( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0025432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0006372968Application->run( ).../index.php:21
30.0025432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Finanční poradenství | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kreditní karta Credium
Firma z kraje Žatec

Kreditní karta Credium - snadné a rychlé řešení momentálního nedostatku financí. S kreditní kartou lze okamžitě nakupovat a splácet později. Až 50-ti denní bezúročné období. Kreditní karty Credium umožňují platit v ČR, zahraničí a platit i na internetu!

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
QUESTOR Prague s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zpracování mezd a správa personální agendy pro malé i velké organizace. Outsourcing mezd spolehlivě, komfortně, efektivně!

Zobrazeno: 863x Zobrazit firmu
(0%)
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Firma z kraje Žatec

\"INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s. se dlouhodobě specializuje na školení v oblasti podvojného účetnictví (kuzy účetnictví, kurzy daní, rekvalifikace účetních), Mezinárodních účetních standardů (IFRS), US GAAP, finanční analýzy a další. V nabídce nechybí semináře z daní – daně z příjmů, DPH, leasing, zdanění v zahraničí a v neposlední řadě i m...

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
EX-TRADE, spol. s r. o.
Firma z kraje Žatec

vedení účetnictví, zpracování mezd a daňové evidence, ekonomické a podnikatelské poradenství malým a středním firmám a OSVČ

Zobrazeno: 635x Zobrazit firmu
(0%)
Vedení účetnictví, daňové poradenství, zpracování mezd
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme profesionální služby vedení účetnictví, daňové poradenství a zpracování mezd. Vedení účetnictví můžeme zajistit přímo v prostorách kanceláří našich klientů.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Půjčky ihned | iPůjčka.cz
Firma z kraje Česká republika

iPůjčka.cz - rychlá nebankovní půjčka online bez ručitele na cokoliv potřebujete. Peníze na Vašem účtu během jednoho dne bez osobní schůzky.

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
HAYEK s.r.o.,holding
Firma z kraje Žatec

Auditorská firma HAYEK, spol. s r.o.,holding zajišťuje audit, jiné auditorské služby, daňové poradenství, účetní poradenství, finanční poradenství,fůze, přeměny a rozděleni společností, kontrolu vedeni účetnictví.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Půjčka pro průšviháře
Firma z kraje Žatec

Nebankovní půjčka bez nahlížení do registrů pro všechny, kterým už nikdo nepůjčí! K získání půjčky postačí pouze jedna sms. Vyřízení půjčky zdarma!

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
PPI - Parcels & Property Investment
Firma z kraje Jičín

Společnost Parcels & Property Investment s.r.o. (PPI s.r.o.) nabízí komplexní řešení Vašich financí. Prostřednictvím našich konkrétních produktů Vám můžeme zajistit vyřešení vzniklých, nepříjemných a často zdánlivě neřešitelných situací. Jsme připraveni realizovat i náročné developerské projekty včetně realitní činnosti spojené s prodejem různýc...

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
GRANTIKA České spořitelny, a.s.
Firma z kraje Česká republika

Poskytování komplexního poradenství pro strukturální fondy EU a národní dotace. Výběrová řízeni, EIA SEIA, IPRM, management schválené dotace. Dceřiná společnost České spořitelny.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Smart Investors, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Obchodování s cennými papíry.Poradenství, správa portfolia, on-line obchodování a pořádání seminářů. Zprostředkování nákupu/prodeje CFDs (na akcie, Futures, Forex.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Roman Ševčík
Firma z kraje Žatec

Tvorba uživatelských aplikací v Excelu na míru včetně programování VBA. Komplexní ekonomické služby, vedení daňové evidence, účetnictví, mzdy, poradenství. Vypracování kompletních akreditačních žádostí u MŠMT k pořádání rekvalifikačních kurzů.

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Grábner - FiveStarService
Firma z kraje Praha-západ

Průzkum, hodnocení a návrhy zlepšení kvality zákaznického servisu ve všech oblastech prodeje služeb a produktů. Průzkum trhu, konkurence, normy jakosti, mystery shopping,...

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Poradenství a optimalizace | SMART idea
Firma z kraje Jihočeský kraj

Máme realizovatelné nápady! SMART idea zajišťuje marketingové poradenství a optimalizace nákladů. K našim klientům přistupujeme individuálně, nezáleží, jestli se na nás obrátíte s drobností nebo se složitým, dlouhodobým projektem.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Ready made, prodej společností, prodej firem, založení s.r.o
Firma z kraje Žatec

Mezi naše služby patří ready made společností, prodej společností a firem, založení s.r.o. , a.s. Koupě ready-made společnosti je nejlepší způsob, jak začít rychle podnikat. Naše společnost trvale disponuje několika ready made společnostmi.

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Nejžádanější nebankovní půjčka v ČR
Firma z kraje Žatec

Nebankovní půjčky s úrokem max. 12,5% p.a.! Nenahlížíme do žádných registrů, ani dodatečně nepožadujeme po žadateli výpis z CBCB či registru Solus!

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební spoření | Nafinance.cz
Firma z kraje Žatec

Ušetřete a získejte exkluzivní podmínky ke svému stavebnímu spoření. Našim klientům se snažíme maximálně vyjít vstříc - moc dobře totiž víme, že každý se nachází v jiné situaci a podle toho se Vám přizpůsobíme.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční poradenství - EF CZ
Firma z kraje Žatec

Chcete poradit jak efektivně spravovat své peníze? Společnost Eurofinancial ČR nabízí finanční poradenství v těchto oblastech: stavební spoření, penzijní připojištění, hypoteční úvěry, spotřebitelské úvěry. Našim klientům ušetříme až 30 000 Kč ročně!

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)