( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362040{main}( ).../index.php:0
20.0002372664Application->run( ).../index.php:21
30.0020431928Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362040{main}( ).../index.php:0
20.0002372664Application->run( ).../index.php:21
30.0020431928Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432560substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bydlení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dětská hřiště
Firma z kraje Opava

Na našich stránkách naleznete informace o veřejných i soukromých dětských hřištích, možnostmi, které jsou k dispozici a překážky, před kterými musíte děti na dětských hřištích ochránit

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní domky
Firma z kraje Opava

Poradíme Vám se stavbou zahradního domku. Výhody a nevýhody, na co si dát při stavbě zahradního domku pozor, a jiné.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Izolační práce
Firma z kraje Teplice

Firma Izolační práce Vám pomůže vyřešit problém v oblasti izolací plochých střech všech typů včetně klempířských,zateplovacích,světlíkářských a hromosvodářských prací. Zaměřujeme se především na aplikaci systémů na bázi měkčeného PVC,který se dnes nejčastěji používá při rekonstrukci střech.Životnost krytin převyšuje poskytovanou desetiletou záru...

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Granitové kuchyňské dřezy Granisil
Firma z kraje Olomoucký kraj

Granitové dřezy Granisil uspokojí i náročné spotřebitele. Jsou homogenní a tvoří je 75-80% kameniva, 15% akrylátu a 5% barviva. Součástí každého dřezu je ovládaná výpusť se sítkem, přepad, sifon a ostatní díly pro celkové napojení na odpad.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavné skříně na míru WOODFACE - vestavěné skříně,
Firma z kraje Praha-západ

Vestavěné skříně a šatny na míru, vestavné skříně, hliníkový šatní systém, dělící příčky, posuvné dveře. Široký výběr rámů, doplňků a materiálů: děrováné, lamino, dýha, žaluzie, bambus, barevná skla, zrcadla, lacobel, connex. Působnost celá ČR.

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
Klubová křesla pro všechny kategorie sportu
Firma z kraje Česká republika

Fotbalová, hokejová křesla, ale i křesla v barvách vašeho sportovního klubu s vaším logem. Křesla jako dárky a prezentace pro různé firemní i soukromé příležitosti. Vyrábíme ve třech velikostech.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Obrazy a rámy
Firma z kraje Česká republika

Stovky motivů obrazů tříděných do kategorií. Možnost zakoupit plakáty, obrazy, obrázky, obrazové rámy, zrcadla. Posílání elektronických pohlednic zdarma a další služby.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
MAJÁK PLUS, s. r. o.
Firma z kraje Plzeň

Prodáváme železářské zboží a prostředky k mechanickému zabezpečení majetku jako trezory, mincovní zámky a bezpečnostní zámky. Sortiment doplňuje nářadí, vodovodní baterie, poštovní schránky, elektrocentrály a čerpadla.

Zobrazeno: 862x Zobrazit firmu
(0%)
Boháček KZT
Firma z kraje Olomoucký kraj

Otevírání, opravy a znalecké posudky trezorů. Prodej trezorů nábytkových, stěnových, skříňových, archivačních skříní, trezorů a skříní na zbraně aj. Nouzové otevírání zámků. Prodej a montáž zámků, kování, dveřních zavíračů aj. zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečování objektů. Výroba klíčů....

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Linhart
Firma z kraje Opava

Vše, co potřebujete pro plánování a budování pergol - příprava, plánování, stavba pergoly a jiné.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Alukov HZ, s.r.o. - zastřešení bazénů
Firma z kraje Pardubice

Zastřešení bazénů a zastřešení pro vířivé vany od předního evropského výrobce, člena IPC teamu. Pro váš bazén dodáme zastřešení včetně montáže. Jsme držitelé evropské normy pro zastřešení bazénů AFNOR a certifikátů kvality ISO 9001:2001 a ISO 14001.

Zobrazeno: 839x Zobrazit firmu
(0%)
Sruby pro bydlení i rekreaci
Firma z kraje Teplice

Stavíme sruby pro bydlení i rekreaci. Vše při použití přírodních materiálů. Sruby jsou stále více využívanou alternativou zdravého bydlení. Postavíme vám srub od hrubé stavby, po stavby na klíč. Zhotovíme i projekt ke stavebnímu povolení.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)
Ivatom s.r.o. - Bazénová chemie
Firma z kraje Olomoucký kraj

Internetový prodej kompletní bazénové chemie pro údržbu vody v bazénu chlorovými a kyslíkovými přípravky. Chlorové tablety, čističe filtrů, odstraňovače řas, vločkovače, stabilizátor tvrdosti, bazénové testery tvrdosti a kyselosti vody - PH.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Krysztalowy Swiat - Solné jeskyně
Firma z kraje Česká republika

Firmou „Krysztalowy Świat“ stavené solné jeskyně, včetně vypracování vlastní technologie a techniky aranžmá interiéru jeskyně, jí předurčuje pro osoby s inhalací horních dýchacích cest a celkové relaxaci.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Petr Stránský
Firma z kraje Česká republika

Zakázková výroba nábytku. Výroba koupelen, vestavných skříní, knihoven, schodů, obkladů, lavic, oken, kuchyní, zrcadel, a kancelářského vybavení.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
JIŘÍ BLAHA s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Prodej a montáž oken, dveří, vrat, zimních zahrad vč. dokončovacích zednických prací. Nabízíme plastová a euro okna a dveře, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Zdarma cenová nabídka i info na 800 242 242.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimíra Komárková-Český Nábytek
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Výroba a prodej,kuchyňské linky,jídelní stoly,židle,sedací soupravy,postele,matrace,český nábytek,chalupářský nábytek,dětský nábytek,nábytek z masivu,obývací nábytek,skříně a komody.Výběr dekorů a potahových látek.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Schody, schodiště, zábradlí - SMIP s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme pro vás schody, schodiště a zábradlí v široké škále provedení a v nejvyšší možné kvalitě. Schody ze dřeva, schody skleněné, nerezové, nebo schody z tvrezeného kamene. Schodiště páteřová, bočnicová, vřetenová schodiště atd..

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)