( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0028432264Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0028432264Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0028432896substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Zdravotnictví a sport | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
BUGGY Fitness Club
Firma z kraje Česká republika

BUGGY Fitness nabízí širokou škálu služeb v oblasti fitness a zdravého životního stylu. Nabízíme Vám možnost, jak změnit svůj dosavadní životní styl a stát se aktivním, sportujícím člověkem nabitým vitalitou a pozitivní energií. Naučíme Vás jak začlenit fitness životní styl do Vašeho každodenního života prostřednictvím široké škály našich služeb...

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Detoxikace přístrojem BodyDetox - Mary Staggs Det
Firma z kraje Česká republika

Nabídka detoxikace (očisty) organismu pomocí detoxikačních koupelí BodyDetox (Body Detox) nebo také Mary Staggs Detox. Individuální a celostní přístup ke každému zájemci o detoxikaci. Podrobné informace o přístroji, průběhu detoxikace, účinky detoxikace a další.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Tenisová škola ESO
Firma z kraje Žatec

Tenisová škola pro děti, mládež i dospělé. V naší nabídce naleznete individuální tréninky, skupinové tréninky a možnost sparingů. O letních prázdninách pořádáme tenisové kempy. Možnost výuky v anglickém nebo německém jazyce.

Zobrazeno: 630x Zobrazit firmu
(0%)
Kúpele na Slovensku
Firma z kraje Česká republika

Kúpele a ubytovanie v nich? Prezrite si pozorne aké procedúry v ktorých kúpeľoch sú dostupné. Inšpirujte sa komentármi užívateľov, ktorý tieto kúpele už navštívili, alebo ak ste tam už boli, motivujte iných vy. Kúpele na Slovensku

Zobrazeno: 403x Zobrazit firmu
(0%)
Kites4fly
Firma z kraje Vyškov

Naučíme vás Kiteboarding, Snowkiting nebo Landkiting, doporučíme správné vybavení Vám na tělo. Rádi vám vybrané zboží předvedeme přímo v akci. Pro začínající kitery nabízíme také Kite kurzy v naší kiteschool.

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá klinika plastické chirurgie
Firma z kraje Žatec

Hlavní činnosti Esthe - plastika jsou estetické operace a plastická chirurgie. Filosofií Esthe – plasticka je poskytovat klientovi komplexní služby plastické chirurgie.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Hubnutí a dieta
Firma z kraje Česká republika

Informační stránky o zdravé dietě a hubnutí s možností bezplatné lékařské poradny a s možností diskuze na téma hubnutí a dieta. Nabídka přírodních produktů pro udržení štíhlé linie.

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
Eregma.cz
Firma z kraje Česká republika

Přírodní prostředek pro výraznou podporu sexuálních funkcí. Působí proti impotenci, frigiditě a neplodnosti. Zlepšuje sexuální prožitek obou partnerů. Omlazuje a regeneruje organismus, dodává energii a odstraňuje únavu. Nemá nežádoucí účinky.

Zobrazeno: 655x Zobrazit firmu
(0%)
Stolní hokejová liga Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Občanské sdružení organizující šprtec, stolní hokej, airhockey v Brně a okolí. Naší činností je vyplnění volnočasových aktivit mládeže a organizování turnajů ve stolních hokejích.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Esthé - Klinika estetické medicíny s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Naše laserové centrum Vám nabízí služby z oboru korektivní dermatologie, dermatovenerologie a otorinolaryngologie. Pokud Vás trápí nadměrné pocení, vrásky nebo chrápání, pomůžeme Vám.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
CORIDA.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Díky nám si rybáři volají zdarma. Levné volání pro rybáře. Každý zaregistrovaný uživatel si vola s kolegy rybáři zadarmo a navíc obdrží povolenku na tento rok zdarma a na každý druhý rok následující.

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Hokejsport.cz - hokejový eshop
Firma z kraje Pardubický kraj

Prodáváme kompletní hokejovou výstroj pro všechny kategorie hráčů, brankářů i rozhodčí. Máme vybavení pro in-line hokej, hokejbal i fitness bruslení. Hokejová výstroj, brusle, chrániče, Bauer, CCM, Easton, Itech, Jofa, Nike, Opus, Reebok, Rbk.

Zobrazeno: 665x Zobrazit firmu
(0%)
AGENTURA WALTER
Firma z kraje Jihočeský kraj

Agentura působící na poli sport managementu Sportovní agentura Walter, založená v r. 2005, nabízí servis a manažerské služby sportovcům, zprostředkovává jejich profesionální angažmá, vyhledává sportovní talenty a zaměřuje se na jejich výkonnostní růst. Vychází ze znalosti sportovního prostředí a četných kontaktů, zaručuje kvalitu poskytovaných ...

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)
Relaxační lázně JUPITER - HAPPYLIFE s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme odtučňovací a relaxační lázeňské procedury, relaxační víkendy, lymfodrenáž a lymfatické, baňkové vakuové masáže, parní lázně a bahenní koupele, kúry na bolavá záda, formování postavy, odstranění celulitidy a vacupress.

Zobrazeno: 654x Zobrazit firmu
(0%)
Inline aerobic
Firma z kraje Česká republika

Aerobic na inline bruslích, kurzy inline bruslení, bruslařské stezky s hodnocením obtížnosti, informace o kolečkových bruslích a bruslení vůbec.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
DentDream - extrakce v celkové anestezii
Firma z kraje Česká republika

DENTDREAM je privátní stomatologické zařízení, které Vám díky spolupráci s anesteziology nabízí nadstandardní výkon, kterým je Extrakce zubů v celkové narkóze. Jedná se o bezbolestné ošetření chrupu (bezbolestné trhání zubů).

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Crossové trenažéry
Firma z kraje Česká republika

Crossové trenažéry umožňujú účinný tréning celého tela. Tréningom efektívne posilníte všetky svalové skupiny a ideálnym spôsobom podporíte látkovú výmenu, spaľovanie tukov a srdcový systém. Vďaka plynulému pohybu nedochádza k preťažovaniu kĺbov

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
Katky koniny o koních
Firma z kraje Česká republika

Koně a jezdectví, články a příběhy, otázky a testy zzvj, inzerce zdarma, koňské hry, fotky koní, ankety, vtipy a písničky o koních, animace, videa, diskuze

Zobrazeno: 871x Zobrazit firmu
(0%)