Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Měřidla, nářadí, nástroje - Tomáš Vacek
Firma z kraje Třebíč

Prodej měřidel (posuvky, mikrometry, úhelníky, úhloměry ...), nářadí (kleště, kladiva, šroubováky ...) a nástrojů (vrtáky, závitníky, výstružníky, frézy ...) pro kovoobrábění. Dále nářadí na stavbu (hladítka, lžíce ...) a zahradu (nůžky, pilky ...).

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Plachty krycí s oky
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme krycí plachty pro všestranné použití, plachty na bazény a autoplachty. Umožňujeme zhotovení plachet a dílenských závěsů na zakázku. Dodáváme stínící sítě na plot s 90% stínivostí. V našem sortimentu nechybí metráž technických tkanin.

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní technika a karavany
Firma z kraje Žatec

Zahradní technika: sekačky na trávu, zahradní traktory, motorové pily, elektrocentrály aj. Prodej karavanů a obytných přívěsů. Vyrábíme tažná zařízení, přívěsné vozíky za auto.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní traktory, sekačky, pily, drtiče, domky ...
Firma z kraje Ústí nad Labem

Zahradní traktory, sekačky, pily, drtiče, domky ... Prodej zahradní techniky. Na zakoupené zboží poskytujeme záruční i pozáruční servis. Dopravné zdarma.

Zobrazeno: 742x Zobrazit firmu
(0%)
Vše pro zahradu - Farmářka.cz
Firma z kraje Chrudim

Potřebujete semena, hnojiva, rostliny nebo postřikovače? Na našem e-shopu seženete vše najednou, a to velice jednoduše a navíc levně! S námi ušetříte nejen peníze, ale i čas, který můžete využít na pěstování. Trápí Vás plísně a škůdci? Od toho tu jsou naši odborníci - nechte si poradit.

Zobrazeno: 529x Zobrazit firmu
(0%)
Deltalift - manipulační a zdvihací technika, paletové vozíky
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme paletové, vysokozdvižné, policové a plošinové vozíky, zdvižné stoly, plošiny a pásy, rudly, kurty, kladkostroje. Nabízíme i potřebný servis všech těchto zařízení.

Zobrazeno: 709x Zobrazit firmu
(0%)
Nářadí-24.cz
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme profesionální i hobby nářadí, měřidla, svářečky, vrtačky, hoblíky značek Bosch, DeWalt, Honda, Narex, Omicron, Schneider, Stanley, Makita, Mitutoyo. Poradenství, splátky, dovoz zdarma.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Medicale.cz
Firma z kraje Jeseník

Velkoobchod medicinským zbožím, chirurgickými nástroji, desinfekčními prostředky, nástroji

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
Ready Line s.r.o. - zahradní technika
Firma z kraje Svitavy

Eshop zaměřený na zahradní techniku značky Honda (sekačky na trávu, traktory, křovinořezy, rotavátory, elektrocentrály). Široký sortiment zahrnuje nafukovací čluny, lodní motory, laminátové lodě, městský mobiliář, interiéry či vybavení obchodů.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
David Sirůček - Půjčovna zahradní techniky
Firma z kraje Česká Lípa

Půjčovna zahradní techniky nabízí k zapůjčení: sekačky, motorové kosy, křovinořezy, pily, plotové nůžky, drtič větví, štípačku dříví, vysavač listí.

Zobrazeno: 703x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidová čistící technika de Wolf s.r.o
Firma z kraje Karlovy Vary

Prodej čistících a průmyslových rohoží, úklidové techniky, čistících prostředků, prostředků pro deratizaci, dezinfekci, dezinsekci. Dodavatelský úklid na klíč.

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
LUTOMA, s.r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Zboží v našem eshopu pochází z výkupů přebytečných zásob. Nabízené zboží je nové, nepoužité a plně funkční. V našem portfoliu naleznete nářadí, nástroje a techniku na zahradu, stavbu i do dílny.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
ALGAZ s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis lesní a zahradní techniky - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače a plotostřihy Husqvarna, STIHL, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
NetFabric - internetové nákupní centrum
Firma z kraje Česká republika

E-shop nabízející široký sortiment zboží : krbové vložky, teplovodní krbová kamna, krbové vložky, krby, litinová kamna, kamna na peletky, klimatizace, vybavení koupelen, umyvadla, podomítkové systémy, vanové zástěny, osoušeče rukou, elektrické sušáky.

Zobrazeno: 915x Zobrazit firmu
(0%)
Jaromír Hála
Firma z kraje Znojmo

Internetový a kamenný obchod prodávající elektrické a ruční nářadí. Prodáváme vrtačky, brusky, kladiva, pily, frézy a další ze sortimentu firem Narex, Hitachi, Makita, Dewalt, Evolution a jiných značek. Zajišťujeme kompletní servis a náhradní díly.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
KinexCZ Slovakia s.r.o. - měřidla
Firma z kraje Česká republika

Výroba a prodej měřicích nástrojů a nářadí. V nabídce naleznete posuvná měřítka, laserové dálkoměry, vodováhy, metry, měrky a další sortiment měřicích nástrojů, který je možno nakoupit ve firemním e-shopu.

Zobrazeno: 361x Zobrazit firmu
(0%)
Spojovací materiály Koelner-morava
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme širokou škálu spojovacích a kotevních materiálů - hmoždinky, šrouby, vruty, matice, bity do vrtaček, kovové a chemické kotvy, ruční a elektrické nářadí ad.

Zobrazeno: 313x Zobrazit firmu
(0%)
Fispoclean s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Prodej, servis a speciální úpravy průmyslové čistící a úklidové techniky.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)