Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dastech s.r.o. dodavatel zábradlí Dieda
Firma z kraje Česká republika

Výhradní zastoupení německého výrobce zábradlí. Dieda zajišťuje dodávky a realizace zábradlí na schodiště, zábradlí na balkony, lodžie a terasy. Nabízíme široký sortiment nerezového zábradlí, ocelového zábradlí v různých variantách a provedení.

Zobrazeno: 336x Zobrazit firmu
(0%)
Techtrade TT s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Jsme dodavatelé zahradních dekorací. Sortiment obsahuje i výrobky z umělého a přírodního pískovce, květináče z dubového dřeva, japonské lampy a postavy ze žuly a zahradní nábytek a terasy z exotického dřeva.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Marta Rejmanová
Firma z kraje Náchod

Internetová prodejna zahradnických potřeb nabízí hnojiva, chemii, substráty, květináče, nářadí značkové i neznačkové, ruční nářadí, krby, zahradní techniku, sekačky elektrické i benzínové, pily, traktory a ridery.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Tepelná čerpadla EURO HIT s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Tepelná čerpadla, tepelné čerpadlo, tepelná čerpadla vzduch-voda, montáž tepelných čerpadel a solárních článků, solární kolektory, solární články

Zobrazeno: 803x Zobrazit firmu
(0%)
Túje na živý plot | Thuja.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod Thuja.cz nabízí túje (thuje) na živý plot, okrasné dřeviny, jehličnany, ostatní rostliny a vybrané příslušenství. V nabídce najdete různé druhy tújí, dvouleté a tříleté okrasné dřeviny, rhododendrony a azalky, textilní fólie, hnojiva, pletiva a oplecení.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Motorové pily a sekačky Drahoš, Chotěboř
Firma z kraje Jihlava

Autorizovaný servis a prodej zahradní a lesní techniky již 16 let. Provádíme záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil a nožů sekaček a vlastníme certifikace firem Solo, Werco, Stihl, Gardena, MTD, Brill, Dolmar, Husquarna a dalších.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Pískovačky
Firma z kraje Ústecký kraj

Dodávky různých pískovacích/tryskacích zařízení, pískovací kabiny (boxy), mobilní tryskače, pistole. Příslušenství pro pískovací zařízení (kompresory, centrály), abraziva (kovová, sklo-keramická, plastická, syntetická, multifunkční.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Kompresory boge, skrutkové kompresory
Firma z kraje Česká republika

Kompresory boge - stacionárne, prenosné, mobilné, špeciálne priemyselné, vysokotlakové, mazané olejové a bezmazné bezolejové kompresory, dielenské kompresory pre dielňu.

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební příslušenství
Firma z kraje Benešov

E-shop zaměřený na prodej: Zednické lžíce, naběračky, hladítka, stěrky, špachtle, zednické kladiva, páčidla, ohýbací desky, pákové nůžky, vrtáky, sádrokartony, hořáky, řezné a brusné kotouče.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Skrutkový kompresor BOGE
Firma z kraje Česká republika

Skrutkové kompresory boge. Predaj a servis skrutkových kompresorov. Náhradné diely pre skrutkový kompresor boge, ghh rand, hafi, renner. Náhradné diely pre kompresory všetkých značiek: olejový filter, olejový separátor, vzduchový filter.

Zobrazeno: 297x Zobrazit firmu
(0%)
Stavebniny VISTR.cz
Firma z kraje Česká republika

Velký výběr stavebních materiálů. Naleznete zde kompletní sortiment stavebního materiálu, který potřebujete pro svou stavbu.

Zobrazeno: 310x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Hovorka
Firma z kraje Trutnov

Hlavním sortimentem naší společnosti jsou lana, řetězy a vázací prostředky. V naší nabídce naleznete ocelová lana, řetězy Winner, řetězy Nicroman, sněhové řetězy a vázací prostředky jako jsou zvedací pásy, kruhové smyčka a textilní vázací prostředky.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Stavo-shop.cz
Firma z kraje Česká republika

Pevnostní řetězy, ocelová lana, textilní upínací pásy, upínací popruhy, manipulační kleště, badie na beton, paletové vidle, výklopné a víceúčelové kontejnery, stavební vozík, japonka, pevnostní třmeny, háky, oka, kotevní řetězy, zařízení stavby.

Zobrazeno: 299x Zobrazit firmu
(0%)
BAT nářadí - zednické nářadí
Firma z kraje Česká republika

BAT NÁŘADÍ vyrábí a distribuuje kvalitní ruční stavební nářadí (hladítka, řezačky, vodováhy, pily, metry, lžíce, míchače, vrtáky…) a nástroje pro zedníky, obkladače, sádrokartonáře i jiné stavební profese.

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Akva-Exo - chovatelské potřeby, akvaristika a teraristika
Firma z kraje Jihočeský kraj

Internetový a kamenný obchod specializovaný na chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky a hlodavce, akvariska, teraristika a zahradní jezírka.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
MCN CZ s.r.o. - Obráběcí nástroje
Firma z kraje Žatec

Výhradní distributor obráběcích nástrojů firmy Mitsubishi Carbide a prodejce řezných a upínacích nástrojů dalších firem dle požadavků zákazníka.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Saunová kamna elektrická
Firma z kraje Jihočeský kraj

Sauny.čr - vyrábíme a prodáváme saunová elektrická kamna důležitá pro provoz každé sauny. U nás naleznete vše potřebné pro vybudování Vaší sauny. Nabízíme elektrická saunová kamna o různém výkonu a vzhledu.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
F.T. Servis
Firma z kraje Hodonín

F.T. SERVIS Nabízíme zákazníkům kvalitní zboží, prodej náhradních dílů, záruční, pozáruční servis a poradenství v oboru zahradní techniky.Prodejní a servisní autorizace u firem jako:BRIGGS & STRATTON, SOLO, BRILL, MOTOR JIKOV, AMA, DAKR, KOHLER,HECHT, ECHO, CLABER, BLUBIRD, WISCONSIN..aj.

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)