Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Fotograf Tomáš Vichta
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Fotografické služby především reportážního charakteru. Fotím plesy, koncerty, festivaly, architekturu, dopravní prostředky a mnohé další.

Zobrazeno: 504x Zobrazit firmu
(0%)
G-Art
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zajišťujeme živou hudbu pro různé příležitosti: hudební doprovod k obřadům, hudbu k poslechu i k tanci. Naši hudebníci interpretují všechny hudební žánry od klasické hudby přes jazz až po evergreen pro svatby, rodinné a společenské oslavy, firemní eventy, a v neposlední řadě hudbu smuteční. Využijte našich služeb za velmi dobré ceny. Online obje...

Zobrazeno: 718x Zobrazit firmu
(0%)
Kouzelník pro děti - kouzelnické vystoupení
Firma z kraje Česká republika

Kouzelník Ondřej Sládek - mladý kouzelník a velmi zručný manipulátor, je úřadující mistr České republiky v moderní magii a nejlepší manipulátor České republiky. Je vítězem řady českých i mezinárodních kouzelnických soutěží a festivalů.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Divadlo VeTři
Firma z kraje Most

Divadlo VeTři nabízí dětské pořady, pohádky, preventivní pořady, pořady pro dospělé, komponované pořady pro nejrůznější příležitosti, balonkovou show, velkou dětskou show, balonkový modeling, zajištění akcí na klíč dle požadavků zákazníka, zajištění vystoupení umělců z ČR a Slovenska - to vše za rozumné ceny....

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
ABC Korektury
Firma z kraje Žatec

ABC Korektury provozuje Bc.Zuzana Vyskočilová. Pomáhá všem, kteří se snaží o jazykovou a stylistickou správnost svých projektů. A nejen to… Provádíme jazykové korektury textů v elektronické podobě (ve formátech doc, docx, pdf). Nabízíme gramatické a stylistické korektury, copywriting, redakční práce, tvorbu reklamních hesel a sloganů, firemních...

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební diskotéky, firemní párty,  karaoke, vybavení
Firma z kraje Česká republika

Svatební párty, firemní akce, svatební disko, vybavení diskoték, prodej světelných efektů, světelné aparatury, specialní efekty.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Kapela Metropol živá taneční hudba
Firma z kraje Jihočeský kraj

Hudební skupina, kapela hraje taneční repertoir vhodný na ples, svatbu, oslavu.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Sitta
Firma z kraje Kroměříž

Fotografické služby - svatby, děti, rodinné foto, foto pro reklamu a firemní prezentaci, fotomodeling (možnost vizážistky)

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
BERGAMASKA, s.r.o. - Casa Gelmi
Firma z kraje Žatec

V centru Prahy Vám nabízíme pronájem divadelního sálu Casa Gelmi. 300 m2 velký multifunkční prostor je vhodný k pořádání firemních, společenských i soukromých akcí svatby, rauty, bankety, plesy, divadelní představení, přednášky, firemní konference.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební oznámení a přání
Firma z kraje Česká republika

Svatební oznámení a svatební přání z 9 katalogů, což je cca. 600 druhů svatebních oznámení, svatebních přání a pozvánek ze kterých si můžete vybrat. Nabízíme také zhotovení individuálního svatebního oznámení dle vašeho přání.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
Kouzelník pro děti, mikromagie
Firma z kraje Žatec

Richard Nedvěd je profesionální kouzelník a komik, který se kouzlení věnuje od roku 1999. Kouzlení je pro Richarda zároveň povoláním, nikoliv jen koníčkem. Richard Nedvěd je držitelem mnoha kouzelnických ocenění.

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Michal David revival
Firma z kraje Česká republika

Koncertní program složený z nejznámějších hitů Michala Davida a Markéty Muchové.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Connor Weddings - svatební fotograf
Firma z kraje Žatec

Tvorba profesionálních svatebních a reportážních fotografií od Hany Connor. Svatební alba. Focení firemních akcí a večírků dle Vašich přání.

Zobrazeno: 300x Zobrazit firmu
(0%)
Metropol Zdeněk Kříž Geos
Firma z kraje Jihočeský kraj

kapela hraje taneční repertoir vhodný na ples, svatbu, oslavu.

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)
Ateliér Bífí
Firma z kraje Česká republika

Výroba keramiky a šperků

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
Rádio Evropa 2 online
Firma z kraje Česká republika

Internetové stránky věnující se rádiu Evropa 2. U nás můžete poslouchat rádio Evropa 2 on-line, kdykoliv si vzpomenete, budou k Vám proudit nejnovější hity.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Gital.cz - největší nabídka satelitních programů v ČR
Firma z kraje Praha-západ

Firma Gital.cz je mladá expandující firma. Mezi prestižní výrobky společnosti Gitalu patří hlavně karta Gital, jenž nese název po této společnosti a vznikla již v roce 2006.

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Svobodná škola gotického šermu a rytířské výchovy
Firma z kraje Česká republika

Trénuji začátečníky pokročilé i profesionály. cena:75,-trénink(2hod.)/jednotlivec – 250,-trénink(2hod.)/3 a více os. Při pravidelných trénincích sleva pro skupiny!(2xtýdně) Divadlům a SHŠ kostýmové a technické konzultace, choreografie soubojů i celodenní programy. Konzultace dohodou. Vysoká Tréninky dohodou pro jednotlivce i skupiny. profe...

Zobrazeno: 945x Zobrazit firmu
(0%)