( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362472{main}( ).../index.php:0
20.0005373096Application->run( ).../index.php:21
30.0023432360Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362472{main}( ).../index.php:0
20.0005373096Application->run( ).../index.php:21
30.0023432360Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0023432992substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Zábavní a umělecké služby | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Fotograf Jaroslava Tomšů | Jajafoto.cz
Firma z kraje Žatec

Profesionální fotografie ze svateb, maturitního plesu, křtin, pohřbu, koncertu či oslavy. Plakáty, kalendáře, reklamní foto.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Fotoateliér Lena
Firma z kraje Česká republika

Fotoateliér Lena - Brno Vám zajistí profesionální fotky ze svatby, nafocení Vašich dětí a mazlíčků.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Fotovideo Blansko
Firma z kraje Brno

Fotoslužby, videoslužby: - ateliérové fotografie rodinného typu - produktové fotografie - dokumentární fotografie - grafické práce (návrhy letáků, plakátů apod.) - tisk digitální i ofsetový - tisk fotografií na textil, porcelán apod. - tisk a lepení billboardů - tvorba www stánek - natáčení svateb, reklam, upoutávek, klipu - úprava a ...

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební fotograf praha
Firma z kraje Česká republika

Svatební fotografie, fotografování společenských akcí, maturitních plesů, ateliérové foto, reklamní fotografie, produktové foto

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
PP Production, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Ozvučenie, osvetlenie kultúrnych podujatí, zastrešenie, pódia, stany, technický servis. Zabezpečenie moderátora, DJ-ov, umelcov na firemné party, športové hry, ale aj male oslavy, svadby, stužkové.Predaj ozvučovacej, svetelnej techniky a dekorácií do diskobarov.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
Tattoo Studio Marda
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabízíme tetování, piercing, rekvalifikační kurzy, permanentní make-up, oblečení Iron Fist, Dickies, ODSTRANĚNÍ TETOVÁNÍ/permanentu laserem.

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Kreslené vtipy, vtipné ilustrace a karikatury
Firma z kraje Česká republika

Ilustrátor, karikaturista Oldřich Dwořák - vtipné ilustrace a kreslené vtipy pro zasmání i zakázku na: letáky, pozvánky, vizitky, přání, oznámení, novoročenky, kalendáře, plakáty, jídelní lístky, publikace, knihy, katalogy, omalovánky, etikety, diplomy...

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)
PyroPoint.cz
Firma z kraje Žatec

Jsme internetový obchod s pyrotechnikou pro všechny účely za VÝBORNÉ CENY, ale nabízíme také realizaci ohňostrojů od nejmenších až po ty velkolepé. Podívejte se co vše u nás nakoupíte..

Zobrazeno: 484x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Votava - DJ Goro
Firma z kraje Česká republika

Hudba pro Vaše akce,DJ Goro hraje a moderuje oslavy,svatby,dětské,sportovní,firemní,...akce.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Divadelní společnost Nevítaní o.s.
Firma z kraje Žatec

Divadelní společnost Nevítaní o.s. je mladé moderní divadlo působící na Malé scéně divadla ABC(Ábíčko). Více informací a rezervace vstupenek naleznete na: http://www.mestskadivadlaprazska.cz/repertoar/stali-hoste/

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
PROMO - AIR s.r.o.
Firma z kraje Český Krumlov

PROMO-AIR s.r.o. vám nabízí jedinečné zážitky ve formě vyhlídkových letů balónem v celé České republice. Stačí si vybrat z naší nabídky, objednat letenky a domluvit se na konkrétním datu letu. Okořeňte si život zážitky.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Poker club FULL HOUSE Plzeň
Firma z kraje Ústecký kraj

Přijďte si zahrát poker do příjemného prostředí plzeňského karetního klubu Full House Plzeň. Denně se hrají turnaje a cash games s blindy od 5/10. Pro zájemce nabízíme také školu pokeru. Pro registrované hráče nabízíme bohatý bonus program.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
dobrunda - ateliér
Firma z kraje Česká republika

Komorní ateliér, výtvarné kurzy pro dospělé a studenty, dílničky pro děti, tvorba a prodej autorských šperků, velkých šperkovnic, tvorba na zakázku.

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Janošek fotograf
Firma z kraje Hodonín

Zajištujeme fotografování svateb, pohřbů, portrétů, produktů, fashion, reportáží, dokumentárních cyklů, interiérů, architektury... Dále nabízíme pořádání fotografických kurzů.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
Urban Art s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Hledáme jak zkušené profesionální umělce, tak i nadané amatéry, které jejich práce opravdu baví. Postaráme se o to aby se Vaše díla prodala. Zařídíme výstavy v galeriích, reklamní kampaně a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
fotosvatby.eu
Firma z kraje Česká republika

Fotografování kulturních a společenských akcí, fotografování maturitních plesů. Specializace na svatební fotografie. Svatební fotografie od zachycení svatebního obřadu, hostiny až po reportáž z celého dne. Celé jižní Čechy (České Budějovice, Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Třeboň, Bechyně...).

Zobrazeno: 340x Zobrazit firmu
(0%)
Tacho film / Daniel a Mirjam Landa
Firma z kraje Česká republika

Tacho film. Režisérka Mirjam Landa a její manžel, zpěvák Daniel Landa se po úspěchu muzikálu Kvaska (2008) pustili do druhého filmu. Tentokrát opustili divadelní prkna a vrhli se do víru rally a vznikl film Tacho.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
PyroWorks.cz
Firma z kraje Přerov

Prodej ohňostrojů a zábavné pyrotechniky. Rakety, světlice, ohňostroje, kulové pumy, prskavky, petardy, dělobuchy, dýmovnice a další pyrotechnika.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)