Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
VLASTIMIL ZDRAŽIL – PIKÉ
Firma z kraje Svitavy

Firma se zabývá výrobou kulečníkových stolů, prodejem kulečníků a veškerých potřeb, pronájmem a potahováním kulečníků, výrobou karetních a šachových stolků. V nabídce naleznete kulečníkové a karambol stoly, karambol a kulečníkové koule a další.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Ozvučení, osvětlení akcí - PP Production
Firma z kraje Česká republika

Technické zajištění kulturních a společenských akcí. Zvuk, světla, pódium, ozvučení, osvětlení, pódia, zastřešení, firemní promo akce na klíč, párty. Koncerty, festivaly, semináře, prezentace, svadby.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
DODOland
Firma z kraje Žatec

Jsme svět zážitků, jsme DODO Land. Nebojte se vstoupit do světa atrakcí, zábavy a humoru... Obdarujte sebe, své manželky, děti, manžela, rodiče, zaměstnance, kolegy nebo kamarády něčím nevšedním! Vyberou si zaručeně všichni! Mysleli jsme na každého z Vás!

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Zábavné atrakce
Firma z kraje Pardubický kraj

Kompletně zajistíme Vaše akce. V naší nabídce najdete nafukovací skákací hrady, sportovní atrakce, simulátory a trenažéry, dětské atrakce, extrémní atrakce a moto atrakce, včetně vozidel Hummer. Nabízíme zábavné atrakce bungee running, horolezeckou stěnu, čtyřkolky, skluzavku, elektrický býk atd.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Jiří Kokšal
Firma z kraje Česká Lípa

Provádíme ohňostroje a ohňostrojné práce v jakémkoli rozsahu. Vhodné k výročím, svatbám, firemním oslavám atp. Přijedeme k Vám udělat ohňostroj již od 3000 Kč!

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Fashion Show Production s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

FS Production je modelingová a produkční agentura, zajišťující komplexní servis služeb v oblasti modelingu. Zajišťujeme modelky, hostesky, přehlídky, choreografie, castingy, osvětlení a ozvučení, přehlídkové molo, catering, moderátora a VIP osoby.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Morepenez.cz
Firma z kraje Žatec

Pracujte jako společnice v největším centru zábavy pro dospělé ve střední Evropě. Vydělejte si až 250.000 Kč měsíčně! Nabízíme komfortní zázemí a vysoké výdělky v erotice.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
Fireshow Pyroterra
Firma z kraje Česká republika

Fire & Uv vystoupení, světelné show se zkušeností jak na domácí, tak mezinárodní scéně. Profesionální show za každé situace.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
BcA. Iva Burešová
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Na základě Vašich představ, vizí, požadavků i předloh, na základě vlastních návrhů. Nástěnné malby prakticky kamkoliv do veřejných a soukromých prostor.

Zobrazeno: 583x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Zahrádka - barmanská show
Firma z kraje Žatec

Nabízíme komplexní barmanský servis. Zajistíme cocktail párty, barmanské, fire a uv show party, DJ party, kouzelnické exhibice, mobilní kasíno, striptérskou show, profesionální fotografy a další služby pro společenské akce.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Playall.cz - filmové novinky, recenze, články, aktuality, pr
Firma z kraje Třebíč

Filmové novinky, recenze, články, aktuality, premiéry, ankety, filmové hlášky, trailery, videa, soundtracky, stmívání 2 , Avatar, trailery

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Otto Kočí
Firma z kraje Žatec

Step - Tap Dance na DVD. Naučte se stepovat sami a kdykoli! Poskytujeme 3 řady DVD stepu pro začátečníky, ke každému DVD příručka Začínáme stepovat zdarma. DVD připravil Otto Kočí.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Ohnivá a pyrotechnická show
Firma z kraje Trutnov

Profesionální fire show skupiny firelovers. Objednejte si show nebo ohňostroj na firemní akce, večírky, kulturní a společenské akce.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura A+M
Firma z kraje Český Krumlov

Zajištění modelek, modelů a hostesek na akce dle potřeb klientů. Nábor a přijímání nových modelů a modelek.

Zobrazeno: 686x Zobrazit firmu
(0%)
IAM unlimited s.r.o. Umělecká agentura
Firma z kraje Žatec

Umělecká a produkční agentura se zaměřením na hudbu a tanec, booking českých i zahraničních umělců, produkce hudebních a filmových festivalů, uměleckých, společenských i zábavních akcí, eventy a PR se zaměřením na etnické styly.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Hudba na svatby, firemní akce a oslavy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme originální živou hudbu na svatby, vernisáže, firemní akce, rauty a oslavy.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Sklenička Jan
Firma z kraje Česká republika

Živá hudba na svatby, firemní akce, vernisáže, rauty a oslavy.

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Marie Palíková
Firma z kraje Pardubický kraj

Poskytování služeb - facepainting, bodypainting, airbrush tattoo, UV bodypainting - show. Pokud máte zájem o tyto služby na Váš firemní večírek, karneval, ples, svatbu nebo jinou oslavu, neváhejte mne prosím kontaktovat

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)