( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0004372936Application->run( ).../index.php:21
30.0021432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0004372936Application->run( ).../index.php:21
30.0021432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Stavebniny a stavba | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
BARVY ESO s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Prodejna pod vedením zkušeného týmu. Obchod barvy, laky, fasády, příslušenství - Praha 10 Kompletní sortiment pro malíře a lakýrníky - interiérové a fasádní barvy - nátěry na dřevo a kov - mořidla, lazury, podlahové laky - stěrky, tapety - zateplovací systém, probarvené omítky - spreje, ředidla, tmely, nářadí, atd. … - míchání odstínů b...

Zobrazeno: 386x Zobrazit firmu
(0%)
PKZ Keramika Poštorná a.s.
Firma z kraje Hodonín

PKZ Keramika Poštorná a.s. je dominantním výrobcem speciální chemické kameniny v ČR a jejím největším vývozcem.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Kateřina Juričová - Výrobky ze dřeva
Firma z kraje Praha-východ

Levné osb desky, Levné palubky seca, Stavební materiály, Sádrokartony, vruty, hřebíky, dřevěné lišty, latě, hranoly, vazby, komínové systémy, tesařské kování, tepelné izolace, polystyreny, kvh hranoly, plotová prkna, impregnace řeziva.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
AZ Ekotherm s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Společnost AZ EKOTHERM vám nabízí sortiment v oblasti oken a dveří. K dispozici jsou vlastní dřevěná EURO okna, dřevo-hliníková okna, špaletová okna, vchodové dveře a další. Hlavní prodejní místo najdete v Praze. Prohlédněte si naši nabídku.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
NSQ s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Protože k břidlici máme velice blízko již druhou desítku let, rádi nabídneme naše zkušenosti i v případech řešení kompletních střešních pláštů z břidlice,nebo náročných a atypických detailů jak pro projektanty,tak pro investory,nebo realizační firmy.

Zobrazeno: 318x Zobrazit firmu
(0%)
VAGNER POOL s.r.o. bazénová technologie
Firma z kraje Příbram

Výroba bazénové technologie, bazény velkoobchod, bazénové příslušenství, bazénová tepelná čerpadla, ovládání bazénů, automatické dávkovače pro bazén, pískové filtrace, čerpadla, chemie do bazénu, ohřev bazénu, protiproudy, zakrytí, úprava vody bazénů

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
eurocon Gole Norooz s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Dovoz a prodej prodej profesionálních diamantových nástrojů GENT a SANKYO - řezné a brusné kotouče, korunky (i renovace), segmenty a související technika zejména pro stavebnictví.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Stavebniny a stavební firma Třeboň
Firma z kraje Písek

Stavební firma Třeboň a prodejna stavebních materiálů se zabývá stavbou rodinných domů, montážemi střešních konstrukcí a pokládáním střešních krytin, včetně izolací proti vodě. Stavební firma provádí na třeboňsku nejrůznější rekonstrukce a přestavby. Součástí stavební firmy je i prodejna stavebních materiálů od nejrůznějších výrobců a truhlárna ...

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
OKNA.EU s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Prodáváme kvalitní plastová, hliníková, dřevěná, dřevohliníková a střešní okna, dále také vchodové dveře a předokenní rolety. Jsme zkušený tým s 15 lety praxe v oblasti okenních a dveřních konstrukcí.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Koupelny - levnevany.cz
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Výprodej vybavení koupelen. - 50 až 80 % na vše vany barevné vany sprchové vaničky sprchové kouty vanové zástěny ..........

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
AP Simko s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Společnost AP Simko s.r.o. vám nabízí profesionální služby v oblasti moderní vytápění domů a další technická a technologická zařízení. Této činnosti se věnuje od roku 1998. Další činností jsou například energetické audity.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
RN OKNA - okna, parapety, žaluzie, servis
Firma z kraje Žatec

Dodáváme a montujeme plastová okna, eurookna, vnitřní a vnější parapety, vertikální a horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu, nadokenní a předokenní rolety. Provádíme kompletní servis oken všech značek. Veškeré práce provádíme kvalitně a na klíč. Nezávazné kalkulace zasíláme obratem a zdarma.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
CLASSICSM s.r.o
Firma z kraje Žatec

Společnost CLASSICISM představuje spojení tradiční – klasické prvorepublikové architektury s použitím nových, moderních materiálů a technologií.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
NOVERA, spol. s r.o.
Firma z kraje Příbram

Specializujeme se na výstavbu a prodej rodinných domů a bytů na klíč. Prodáváme nízkoenergetické, pasivní a montované domy. Nabízíme hotové prefabrikované garáže ZAPF. Prodej veškerého stavebního materiálu pro koncového zákazníka i pro stavební firmy. Provádíme zateplení domů a zateplení fasád. Developerské projekty....

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Stabos, spol. s r.o.
Firma z kraje Benešov

Dodáváme zimní zahrady Four Seasons. Provádíme výrobu a montáž hliníkových konstrukcí REYNAERS. Prodáváme a realizujeme odvětrávací systémy Aralco a širokou paletu produktů GEALAN pro výrobu plastových oken, dveří a rolet.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Izolace-Info
Firma z kraje Pardubický kraj

Informace o zateplování domů, katalog tepelných izolací. Kalkulátor izolací – kalkulace izolací na zateplení stěn, střech, podlah a stropů. Technické informace, inzerce a katalog firem.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
Alois Šebek – výroba řeziva
Firma z kraje Kladno

Výroba stavebního řeziva – prkna, hranoly, latě a fošny jakékoliv šířky a tloušťky. Nabízíme i impregnované stavební řezivo a palivové dřevo.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Kámen Donát
Firma z kraje Praha-východ

Naše firma se specializuje na prodej (velko a malo obchod) přírodního kamen v různém provedení, např. dlažby, obklady, mozaiky, dekorativní kameny, ale také vany a umyvadla.

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)