Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Poradenství - rozvoj osobnosti, koučing
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poradenství a koučink oblasti rozvoje osobnosti zaměřené na sebepoznání, kreativitu a vnitřní pohodu. Pomohu Vám pochopit skutečné příčiny všech problémů, zbavit se stresu, strachu, depresí, obav a pochybností.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Vymáhání pohledávek a jejich inkaso
Firma z kraje Česká republika

Spravujeme pohledávky po celé ČR. Zajistíme vymáhání pohledávek i vymáhání dluhů a inkaso pohledávek. Pohledávky také odkupujeme.

Zobrazeno: 307x Zobrazit firmu
(0%)
U.S.T. s.r.o
Firma z kraje Žatec

Nakládání s odpady - Biomateriály - Poradenská činnost - Vnitrostátní a mezinárodní doprava

Zobrazeno: 702x Zobrazit firmu
(0%)
Evropská poradenská s.r.o.
Firma z kraje Český Krumlov

Poskytujeme komplexní finanční poradenství.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
RB Agency
Firma z kraje Ústecký kraj

Poskytujeme profesionální detektivní služby a účinné vymáhání pohledávek. Našimi klienty jsou lidé a společnosti z celé České republiky, zejména se specializujeme na Plzeňský a Karlovarský kraj.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
SCREEN ING s.r.o.
Firma z kraje Žatec

SCREEN ING s.r.o. poskytuje klientům poradenské služby nejen v oblasti strukturálních fondů Evropské unie, ale také v ostatních oblastech souvisejících s přípravou a následnou realizací záměrů a projektů.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Astro-coaching - astrologické poradenství a kurzy
Firma z kraje Žatec

Profesionální astroložka Eva Prokešová. Astrologické poradenství – rozbor osobnosti, předpovědi, partnerská astrologie. Kurzy tradiční astrologie zaměřené na procvičování. Jednodenní astrologické semináře.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Iva Zavřelová
Firma z kraje Teplice

ZFP akademie Iva Zavřelová patří mezi strukturální regionální kanceláře ZFP akademie Tišnov. ZFP akademie zajišťuje penzijní připojištění, hypotéky, stavební spoření, životní pojištění ad.

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
Helena Matičová
Firma z kraje Havlíčkův Brod

ZFP akademie Helena Matičová patří mezi strukturální regionální kanceláře ZFP akademie Znojmo. ZFP akademie zajišťuje penzijní připojištění, hypotéky, stavební spoření, životní pojištění ad. ZFP akademie poskytuje mimo poradenství také školení ZFP.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zuzana Brandtnerová
Firma z kraje Jihočeský kraj

Komplexní služby v oblasti stavební inženýrské a projekční činnosti. Od admnistrace žádostí novostaveb i rekonstrukcí občanských, bytových i průmyslových staveb, přes jednání s orgány státní správy a institucemi, dodávku projektové dokumentace všech stupňů, provádění klientských změn v developerských projektech, přípravu rozpočtů až po výběr zho...

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
Práce doma na PC
Firma z kraje Česká republika

Práce je v dnešní době poměrně velký problém pro mnoho lidí, kteří jsou momentálně bez zaměstnání, tedy i bez práce. Práce se hledá těžko, často nepomáhá ani kvalitní server prace.cz, ikdyž na serveru prace.cz je možné najít spoustu pracovních nabídek, často to není práce dle našich představ a místo hledání práce na stránkách prace.cz hledá mnoh...

Zobrazeno: 339x Zobrazit firmu
(0%)
FREYCO s.r.o.
Firma z kraje Zlín

komplexní služby v oblasti daní, účetnictví, daňové evidence, mezd a personalistiky.

Zobrazeno: 792x Zobrazit firmu
(0%)
Approach Communication
Firma z kraje Žatec

komunikační agentura se specializací na komunikační konzultace a projekty, media relations & training, podporu vztahů se zákazníky a partnery, komunikaci s veřejnou správou a nevládními organizacemi, sportovní marketing a komunikaci, krizovou komunikaci

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
FitActiv
Firma z kraje Česká republika

Naše stránky jsou zaměřeny na oblast zdravé výživy, zdravého životního stylu a poradenství v těchto dvou oblastech. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli vylepšit stravovací návyky, zlepšili Vaši kondici a vytvarovali Vám postavu. Chceme Váš úspěch, pro to uděláme maximum!

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Francouzsko-česká obchodní komora
Firma z kraje Žatec

FČOK rozvíjí franouzsko-české obchodní vztahy a nabízí studie a prospekce trhu, vzdělávací semináře, obchodní a marketingové zastoupení v ČR a ve Francii, kancelářské prostory k pronájmu, zřízení virtuální kanceláře, poskytnutí sídla firmy v Praze.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
Selection s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme management hotelů a restaurací, mystery shopping, tréninky on/off job, vzdělávací kurzy pro HORECA (marketing, top management, F&B manager, bar manager), činnosti personální agentury poradenství pro systém kritických bodů (HACCP) a správnou výrobní a hygienickou praxi. Zajišťujeme všechny přípravné činnosti před zahájením provozu pro...

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
AS KOMPLET, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mezd. Sestavení veškerých daňových přiznání pro právnické i fyzické osoby (podnikatele i nepodnikatele). Provádíme kontrolu účetnictví, zpětnou rekonstrukci a daňovou optimalizaci. Telefonní poradenství nebo přes email. Možnost spolupráce i přes internet. Ceny dohodou.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Data Servis -Petr Malík
Firma z kraje Česká republika

Pomohu zjistit jestli máte nainstalované legální programy a případně navrhnout řešení. Návržení zabezpečení počítače proti úderu blesku a přepětí v elektrické síti. Zajistím ,aby váš počítač obsahoval nejnovější bezpečnostní aktualizace. Nastavím zabezpečení ochrany přístupu k internetovému bankovnictví. Odvirování počítačů , a ...

Zobrazeno: 432x Zobrazit firmu
(0%)