Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Tactica Management
Firma z kraje Žatec

Poskytneme našeho projektového manažera pro Váš projekt Specializujeme se na Workflow, ERP, ebusiness, CTI, telco a datové infrastruktury, CRM, bankovní IS…

Zobrazeno: 656x Zobrazit firmu
(0%)
Poradenství, consulting - vyhledávací portál
Firma z kraje Česká republika

Poradenství, consulting, databáze poradenských a konzultačních firem s možností vyhledávání podle kategorií, regionu působnosti, ...

Zobrazeno: 392x Zobrazit firmu
(0%)
Bene Communication, s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Služby v oboru PR, médií a dalších přidružených oblastech. Máme dlouholeté zkušenosti z mezinárodních agentur prověřené praxí. Pomůžeme vám s efektivním marketingem. Působíme převážně v Praze. Kompletní nabídku služeb včetně referencí najdete na www.bene-com.cz.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
New Day Activity Marketing s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Organizujeme kurzy týmové spolupráce, teambuilding, teamspirit, CSR týmové programy, firemní zábavné programy a večírky, také partnerské eventy na klíč. Realizujeme manažerské rozvojové a vzdělávací programy, včetně diagnostiky a koučinku.

Zobrazeno: 703x Zobrazit firmu
(0%)
PM Consulting s.r.o.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Jsme poradenskou a vzdělávací firmou, nabízíme komplexní portfolio služeb v oblasti projektového řízení. V rámci poskytovaných služeb se kromě projektového řízení jako takového specializujeme na ZAVÁDĚNÍ PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ, optimalizaci a soulad systému řízení projektů s platformou ISO 9000:2000 a dále i MULTIPROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ - ŘÍZENÍ PORTFOLI...

Zobrazeno: 686x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Alexander Tomeček – M.T.C.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Psychologie pro praxi nabízí personální poradenství (výběr a hodnocení budoucích či stávajících zaměstnanců formou Assessment centra, Development centra nebo formou klasického výběrového řízení), firemní vzdělávání (od managmentu po pracovníky výroby

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Hertin s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Poradenství pro malé a střední firmy, dotační poradenství, zvyšování produktivity, zavádění procesního řízení a modelu EFQM, finanční analýzy, zpracování podnikatelských záměrů, studií proveditelnosti, marketingových strategií a plánů, školení a vzdělávání pro management.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Qualo consulting
Firma z kraje Žatec

New company Legal representative MatchMaking Human resources Marketing services Market research Commercial field trips

Zobrazeno: 653x Zobrazit firmu
(0%)
Česká exportní agentura
Firma z kraje Žatec

Česká exportní agentura zajišťuje export zboží a služeb pro malé a střední podniky. Dále nabízíme exportní poradenství, konzultace a školení o exportu, marketingové studie, připravujeme firmy pro export, vyhledáváme obchodní partnery, přímý export, zprostředkování, obchodní jednání s cizinci.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Welton Consulting
Firma z kraje Česká republika

Welton.cz, Welton Consulting je firma zabývající se firemním poradenstvím, rozvojem a vzděláváním. Koncentruje se především na odhalování potenciálu zaměstnanců. Taktéž se zaměřuje na fungování kolektivu, lidských vztahů v něm a schopnostech jedinců

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
I4U s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Nabízíme vyhledávání nových zákázek či zprostředkování prodeje výrobků a služeb v zahraničí.

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
TRAIVA s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Informační portál bezpečnosti práce, předpisy bezpečnosti práce on-line, vypracované dokumenty, novinky, zajímavosti.Portál pro bezpečnost práce, bezpečnostní tabulky a sowtware. Provádíme školení BOZP a PO. Projedna + e-shop. Bezpečnostní tabulky, lékarničky, hasící přístroje.

Zobrazeno: 405x Zobrazit firmu
(0%)
Anos
Firma z kraje Hodonín

Anos proces orientuje firmy na úspěch. Poradenství jak zvýšit prodej a zisk. Obchodní strategie. Školení profesionální prodej, firemní značka, příběh.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Izostav - Protipožární nátěry a ochrana staveb
Firma z kraje Česká republika

Protipožární ochrana staveb protipožárními nátěry na ocel, dřevo a beton. Prodej vypěňovacích protipožárních nátěrů řady PLAMOSTOP, zaškolení realizačních firem, dimenzace protipožárních nástřiků, poskytování technických podkladů projektantům.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
GR8 Project
Firma z kraje Česká republika

projekční kancelář vypracuje jak projekt rodinného domu, tak i rozsáhlejší projekty staveb obytných, občanských, průmyslových, v systému zdivo, beton, ocel, dřevostavby. Projekční kancelář vypracuje i projekt rekonstrukce jakékoliv pozemní stavby.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Lektoria.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prezentace společných aktivit nezávislých odborníků poskytujících poradenské služby na poli vzdělávání, osobnostního rozvoje, firemního rozvoje a krizového řízení.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
Stravenky a stravné
Firma z kraje Česká republika

Stravenky jsou pro zaměstnance nejoblíbenějším benefitem. Stravenka je nejrozšířenější poukázka ke stravování zaměstnanců.

Zobrazeno: 301x Zobrazit firmu
(0%)
Tipy a rady jak ušetřit energii
Firma z kraje Česká republika

V dnešní době se neustále zvyšují ceny energií. Plyn, elektrika, voda dosáhly v posledních letech několika násobného zvýšení. Přinášíme Vám typy na úspory, která Vás nic nestojí, naopak Vás naučíme jak snížit účty za energie.

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)