Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Chuvicka.cz
Firma z kraje Žatec

Hlídání dětí v Praze a okolí. Naše chůvy jsou výhradně zdravotní sestry se zkušenostmi s dětmi. Každá chůva prochází náročným výběrovým řízením. Hlídáme děti: pravidelně i jednorázově, od narození, zdravé i v nemoci

Zobrazeno: 270x Zobrazit firmu
(0%)
AQM - ALPHA QUALITY MANAGEMENT, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Poradenství, zpracování a zavedení systémů kvality (ISO 9001), systémů EMS (ISO 14001), systémů BOZP (OHSAS 18001) či systémů bezpečnosti informací (ISO/IEC 27001) pro firmy zejména z oblasti služeb, zdravotnictví a stavebnictví.

Zobrazeno: 293x Zobrazit firmu
(0%)
Hana Antonínová
Firma z kraje Jihočeský kraj

Esoterické poradenství a služby, VIRGOterapie, Astrologie a Tarotové výklady.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Recruitix
Firma z kraje Česká republika

Společnost má za cíl jiné pojetí personální práce, jde nám především o spojení profesní dráhy kandidáta a kontinuální pokrytí poptávek společností. Chceme být celoživotním partnerem v oblasti lidských zdrojů. Naším cílem je stabilní růst společně s našimi klienty v rámci Evropy.

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
Poradenství HACCP - Ing. Zdeňka Kučerová
Firma z kraje Svitavy

Odborná pomoc při zavádění systému kritických bodů HACCP do potravinářské výroby i stravovacích služeb, provádění interních auditů a školení v oblasti HACCP i hygienického minima.

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
T. company, s.r.o. podnikání v Rusku
Firma z kraje Beroun

Kompletní servis služeb na území Ruské federace a vstup na ruský trh. Prověření bonity a důvěryhodnosti potenciálního, stávajícího partnera, registrace firem, právní poradenství, daňové poradenství, zprostředkování obchodu a vymáhání pohledávek.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
United Linguas s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme překlady a tlumočení do více než 70 jazyků. Při překladech dbáme na individuální potřeby klientů. Tlumočíme do všech evropských jazyků, nabízíme i tlumočníky pro japonštinu a čínštinu. Bezplatně vyhotovíme kalkulaci Vaší poptávky.

Zobrazeno: 297x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Petra Částková
Firma z kraje Jičín

Alternativní psychoterapeutické metody péče o lidi i zvířata nabízí klinická psycholožka Mgr. Petra Částková, terapii i kurzy. Metody: kineziologie, arteterapie, SRT, CESTA (Bays), rodinné konstelace.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Videokonzultace
Firma z kraje Česká republika

Portál umožňuje on-line audio-video konzultace odborníků, doučování studentů a učitelů, školení, semináře. K videokonzultaci potřebujete jen PC s připojením na internet (min.upload cca 200kbit/s) a mikrofon.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
Rozpočty staveb
Firma z kraje Příbram

stavební rozpočty a cenové kalkulace staveb

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Školící a vzdělávací centrum RED-X, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Školící a vzdělávací centrum RED-X je svou specializací profilováno především na individuální rozvoj osobnostních, profesních a komunikačních dovedností, zdravý životní styl a záhady kolem nás.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Iva Dopitová
Firma z kraje Pardubice

Servis, zabezpečenost, instalace, nastavení, odvirování, poradenství, správa, domácí wifi sítě, zálohy dat pro Vaše Windows PC, Ubuntu Linux, PDA a Smartphone zařízení. Chrudim, Pardubice a okolí. Je tu pro Vás regionální společnost, zabývající se službami v oblasti servisu, nastavení a instalací výpočetní techniky. Každý požadavek řešíme s vel...

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Hranická rozvojová agentura
Firma z kraje Česká republika

Hranická rozvojová agentura poskytuje služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací, ale našim záměrem je i podpora malého a středního podnikání. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci ...

Zobrazeno: 762x Zobrazit firmu
(0%)
Kouč Ing. Stanislav Stejskal
Firma z kraje Česká republika

Koučování/kaučink/coaching.Jsem profesionální,certifikovaný kouč (PCC) se zkušenostmi vrcholového manažera.Poskytuji individuální a týmový business koučink se zaměřením na využití transformačního potenciálu.Druhou oblastí je rodinný a životní koučink.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Reform Invest s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme správu a inkaso pohledávek, podnikatelské poradenství, reklamu na internetu, zprostředkování finančního poradenství, zprostředkovatelské služby, obchodní příležitosti v Chorvatsku

Zobrazeno: 269x Zobrazit firmu
(0%)
Projekční činnost - vodohospodářské stavby, vodovody, kanali
Firma z kraje Česká republika

Vodohospodářské stavby Agroprojekce Litomyšl s.r.o. – zajistíme projektování a zabýváme se činnostmi jako protipovodňová opatření, vodovody, kanalizace aj.

Zobrazeno: 266x Zobrazit firmu
(0%)
Vízové služby
Firma z kraje Česká republika

vízový servis a právní poradenství, víza pro zaměstnání a podnikání, pracovní povolení, osobní asistence, zaměstnanecká vízová agenda

Zobrazeno: 322x Zobrazit firmu
(0%)
Leform s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vydavatel nového právního internetového portálu

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)