( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0025432168Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0025432800substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Lékařské ordinace | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Zubní ordinace Hradec Králové
Firma z kraje Česká republika

Belu stomatologické centrum Hradec Králové je profesionálním centrem stomatologie, ve kterém je pacientům poskytováno komplexní zubní ošetření. Naše zubní ordinace jsou určeny pro pacienty zejména z regionu Hradec Králové. Nabízíme veškerou péči o zuby, provádíme všechny stomatologické výkony, včetně nadstandardních.

Zobrazeno: 381x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Vejsada, gestalt psychoterapie
Firma z kraje Žatec

Nabízím bezpečný prostor a podporu pro všechny, kteří chtějí něco změnit ve svém životě. Ať už jste se ocitli v obtížné situaci, necítíte se dobře nebo byste chtěli \"jen\" se posunout někam dále na své životní cestě, rád Vás uvítám v nově zrekonstruovaných prostorách v centru Prahy nedaleko Staroměstského náměstí. Poskytuji osobní poraden...

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Plastická chirurgie Brno - Exté
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Bezbolestne.eu - zubní ordinace
Firma z kraje Česká republika

Našim pacientům poskytujeme komplexní stomatologickou péči za využití nejnovějších poznatků a moderní techniky. Kvalitní a především bezbolestné ošetření zajišťuje v našich zubních ordinacích zkušený tým zubních lékařů a sester, včetně dentální hygienistky.

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
Wittex - lékařská technika - chirurgické nástroje on-line
Firma z kraje Ústecký kraj

On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní ordinace MUDr. Pospíšil
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme za dostupné ceny stomatologickou péči na úrovni vyspělých zemí EU. Řešíme akutní problémy s bolestí zubů a nabízíme kompletní výkony estetické stomatologie, zubní výplně, zubní můstky, zubní náhrady, hygiena, protetiku.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Oční klinika Horní Počernice, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Provádíme komplexní služby v oblasti očního lékařství. Specializujeme se na laserové operace očí. Laserové operace provádíme na moderním přístroji VisuMax Mel80. Nabízíme operace očí také s možností splátek. Kromě refrakčních laserových operací očí nabízíme také operace šedého zákalu a zeleného zákalu. V našich ambulancí mimo jiné provádíme zdra...

Zobrazeno: 670x Zobrazit firmu
(0%)
performer09, s.r.o.
Firma z kraje Sokolov

Komplexní služby v oblasti zubního lékařství - teleskopické korunky a protézy, galvanoprotetika, metalokeramika, celokeramika, primární konusové korunky z keramiky, konusové protézy, teleskopické můstky, celkové protézy zhotovené Eclipse technologií.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Recens, s.r.o. - fyzioterapie a ortopedie Brno
Firma z kraje Česká republika

Nestátní zdravotnické zařízení zaměřené na ambulantní léčbu v oblasti ortopedie a rehabilitace. Komplexní péče o pohybový aparát.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Moje Ambulance - praktický lékař pro dospělé
Firma z kraje Olomoucký kraj

Hledáte obvodního lékaře? Moje ambulance je ambulantní systém praktických lékařů pro dospělé s působností po celém území ČR. Praktičtí lékaři v ambulancích jsou tu pro vás 12 hodin denně. Staráme se o Vaše zdraví. Moje Ambulance - Váš praktický lékař.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Care of you s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Péče o Vás, péče o Vaše blízké, péče o Vaše zaměstnance

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
Sportklinik - Privátní chirurgické centrum
Firma z kraje Jičín

Privátní chirugické centrum zaměřené na komplexní péči o pohybový aparát běžných lidí, rekreačních i vrcholových sportovců. Poskytujeme pacientům ambulantní ošetření, proktoporadnu, léčbu bolesti a zánětů kloubů Orthokine, rázovou vlnu a další.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Psycholog Brno – PhDr. Roman Hytych
Firma z kraje Jihočeský kraj

Psycholog, Brno-Židenice. Psychoterapie pro hledání cest ze slepých uliček života. Rozvoj osobního potenciálu, relaxace, supervize a koučink.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
MUDr. Sylvie Saifrtová
Firma z kraje Louny

Soukromá ortodontická ordinace poskytující kompletní ortodontickou léčbu pro děti a dospělé. Pokud potřebujete rovnátka, obraťte se na nás s důvěrou. Vizí naší ordinace je poskytovat odbornou péči v příjemném prostředí a přátelské atmosféře.

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Refrakční Centrum Praha s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995.U nás naleznete nejen unikátní technické vybavení, ale i kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí v centru Prahy. Konzultace před operací zdarma.Provádíme také estetickou chirurgii a aplikaci kontaktních čoček....

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
DuoVize Oční klinika Praha
Firma z kraje Žatec

Prodlužování řas kapkami, Botox a výplně. Komplexní oční péče. Provádíme operace očí femtosekundovým laserem s doživotní zárukou. Oční operace šedého zákalu se žlutou čočkou Acrysof zdarma. Odstraňování krátkozrakosti, dalekozrakosti a astigmatismu.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
EliteDental
Firma z kraje Žatec

Zubní klinika. Co charakterizuje naši kliniku? Krátké čekací lhůty, léčebný plán, tým zkušených lékařů a moderní technologie. Hlavní důraz klademe na maximální šetrnost a bezbolestnost zákroků. Díky moderním přístrojům a používání analgosedace, případně sedace pomocí rajského plynu, se ošetření v ICP stává příjemným posezením....

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Dentaktiv
Firma z kraje Česká republika

Moderní stomatologická ordinace v centru Prahy. Nejnovější metody dentálního ošetření bez bolesti.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)