( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0003372808Application->run( ).../index.php:21
30.0035432000Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0003372808Application->run( ).../index.php:21
30.0035432000Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0035432632substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Kurzy a školení | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Aira - školení a kurzy Word (Praha)
Firma z kraje Žatec

Školení a počítačové kurzy Word pro začátečníky i pokročilé od firmy Aira GROUP s.r.o. Vám poskytují tu nejefektivnější cestu, jak se zdokonalit ve využívání tohoto programu. Neváhejte a rezervujte si místo ve Vašem kurzu přes internet.

Zobrazeno: 662x Zobrazit firmu
(0%)
Cadet GO - osobní koučink
Firma z kraje Česká republika

Osobní koučink pro manažery a zaměstnance firem. efektivní řešení pro zvýšení výkonu, odstranění problémů, zlepšení komunikace a vztahů na pracovišti, řešení kariérních změn.

Zobrazeno: 850x Zobrazit firmu
(0%)
MATCOMP s.r.o.
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Naše společnost je realizátor projektu ESF. Nabízíme PC kurzy, výuku cizích jazyků a kurzy v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů(Time Management). Provádíme návrhy a realizaci propagačních materiálů, webdesign.

Zobrazeno: 836x Zobrazit firmu
(0%)
Dipl. Psych. Lucie Bouzková - interkulturní komunikace
Firma z kraje Pardubice

Lektorka interkulturní komunikace a psychologie. Lektorská činnost a poradenství jako psycholožka se zaměřením na zlepšení komunikace mezi příslušníky různých kultur: interkulturní trénink, management, teambuilding, vyjednávání, řešení konfliktů aj.

Zobrazeno: 758x Zobrazit firmu
(0%)
enastenka.cz - Jazykové kurzy, seminárky, inzerce
Firma z kraje Česká republika

eNASTENKA.cz - Portál eNastenka.cz nabízí jazykové kurzy, anglické kurzy, německé kurzy, inzerce pro studenty, inzeráty, počítačové kurzy a seminárky.

Zobrazeno: 794x Zobrazit firmu
(0%)
Astyl - škola moderního tance
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Taneční škola Astyl je zaměřena na prezentaci streetových tanečních stylů - HIP HOP, FUNKY, R´N´B, HOUSE a okrajově BREAK DANCE. Navíc Astyl provozuje sekci CHEERLEADERS (roztleskávaček).

Zobrazeno: 640x Zobrazit firmu
(0%)
Koučing a poradenství pro ženy, kurzy jógy
Firma z kraje Žatec

Koučing, koučink pro ženy, žena vztahy, zdraví, zdroje energie, kariéra a změna, kreativní rozvoj, stres v práci, aplikovaná psychologie, dovednosti, kurzy jóga, programy pro i na tělo, body and mind, wellness coaching, výživový poradce, víkendy cvičení.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
EduCity
Firma z kraje Česká republika

První vzdělávací portál v ČR pro firmy i jednotlivce s 36 000 kurzy a školení od 2 375 dodavatelů z ČR i zahraničí. Najdete zde manažerské kurzy, počítačové kurzy, jazykové kurzy (angličtina, němčina), finanční, právní a účetní kurzy, jazykové školy, poradenství, BOZP, konference i tipy pro Vaše HR.…

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Břeň - NEMESIS
Firma z kraje Pardubický kraj

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Zobrazeno: 669x Zobrazit firmu
(0%)
Cestovní kancelář ŠVEJK TOUR s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Široká nabídka zájezdů na poslední chvíli. Last minute, denně aktualizováno. Nabízíme pobyty u moře, poznávací zájezdy, exotiku, lyžařské a tuzemské zájezdy - Španělsko, Mallorca, Řecko, Tunisko, Djerba, Egypt, Turecko, Kypr, Bulharsko, Chorvatsko.Specializace na Itálii

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Školení pro úspěšné nezávislé podnikání
Firma z kraje Česká republika

Skupinová školení pro začínající i zavedené nezávislé profesionály, podnikatele a živnostníky. Odborně vedená výuka, osobní konzultace, test a doporučená četba pro další samostudium. Nízká cena a slevy pro studenty, maminky, seniory a postižené.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
Nakladatelství odborné literatury Verlag Dashöfer
Firma z kraje Česká republika

Nakladatelství odborné literatury - příručky, časopisy, zpravodaje v tištěné i on-line podobě. Pořádání seminářů a školení. Publikace i semináře se zaměřují na řadu různých oblastí: daně, účetnictví, právo, personalistiku, management, školství a další.

Zobrazeno: 801x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura T Production s.r.o. - práce v zahraničí
Firma z kraje Olomoucký kraj

Agentura práce. Zprostředkování práce českým občanům zdarma. Personálně poradenská činnost v oblasti pracovních příležitostí na základě povolení MPSV. Výuka cizích jazyků. Produkční činnost.

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)
ZELENKA překlady, tlumočení, jazykové kurzy
Firma z kraje Benešov

Překlady do všech cizích jazyků. Expresní překlady. Překlad ve vysoké kvalitě za přijatelnou cenu. Překlady programů a www stránek. Konsekutivní a simultánní tlumočení. Jazyková výuka.

Zobrazeno: 687x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 6 7 8 9 ››