( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362104{main}( ).../index.php:0
20.0004372728Application->run( ).../index.php:21
30.0025431960Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362104{main}( ).../index.php:0
20.0004372728Application->run( ).../index.php:21
30.0025431960Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0026432592substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Krby, kamna | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Krbová kamna na dřevo s výměníkem - LS Kamna s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Výrábíme kotle a krbová kamna s výměníkem a ventilátorem, s možností teplovzdušných rozvodů k vytápění RD, bytů, chalup, dílen, staveb, skladů, hal. Účinnost 82-87%, výměník tepla s ventilátorem, dvoukomorový systém spalování, úspora paliva 30-40%.

Zobrazeno: 318x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Turyna – kamnářství
Firma z kraje Česká republika

Krby Turyna nabízí stavby krbů “na klíč”, renovace a opravy starších krbů, záruční opravy krbů, pozáruční opravy krbů, prodej krbových vložek a poradenství v oblasti vytápění krby.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Palivové dříví, brikety - Agrarian s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Palivové dřevo a dřevěné ekologické brikety na prodej. Zdarma rozvoz v širokém okolí Olomouce. Nabízíme také poradenství v oblasti vytápění, kotlů a krbů.

Zobrazeno: 272x Zobrazit firmu
(0%)
Krby BeFHome, s.r.o.
Firma z kraje Brno

Výrobce krbů a krbových vložek. Velký výběr z mnoha variant krbů.

Zobrazeno: 529x Zobrazit firmu
(0%)
Termosol
Firma z kraje Liberec

Revoluční technologie termodynamických solárních panelů pro ohřev vody, vytápění a ohřev bazénů. Unikátní technologie SolarPST, dodávaná TermoSol, má výjimečné vlastnosti a hřeje i bez slunce, za deště, v mlze i v noci.

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)
Hakr Trade
Firma z kraje Brno

Obchodní firma, zabývající se prodejem krbů, krbových kamen a litinových krbových vložek, dále funguje jako velkoobchod s topenářskou technikou.

Zobrazeno: 953x Zobrazit firmu
(0%)
Respektus
Firma z kraje Žatec

Exkluzivní dánské krby bez komínu Decoflame a designové bio krby dalších renomovaných výrobců. Společnost Respektus dodává luxusní krby bez kouře, elektrické krby, biolíh, designové doplňky, moderní grily O-Gril. Velkoobchod a maloobchod, online prodej. Vyrábíme biokrby na míru.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní krby - Pressbet s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme zahradní grily, venkovní udírny a grily, krbové stavebnice z přírodního pískovce, z umělého pískovce, z mramoru, typové zahradní krbové stavebnice i atypické venkovní krby, krbové sety, možnost provedení včetně montáže na klíč.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Kominictví Lukáš Gajarský
Firma z kraje Jihočeský kraj

Firma Lukáš Gajarský- Kominictví, je firma zabývající se celkovým řešením spalinových cest, která se specializuje na nejmodernější systémy a technologie ve svém oboru. Naše firma se zabývá kompletním servisem, zajišťující bezproblémový a bezpečný provoz všech odtahů spalin od spotřebičů na jakékoliv druhy paliv. Nabízíme veškeré kominické prá...

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
Lofex Plus s.r.o. - ePelety.cz
Firma z kraje Ústecký kraj

Velkoobchodní a maloobchodní prodej a rozvoz ekologických dřevěných paliv. Dřevěné pelety, brikety a palivové dřevo. Rozvoz v regionu Plzeňský kraj. Osobní odběr je možny na skladě firmy v Plzni.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
Bio Krby Elite - Krbová kamna bez komínů
Firma z kraje Pardubický kraj

Internetový prodej bio krbů bez komínu. Nabízíme široký sortiment krbových kamen a biokrbů, skleněných, vestavných, designových. Interiérové krby je možno instalovat bez stavebního povolení a slouží jako stylový doplněk domácnosti.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní krby, krboudírny a grily Forward
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme a prodáváme zahradní krby a krboudírny (krb + udírna) včetně stavby a příslušenství. Snadné grilování a uzení, topení dřevem. V nabídce široká řada tvarů a povrchů, také zakázková výroba. Každý krb vyrábíme z kvalitního, odolného materiálu. Jsme český výrobce krbů a krboudíren.

Zobrazeno: 704x Zobrazit firmu
(0%)
LS kamna s výměníkem a ventilátorem
Firma z kraje Tábor

Vyrábíme teplovzdušná, horkovzdušná kamna na dřevo s výměníkem a ventilátorem k vytápění dílen, skladů, hal a podobných prostor. Vysoká účinnost 82-87%, Vestavěný výměník tepla s ventilátorem, dvoukomorový systém spalování, úspora paliva 30-40 %.

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)
EFFE DUE s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

EFFE DUE je komínový systém, který díky 10x nižší hmotnosti proti ostatním systémům umožňuje bezproblémový transport na stavbu a snadnou montáž. Jaké jsou další výhody komínových systémů EFFE DUE?

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
KRBY DVOŘÁK
Firma z kraje Praha-západ

Projekce a stavby krbů.Stavíme krby otevřené,teplovzdušné,teplovodní,akumulační,dále kachlová kamna,pece,pizzerie,zahradní krby a udírny.Montujeme teplovzdušné rozvody včetně ventilátorů a automatické regulace.Dodáváme krbové vložky a příslušenství.

Zobrazeno: 840x Zobrazit firmu
(0%)
KRB Studio - krby, kachlová a krbová kamna
Firma z kraje Tachov

Firma provádí návrh, realizaci, poradenství a servis dle požadavku zákazníka - stavba krbů, kachlová kamna s vložkami pro horkovzdušné topení s nepřetržitým vytápěním celého domu, zahradní krby a udírny. V tomto oboru máme dlouholeté zkušenosti.

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
Infratopení
Firma z kraje Česká republika

Specializujeme se na prodej a montáž infratopení. Stropní infratopení - řešení formou stropních infrapanelů či pro sádrokartony. Podlahové infratopení - řešení pro vytápění pod dlažby či pro plovoucí podlahy. Nástěnné infratopení - formou panelů.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Prity - krbová kamna.cz
Firma z kraje Olomoucký kraj

Prodáváme bulharská krbová kamna Prity, jak s výměníkem, tak i bez. Bohaté skladové zásoby, doprava po celé ČR a příjemné ceny.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)