( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0003372936Application->run( ).../index.php:21
30.0034432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0003372936Application->run( ).../index.php:21
30.0034432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0034432792substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Koupelny a kuchyně | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
René Bursík
Firma z kraje Svitavy

Montáže oken a dveří (euro, alu, plastová), rekonstrukce bytových jader, obkladačské práce, zateplování domů, realizace fasád, zednické práce, pokládka plovoucích podlah, dokončovací práce

Zobrazeno: 755x Zobrazit firmu
(0%)
Ekologická drogerie Eurona
Firma z kraje Česká republika

Stránky Nezávislého registrovaného poradce Eurona! Registrace nových poradců. Nákup výrobků Eurona se slevou. Novinky, akční nabídky, přehled výrobků.

Zobrazeno: 322x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Zmeškal
Firma z kraje Pardubický kraj

Kvalitní pomníky vyrábí Kamenictví Zmeškal. Výroba pomníků s uměleckým gravírováním. Interiéry z kamene (kuchyně, koupelny, nábytek, krby) a restaurátorství se zkušenostmi s památkami UNESCO (mramorová deska pro zámek Kroměříž), restaurování památek.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek-bohemia.cz
Firma z kraje Olomoucký kraj

Nábytek-bohemia.cz prodává nábytek za velmi příznivé ceny. Nabízíme kožené sedací soupravy, postele, stoly, židle, kuchyně, předsíně, jídelny, komody, zahradní nábytek, dětský nábytek, nábytek BRW a další. Pomůžeme vám zařídit celý váš byt či dům od předsíně až po ložnici. Nábytek Bohemia nabízí kvalitní nábytek, který zútulní prostory vašeho do...

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Interiéry Schubert – kuchyně, podlahy, koupelny
Firma z kraje Česká republika

Interiéry Schubert nabízí pokládku podlah, návrhy kuchyní a koupelen na míru, různé bytové doplňky.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)
Perfecto design, s.r.o - vodovodní baterie
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme vodovodní baterie, sanitární keramiku a další vybavení do koupelen. Naše výrobky pocházejí pouze od certifikovaných výrobců s mnohaletou tradicí. Naším krédem je spokojený zákazník a to s maximálním důrazem na kvalitu.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
SanSwiss s.r.o. - sprchové kouty Ronal
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme sprchové kouty, vanové zástěny, sprchové vaničky, sprchové zástěny. Vše v různých provedeních, barvách a variantách skel. Výroba atypických rozměrů. Naše sprchové kouty splňují nejpřísnější kriteria kvality.

Zobrazeno: 360x Zobrazit firmu
(0%)
M+M sdružení - stavební firma Zlín
Firma z kraje Benešov

Provádíme rekonstrukce bytového jádra a koupelny, rekonstrukce interiérů, bytů a domů na klíč, obklady, dlažby, elektro, vodo-topo, malířské natěračské práce, podlahy, okna, dveře. Vyrábíme a montujeme kuchyně, kuchyňské linky, vestavěné skříně. Garance.

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Levné obklady
Firma z kraje Česká republika

Specializovaný e-shop na obklady a dlažby. Nabízíme široký sortiment obkladů do interiéru, exteriérů i s imitací dřeva. Najdete u nás obklady a dlažby značek: Paradyz, Opoczno, Cersanit, Baldocer. Prodáváme sanitární keramiku a stavební chemii Mapei.

Zobrazeno: 329x Zobrazit firmu
(0%)
Sprchové kouty.as – sprchové kouty, sprchové zástěny
Firma z kraje Benešov

V našem internetovém obchodě najdete sprchové kouty, sprchové zástěny, vanové zástěny, sprchové boxy, sprchové dveře, ale také kvalitní akrylátové vany, koupelnové baterie nebo hydromasážní systémy a to vše ve výborné kvalitě a skvělé ceně.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Koupellini - koupelnové studio Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Naše koupelnové studio Vám pomůže navrhnout řešení pro Vaši koupelnu. Najdete zde kompletní koupelnový sortiment a koupelnové doplňky od Hopa, Keraservis, Olsen spa. Dále u nás můžete zakoupit moderní obklady a dlažby.

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Chameleon design
Firma z kraje Žatec

Chameleon design se zabývá návrhem a výrobou koupelnového a jiného interiérového nábytku.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
SANJET HTS s. r. o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Výroba a prodej hydromasážních van, masážních a parních boxů a panelů, prodej sanitární keramiky (zn. Hatria - Itálie) atd. Jádrem výrobního programu zůstává osazování akrylátových van hydromasážními systémy: (AQUALINE), VARIA a SANJET.

Zobrazeno: 646x Zobrazit firmu
(0%)
George design
Firma z kraje Kladno

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace,prodej nábytku - kuchyně,obývací stěny,sedací soupravy,skříně,ložnice,dětské pokoje,toaletky,předsíňové stěny,posuvné dveře, vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
KoupelnyAgnes
Firma z kraje Česká republika

Prodej obkladů, dlažeb, van, sprchových koutů, sanitární keramiky a vodovodních baterií. Nabídka zpracování 3D grafických návrhů. E-shop.

Zobrazeno: 305x Zobrazit firmu
(0%)
Skleněný obklad.cz - skleněné obklady do kuchyní, koupelen a
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme barevná skla a skleněné obklady do kuchyní, koupelen a interiérů ve více než 200 barevných odstínech. Obklady dodáváme včetně zaměření, dopravy a montáže u klienta. Jsme schopni vyrobit obklad složitého tvaru z jednoho kusu skla. Dále nabízíme skleněné pracovní desky do kuchyní, barevné stolové desky či obklady stěn zrcadly. Vyrábíme hl...

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Caroli - moderní koberce
Firma z kraje Česká republika

Prodej koberců jak orientálních tak i moderních,dětských či klasických koberců.Poskytujeme poradenství jaký koberec do interiéru zvolit.Zakoupené zboží rozvezeme zdarma po celé ČR.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Maděra a Šípek s.r.o. Elektro Oáza , kuchyňské studio
Firma z kraje Praha-východ

Elektro Oáza zajišťuje maloobchodní a velkoobchodní prodej kompletního sortimentu elektro. Již 6 let Vám Elektro Oáza nabízí kuchyně na míru. Jedná se o kuchyně s povrchovou úpravou lamino, lesk (vysoký lesk), dýha a nově i lak v široké škále barevných variant s velkým výběrem typů skříněk, úchytek, pracovních desek a dalších doplňků. V loňském ...

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)