( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362184{main}( ).../index.php:0
20.0005372808Application->run( ).../index.php:21
30.0027432000Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002362184{main}( ).../index.php:0
20.0005372808Application->run( ).../index.php:21
30.0027432000Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0029432632substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Jazykové školy | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Jazyková škola Domluvte se
Firma z kraje Příbram

Jazyková škola nabízí individuální a firemní kurzy a další jazykové kurzy: angličtina , němčina, francouzština a mnoho dalších. Nové ceny, příjemné jednání, maximální přizpůsobení se Vašim požadavkům. Zkušení lektoři, příprava na zkoušky. S námi se domluvíte!

Zobrazeno: 655x Zobrazit firmu
(0%)
Anglické knihy pro děti a dospělé
Firma z kraje Česká republika

Internetové knihkupectví, specializujíce se na knihy v Anglickém jazyce pro děti a jejich rodiče. Velký výběr naučných knich s různými pomůckami- hry, puzzle, samolepky, audio CD a DVD. Čteme dětem, příručky pro rodiče, slovníky obrázkové i výkladové.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
mateřská škola IQ-school
Firma z kraje Žatec

Soukromá mateřská škola IQ-school s výukou angličtiny a francouzštiny. Používáme metody Montessori, a dalších. Kvalifikovaný personál včetně rodilých mluvčích. Školka Praha 9 - Horní Počernice, mateřské školy praha, mateřské školky praha 9, montessori školka, mateřská škola klánovice, satalice, šestajovice, újezd nad lesy, nehvizdy, kbely...

Zobrazeno: 724x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá výuka Angličtiny
Firma z kraje Karviná

Soukromá výuka Angličtiny, individuální, vhodné pro začátečníky, pokročilé i jako příprava ke zkouškám. Doba výuky dohodou.

Zobrazeno: 761x Zobrazit firmu
(0%)
Slůně - svět jazyků
Firma z kraje Olomoucký kraj

Již více než 10 let poskytujeme komplexní, flexibilní a cenově dostupné služby v oblasti jazykové výuky, překladů a tlumočení. Náš tým tvoří ochotní zaměstnanci a pečlivě vybraní lektoři, překladatelé a tlumočníci. Jazykový servis zajišťujeme nejen na území celé České Republiky, ale také v zahraničí.

Zobrazeno: 659x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Martina Řezáčová
Firma z kraje Česká republika

překlady, korektury a výuka anglického jazyka

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Institut vzdělávání SOKRATES, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Informace o vysokých školách, fakultách, programech, oborech, přijímacích řízeních, přípravných kurzech, publikacích, testech a studijních předpokladech. Pořádání přípravných kurzů k přijímacím zkouškám na vysoké školy.

Zobrazeno: 723x Zobrazit firmu
(0%)
Centrum Vzdělávání, Valentina Winkler, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ,SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení.

Zobrazeno: 667x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková škola s právem SJZ Brno
Firma z kraje Česká republika

Jazyková škola s právem SJZ Brno, Kotlářská 9, dříve Státní jazyková škola Brno s 60 letou tradicí. Kurzy 7 jazyků všech pokročilostí. Pomaturitní studium. Přípravné kurzy na mezinár. zkoušky z A, N , F, It a Šp

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Kurzy Jílek, s.r.o. jazykové kurzy
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jazyková škola a vzdělávací agentura v centru Brna. Vyučujeme angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu, češtinu a další jazyky. Nabízíme i netradiční metody pro rozvoj Vaší firmy i osobnosti.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
Slůně - svět jazyků, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Již více než 10 let poskytujeme komplexní, flexibilní a cenově dostupné služby v oblasti jazykové výuky, překladů a tlumočení. Náš tým tvoří ochotní zaměstnanci a pečlivě vybraní lektoři, překladatelé a tlumočníci. Jazykový servis zajišťujeme nejen na území celé České Republiky, ale také v zahraničí. http://tlumoceni-preklady.com...

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
Škola jazyků Zlín
Firma z kraje Benešov

Jazykové kurzy nejenom pro mládež a pro dospělé, ale také pro rodiče s dětmi. Hlídání dětí zajištěno v naší herně. Kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, italštiny, ruštiny a španělštiny.

Zobrazeno: 668x Zobrazit firmu
(0%)
AGENTURA Cizí jazyky
Firma z kraje Česká republika

Od roku 1990 poskytuje naše agentura širokou paletu služeb v oblasti jazykové přípravy, zejména profesní a manažerské. Našimi klienty jsou stejně tak velké a renomované podniky: (ŠKODA AUTO, ČKD DIZ, METRO, KERAMICKÉ ZÁVODY RAKOVNÍK), jako i řada středních a menších firem, zejména z regionu severních Čech.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Věra Volfová - Jazyková škola Libere
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola Libere - výuka pro veřejnost, individuální a firemní kurzy, angličtina, němčina, ČJ pro cizince, francouzština, ruština, polština, španělština, italština, vietnamština. Příprava na zkoušky a certifikáty. Max. 5 studentů ve skupině.

Zobrazeno: 616x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Brož
Firma z kraje Žatec

Jazyková škola v centru Prahy, maximálně 4 studenti ve skupině, oborové jazykové kurzy pro podnikatele a živnostníky, výuka angličtiny, francouzštiny a němčiny.

Zobrazeno: 776x Zobrazit firmu
(0%)
Individuální výuka němčiny pro formy a soukromé osoby
Firma z kraje Žatec

Nabízím hodiny konverzace němčiny pro firmy i soukromé osoby (věk ani úroveň znalostí nerozhoduje) v Praze, a to jak individuálně, tak po skupinkách. Podle dohody dojíždím po Praze a jsem ochotna docházet k Vám do firmy. Platit lze hotově nebo na fakturu.

Zobrazeno: 688x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková agentura HOPE - překlady, tlumočení, jazykové kurzy
Firma z kraje Jihočeský kraj

Jsme dodavatelem služeb v oblasti jazykového vzdělávání, překladatelství, tlumočení a jazykového auditu. Nabízíme také kvalitní jazykové kurzy v Brně. Od roku 1997 poskytujeme kompletní jazykový servis.

Zobrazeno: 741x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková agentura NOISIS, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Semestrální, intenzivní a individuální jazykové kurzy: angličtina, němčina, španělština, francouzština, čeština pro cizince, italština, portugalština, řečtina, čínština, švédština, dánština, chorvatština, arabština, ruština, holandština, norština a další. Firemní a individuální kurzy více než 40 světových jazyků. Překladatelské služby, i překlad...

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)