( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0003372936Application->run( ).../index.php:21
30.0018432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0003372936Application->run( ).../index.php:21
30.0018432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0018432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Interiérový design | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dena.sk
Firma z kraje Česká republika

Výber z viac ako 500 druhov bytového textilného tovaru. Obliečky, prikrývky, vankúše, prestieradlá, prehozy, deky, uteráky, osušky, župany, kuchynské utierky, obrusy, darčekový tovar a ostatné.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Eva Vrabcová
Firma z kraje Náchod

Internetový obchod s doplňky do bytu: Kuchyň a jídelna, obývací pokoj a ložnice, koupelna a toaleta. Kolekce nebo navzájem kombinovatelné bytové doplňky.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
Michael Hudetz
Firma z kraje Plzeňský kraj

Plastové květináče od Hudetz C.P.D. jsou výjimečné svou atraktivní cenou a vysokou kvalitou. Plastové květináče jsou odolnější než hliněné a neztrácejí svůj vzhled a tvar. Vyzkoušejte si je i vy. Hodí se do interiérů i exteriérů.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Almicra Europe s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Almicra je dodavatelem LED žárovek, trubic, pásek, panelů, reflektorů, svítidel a dalšího LED sortimentu.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
PROCHÁZKA ARCHITEKTI - návrhy objektů a interiérů
Firma z kraje Jihočeský kraj

PROCHÁZKA ARCHITEKTI - služby v oblasti navrhování všech typů staveb.Projekty rodinných domů,dřevostaveb, průmyslových objektů.Rekonstrukce staveb,dodávka interiérů, bytových i nebytových prostor,revitalizace bytového fondu i veřejných prostor

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
FinDirect s. r. o.
Firma z kraje Pardubický kraj

Nabízíme odstraňovače zápachů do domácností, kuchyně a koupelen. Naše výrobky vás překvapí téměř magickou schopností vyčistit vzduch kolem vás od nepříjemných zápachů.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Essenses CZ, s.r.o
Firma z kraje Svitavy

Profesionální provoňování prostor - analýza prostoru - zpracování návrhu - navržení vhodné vůně - kompletní servis a údržba Designový keramický difuser - do kanceláří, wellness center, recepcí, domácností Vývoj vůní v oblasti marketingu Provoňování veřejných dopravních prostředků - vůně podléh...

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Luxusní interiéry na míru
Firma z kraje Jihočeský kraj

Luxusní interiéry na míru. Komplexní návrhářské služby interiérů té nejvyšší kvality. Kuchyně na míru, koupelny na míru, komerční prostory. Rukopisem naších interiérů je exkluzivní design, výjimečná práce s materiály a jedinečný pocit originality.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Schody a schodiště na míru
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dřevěné schody, skleněné schody a kovové schodiště. Návrhy designu schodiště a zakázková výroba originálních schodů na míru.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Ledco
Firma z kraje Jihočeský kraj

Kompletní služby v oblasti návrhu moderního úsporného LED osvětlení bytových prostor, rodinných domů, kanceláří a jiných komerčních ploch.

Zobrazeno: 732x Zobrazit firmu
(0%)
Zdráhal Interiér
Firma z kraje Vsetín

Malosériová a zakázková výroba nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, nábytek kancelářský, do ordinací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky, věšáky-komrník-němý sluha, konferenční stolky, odkládací stěny.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Rekobyt Praha s. r. o. - rekonstrukce bytových jader
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytových jader v Praze, rekonstrukce koupelen a rekonstrukce bytů. Nabízíme služby bytového architekta a vyhotovení návrhů ve 3D vizualizaci. Mnoholeté zkušenosti v oblasti řemeslných prací, vysoká odbornost.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek Tina
Firma z kraje Olomoucký kraj

Internetový prodej nábytku z pohodlí domova s garancí nejlepší ceny se zaměřením na ratanový nábytek a ratanové doplňky, taky nabízíme zajímavé jídelní stoly a židle, kancelářské židle a křesla, PC stoly, konferenční stolky, různé bytové doplňky a dekorace, velký výběr věšáků a houpacích křesel.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
ALVELIS, s.r.o.
Firma z kraje Ústí nad Labem

Výroba a prodej stavebních pouzder pro posuvné interiérové dveře.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Oak nábytek, s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Zabýváme se prodejem klasického a zároveň i stále moderního kvalitního nábytku vyrobeného z dubového masivu dováženého z různých koutů světa. Prodáváme dubové postele, skříně, dubové stoly, židle a jiné.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Návrhy a realizace interiérů i exteriérů.
Firma z kraje Louny

Sníte o krásném domovu? U nás se vám dostane profesionálního poradenství, navrhneme vám interiér i exteriér na míru, podle Vašich přání a nejnovějších trendů. To vše a mnohem více na našich stránkách Gentop.cz

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Virtuální prodejna podlah
Firma z kraje Česká republika

V naší virtuální prodejně si můžete pohodlně nakoupit či poptat veškeré podlahoviny a materiály. Nabízíme laminátové podlahy, dřevěné podlahy, korkové podlahy, linoleum, PVC, koberce v metráži, vinylové podlahy, laky, oleje, přechodové lišty a další.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
ALAX spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Společnost Alax vyrábí a dodává kancelářský nábytek, bytový nábytek, je specialista na dětský a zdravotnický nábytek. Nabízíme širokou škálu designových židlí, křesel a sedacích souprav, návrhy a projektování interiérů, realizace na klíč.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)