Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Antonín Čacký
Firma z kraje Příbram

Provedu revize elektro - revize elektroinstalace, elektrospotřebičů a hromosvodu

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Rekonstrukce bytů,domů,bytových jader,podlah
Firma z kraje Česká republika

Kvalitní rekonstrukce bytů,domů,rekonstrukce bytových jader-kompletní práce i s rekonstrukcí podlahy vybrané z naší prodejny

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Elektroinstalace Pavel Novák
Firma z kraje Zlín

Pavel Novák – Vsetín - Valašské Meziříčí - Rožnov - Frenštát - Nový Jičín - elektroinstalace, zámečnictví, automatické pohony pojezdových a křídlových bran. Provádíme Elekroinstalace a Eletromontáže elektrických zařízení do bytů - bytových jader, domácností a rodinných domů. Rekonstrukce starých nevyhovujících elektrických vedení, zapojení roz...

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
TENO PLUS, s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis kancelářské a výpočetní techniky, rozvoz zboží zdarma. Prodáváme také papírenské a drogistické zboží. Nabízíme široký sortiment spotřební elektroniky, bílé techniky, zahradní techniky a potřeby pro kutily.

Zobrazeno: 715x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Radek Paier - Elektroprojekty
Firma z kraje Kolín

Zpracovávám kompletní projekty elektroinstalace pro všechny stupně projektové dokumentace: investiční studie, dokumentace pro územní řízení, dokumentace pro ohlášení stavby, dokumentace pro stavební povolení, dokumentace pro realizaci stavby, dokumentace skutečného provedení stavby. Nabízím také převedení vaší starší (papírové) projektové dokume...

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Elektroinstalace, revize a  EZS - Elektrotech
Firma z kraje Hradec Králové

Rozvody elektroinstalace, revize elektroinstalace, montáž zabezpečení EZS, kamerové systémy, hromosvody, počítačové rozvody.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Prodej elektroniky, nastavení satelitu, návrh antény
Firma z kraje Beroun

Nabízíme kompletní služby v oblasti prodeje, montáží a oprav elektroniky, PC, antén, satelitů a klimatizací. Vlastníme síť poboček s profesionálními techniky pro montáže (nastavení satelitu, návrh antény, instalace klimatizace) a opravy elektroniky.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
WFmetal, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše firma je jedním z předních výrobců satelitních držáků v České Republice. Díky kvalitní síti dealerského a velkoobchodního prodeje se s našimi výrobky potkáte v řadě satelitních prodejen, obchodů a supermarketů. Našim hlavním cílem je dodržování kvality našich výrobků a neustále rozšiřování sortimentu dle potřeby zákazníka....

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Tonery
Firma z kraje Žatec

Tonery GREMATA, s.r.o. - nejlevnější náplně do tiskáren, distributor tonerů, distributor cartridgí. Nenakupujeme ve velkoobchodech a ani u jiných distributorů, proto Vám umíme nabídnout velmi atraktivní cenu na všechny výrobky.

Zobrazeno: 331x Zobrazit firmu
(0%)
Termovize s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Termovize zobrazuje rozložení teplotního pole na povrchu tělesa v infračervené oblasti spektra, které je lidskému oku neviditelné. Termovize má široké spektrum použití. Nejčastěji se termovize používá ve stavebnictví a v průmyslu. Mezi další využití termovize patří například oblast lékařství.

Zobrazeno: 329x Zobrazit firmu
(0%)
Elektroinstalace Zvěřina
Firma z kraje Kutná Hora

Stavíte dům, nebo plánujete jeho rekonstrukci? Nesvítí vám světlo, vypadává jistič, či prostě potřebujete cenově dostupného elektrikáře? Neváhejte a volejte na tel: +420 721 629 123

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Jaňour
Firma z kraje Žatec

Vše okolo interieru. Montáže nábytku, elektro, schody a zábradlí ...

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Rudolf Šindelář
Firma z kraje Praha-západ

Prodej nových a výroba repasovaných baterií do aku nářadí, notebooků, vysílaček, fotoaparátů, videokamer, elektrických vozíků a mobilních telefonů.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
MobilElektro.cz - Mobilní telefony, digitální fotoaparáty..
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme mobilní telefony, digitální fotoaparáty, navigace, flash disky a spoustu další mobilní elektroniky. Soustředíme se především na maximální přehlednost eshopu, příjemné ceny a zajímavé akční nabídky.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
b-elektro.cz
Firma z kraje Olomoucký kraj

Specializovaná internetová prodejna na bílé zboží s vlastním skladem. Možnost platby formou splátek.Specialista na volně stojící spotřebiče a vestavné spotřebiče renomovaných značek.Možnost osobního odběru na našich obchodech.

Zobrazeno: 402x Zobrazit firmu
(0%)
AV24.cz eshop pro moderní život
Firma z kraje Česká republika

Vyhledáváme a nabízíme zboží, které je buď velmi žádané a nebo očekávané mezi novinkami. Celý výběr se opírá o recenze a testy nezávislých odborníků a také o průzkumy, co zákazníci nejvíce poptávají nebo jaké zboží nedočkavě očekávají na trhu.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Elektrorevize Veterník
Firma z kraje Olomoucký kraj

Revize elektroinstalací,hromosvodů,nářadí, spotřebičů,svářeček. Rekonstrukce a montáž el.instalaci bytů, rod.domů,kuchyní,koupelen. Výměna jističů,rozváděčů,zásuvek. Montáž přípojek nn.,chráničů,přepěťových ochran. Opravy elektroinstalací nonstop.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
DStav-Martin Dlouhý
Firma z kraje Jeseník

Provádíme veškeré zednické a stavební práce, obklady, dlažby, sádrokartonové konstrukce všech typů, půdní vestavby, pokládky plovoucích podlah, rekonstrukce koupelen, bytových jader, rekonstrukce domů bytů, postavíme vám i dům na klíč dle zadaných projektů(možno i doporučit projektanta, elektrorozvody včetně revize, rozvody vody a odpadů a kanal...

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)