Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Satelit Zlín
Firma z kraje Benešov

Prodej a montáž satelitní techniky Montujeme po celém Zlínském a Trenčianském kraji

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
Tiskni24.cz-tonery,cartridge,náplně do tiskáren.
Firma z kraje Olomoucký kraj

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh atd.

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
MIX-MEDIA ELEKTRO, s.r.o
Firma z kraje Česká republika

V našem e-shop najdete široký sortiment spotřební elektroniky, zejména domácí spotřebiče, audio, video, PC a telekomunikační techniku včetně příslušenství.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)
MCU design s.r.o. AUTOMATIZACE, ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY, IT DOMY
Firma z kraje Česká republika

Zabýváme se průmyslovou automatizací, řídícími systémy, skladovým hospodářstvím, inteligentnímy domy, vyrábíme jednoúčelové stroje i systémy na zakázku. Vývoj a výroba elektronických zařízení.

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy plavidel s.r.o.
Firma z kraje Chomutov

opravy lodí, hausbotů a plavidel, rekonstrukce interiérů, instalace lodních motorů a převodovek, systémů navigačních světel, příprava lodí na sezónu, uskladnění lodí, zajistíme technickou prohlídku plavidla, stavba lodí dle přání, zajistíme veškerou dokumentaci

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Kuchyně mykitchen - e-shop kuchyní a spotřebičů
Firma z kraje Benešov

Mykitchen - internetový obchod v ČR s kuchyněmi online. Zde si v 3D návrháři kuchyni online navrhnete a zakoupíte z pohodlí vašeho domova. V e-shopu nabízíme kuchyňské spotřebiče a doplňky do kuchyně.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Amobily.cz
Firma z kraje Jihočeský kraj

Internetový prodej příslušenství pro mobilní telefony a notebooky.

Zobrazeno: 351x Zobrazit firmu
(0%)
WIFI Shop
Firma z kraje Žatec

Internetový obchod s WIFI bezdrátovou technikou. Nabízíme široký výběr antén, AP klientů, stožárů, routerů a zkrátka všeho co je potřeba k vystavění kvalitní bezdrátové sítě.

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
www.Rubyko.cz
Firma z kraje Vyškov

Internetový obchod s výpočetní technikou a spotřební elektronikou. Nabízíme počítače, notebooky, kancelářské potřeby, LCD, televize, GPS navigace, foto-video-audio, satelity, hodinky, lednice, mrazáky, pračky, vysavače, žehličky, software a Soda stream.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Fondue Raclette
Firma z kraje Česká republika

Fondue čteme správně fondy a znamená tavit, lépe řečeno, slovo fondue je v klasické francouzské kuchyni vyhrazeno tavenému pokrmu, převážně se sýrem. Raclette alias Raklety byly původně horským jídlem, které si švýcarští pastýři.

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
Montezi s.r.o.
Firma z kraje Zlín

Firma Montezi realizuje elektroinstalace v oblastech výstavby průmyslových staveb a bytových domů. Specializací firmy jsou elektroinstalace prováděné v čistých prostorech ve zdravotnických a farmaceutických zařízeních a elektrotechnickém průmyslu.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Dům svítidel - osvětlení a svítidla
Firma z kraje Ústecký kraj

Interiérová i exteriérová svítidla. Nabízíme svítidla pokojová, venkovní, luxusní i moderní. Výběr z mnoha úsporných i Led žárovek a zářivek. Nakupujte z pohodlí domova nebo navštivte náš areál kamenných prodejen v Plzni.

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Peterka - Eleanor Electric
Firma z kraje Žatec

Elektroinstalace a zabezpečovací systémy

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Kabelovna TK DIXI
Firma z kraje Chomutov

Kabelovna Transportkabel DIXI se zaměřením na výrobu nehořlavých a oheň retardujících kabelů, strojů pro výrobu kabelů, navíjení kabelů, převíjení kabelů nebo kruhování kabelů. Náš sortiment zahrnuje kabely typu CXKH, CHKE, JCXFE a JXFE.

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
Robotický vysavač Ecleaner
Firma z kraje Jihočeský kraj

Plně automatický vakuový vysavač. Vestavěný protipádový senzor, 5 módů pohybu, osvěžovač vzduchu a UV lampa pro dezinfekci Vašeho domu. Bezobslužný robotický pomocník při úklidu. Díky štíhlému designu se dostane i mimo dosah běžných vysavačů.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Jůza
Firma z kraje Ústí nad Labem

Servis, revize a prodej elektrického ručního nářadí značek Bosch, Narex, Protool, Makita a dalších.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
Optické přístroje na pozorování
Firma z kraje Česká republika

Široká nabídka dalekohledů, astronomických dalekohledů, puškohledů, kolimátorů, montáži na puškohledy, mikroskopů, přístrojů na noční vidění a různé příslušenství.

Zobrazeno: 325x Zobrazit firmu
(0%)
Promsat – televizní antény
Firma z kraje Česká republika

Společnost PROMSAT CZ s.r.o. poskytuje svým zákazníkům nepřetržitý provoz s dispečinkem 365 dní v roce, kde naši klienti mohou hovořit s operátorem, který ve spolupráci s techniky je schopen řešit jejich požadavky prakticky okamžitě.

Zobrazeno: 298x Zobrazit firmu
(0%)