Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Plastová okna  - Danmo
Firma z kraje Česká republika

Plastová okna vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů. Plastová okna a dveře vyrábíme dle požadavků zákazníků. Vyrábíme a montujeme okna, vchodové dveře, výlohy, rolety, žaluzie.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Dveře, skleněné dveře Šmíd
Firma z kraje Jihočeský kraj

Dodáváme dveře, podlahy, vestavěné skříně. Dveře nabízíme-interiérové, masivní, skleněné, fóliované, laminátové, dýhované, luxusní, vnitřní masivní, vstupní, bezpečnostní. Podlahy-laminátové, korkové, dřevěné, dýhované, marmoleum, parkety, koberce, PVC.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
SEDMA systém s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme plastová okna, dveře, zimní zahrady, navrhneme, vyrobíme, namontujeme. Plastová okna vhodná pro panelové domy. Žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Zaměření Vám provedeme zdarma pro plastová okna, dveře a zimní zahrady. On-line nacenění oken, dveří a zimních zahrad. Ceník pro plastová okna.

Zobrazeno: 650x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství Petr Dvořák
Firma z kraje Česká republika

Výroba a montáž EUROoken, vchodových dveří EURO, interiérových dveří a garážových vrat včetně parapetních desek, žaluzií a sítí proti hmyzu.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Oknostudio
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme a dodáváme plastová okna a dveře - záruka 10 let! dřevěná euro okna, žaluzie a příslušenství.

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Hliníková okna a hliníkové dveře Rouča s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Hliníková okna a hliníkové dveře firma Rouča s.r.o. - zajistíme prosklené fasády, zimní zahrady, posuvné dveře, hliníkové střechy a světlíky.

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Have - vrata a brány
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme garážová vrata Teckentrup sekční, rolovací, výklopná, křídlová a skládací. Dále vjezdové brány posuvné samonosné, křídlové. Vyrábíme též dveře kyvné, protipožární, ocelové, tepelně izolační, parkovací závory,nakládací můstky a těsnicí límce.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní dveře a trezory Sherlock
Firma z kraje Česká republika

Prodej a montáž vchodových bezpečnostních dveří a trezorů.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Polívka - PD OKNA
Firma z kraje Jeseník

Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL, předního výrobce plastových oken. Nabízíme plastová okna a dveře z profilů ALUPLAST ID 5000 a ID 8000 - 8 a 5 komor, hliníkové okna a dveře, parapety z profilů HEROAL, žaluzie, sítě proti hmyzu. Kompletní realizace od zaměření, až po zednické zapravení.

Zobrazeno: 798x Zobrazit firmu
(0%)
Plastová okna KlimaAlfa
Firma z kraje Žatec

Společnost KlimaAlfa s.r.o. se zaměřuje na dodávku plastových oken, laminátových a dřevěných podlahových krytin a v neposlední řadě dveří a hlinikových oken. Plastová okna dodáváme ve mnoha rozměrech a provedeních. Prohlédněte si plastová okna, která nabízíme na našich stránkách. Plastová okna dodáváme spolehlivě ve smluvených termínech a té nej...

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Tomeček
Firma z kraje Česká republika

RoofLite jsou kvalitní střešní okna s otočnými středovými závěsy s praktickým spodním ovládáním které umožňuje otočení křídla pro pohodlné umývání z interiéru, jako i nastavení ventilační polohy mikroventilace.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební pouzdra pro posuvné dveře
Firma z kraje Nymburk

Internetový obchod stavebních pouzder pro interiérové dveře do sádrokartonu nebo zděné příčky. Do stavebních pouzder lze instalovat interiérové dveře jednokřídlé nebo dveře dvoukřídlé od výrobců dveří jako Sapeli, Dana, Prüm nebo Porta doors.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Vrata garážová a sekční
Firma z kraje Uherské Hradiště

Sekční garážová vrata a průmyslová vrata přímo od výrobce KRUŽÍK s.r.o. Výroba ocelových a hliníkových vrat přesně na míru včetně pohonů, příslušenství, vratových těsnění, vyrovnávacích můstků apod.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
VK okna - Václav Šturma
Firma z kraje Svitavy

Naše firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken z profilů VEKA s celoobvodovým kováním MACO, dále pak profilů REHAU s celoobvodovým kováním ROTO, vchodových dveří PERITO, hliníkových oken a hliníkových dveří Ponzio, střešní okna ROTO a Okpol. ktěmto výrobkům nabízíme i kompletní příslušenství jako plastové vnitřní parapety, vnější hlin...

Zobrazeno: 737x Zobrazit firmu
(0%)
SILVA
Firma z kraje Žatec

Prodej a montáž bytových dveří (do panelových, rodinných aj. domů), včetně zárubní. A to od firem Sapeli, Porta doors a Pelzer. Prodáváme kování od italského výrobce Reguitti, Linea Cali, dále MaT, Cobra a italské hliníkové kování. Kliky na rozetách, štítech, mosazné, nerezové, rustikální, designové atd. Zajišťujeme demontáže včetně odvozu starý...

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Vít Sedláček
Firma z kraje Žatec

Autorizovaný obchodní partner společnosti Internorm. Dodávka a montáž plastových a dřevo-hlinkových oken Internorm, vhodných pro novostavby, zejména nízkoenergetické a pasivní domy. Prodej špičkových vchodových dveří Internorm.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
Montplast - plastová okna a plastové dveře
Firma z kraje Vsetín

Firma MONTPLAST byla založena v roce 1994. Plastová okna a plastové dveře jsou vyráběny z profilového systému od firmy GEALAN fenster systéme GmbH , která patří v tomto oboru ke světově nejvyspělejším. Nabízí PVC profily v různých tvarech, kombinacích, počtech komor a v barevných kombinacích imitace dřeva a probarvených acrylcolorových profilů d...

Zobrazeno: 664x Zobrazit firmu
(0%)
ALU.PLAST s.r.o. - okna, dveře
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna, hliníková okna, dveře, stěny, sítě proti hmyzu, parapety, rolety, žaluzie. Dále vyrábíme plastové ploty a zahradní příslušenství. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2001.Cenovou nabídku vyhotovíme rádi zdarma.

Zobrazeno: 608x Zobrazit firmu
(0%)