Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kovotyp s.r.o. - kovový nábytek
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme kovový nábytek - kartotéky, lístkovnice, registratury, policové, spisové, šatní, výkresové a ohnivzdorné skříně, zásuvkové skříňky, závěsné kapsy. Nabízíme dílenský a lékařský nábytek, kontejnery.

Zobrazeno: 226x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Bratkovič
Firma z kraje Žatec

Firma se zabývá celkovým řešením interiérů a z části i exteriérů. Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout vestavěné skříně a skříně na míru, kuchyňské linky typizované a na míru s vestavěnými spotřebiči i bez.

Zobrazeno: 296x Zobrazit firmu
(0%)
Enprag s.r.o. - kovový nábytek
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme kovový nábytek - kartotéky, lístkovnice, registratury, policové, spisové, šatní, výkresové a ohnivzdorné skříně, zásuvkové skříňky, závěsné kapsy. Nabízíme dílenský a lékařský nábytek, kontejnery, posuvné regály.

Zobrazeno: 267x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevoias v.d.
Firma z kraje Ústí nad Labem

Vyrábíme kvalitní, designový koupelnový nábytek, hotelový nábytek, nábytek na zakázku a vlastní keramická umyvadla do nábytku za přiznivou cenu.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Italské stoly a židle
Firma z kraje Benešov

Prodáváme italský nábytek, jídelní židle, židle barové, barové stoly, zahradní nábytek a dřevěné židle.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Metalkas.cz - kovový nábytek, regály, skříně, trezory
Firma z kraje Olomoucký kraj

Internetový obchod společnosti Metalkas, s.r.o. vám ke koupi nabízí trezory, skříně na zbraně, regály a regálové systémy, poštovní schránky, žebříky a schůdky, kovové skříně, dílenský nábytek a jiné, výhradně kovové produkty.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Kožené sedací soupravy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme německé sedací soupravy a sedačky v koženém a látkovém provedení od předním německých výrobců polstrovaného nábytku se zárukou až 5 let. Sedací soupravy moderní, tradiční, rustikální, retro, luxusní, relaxační, zakázková výroba na míru. Online katalog sedacích souprav.

Zobrazeno: 348x Zobrazit firmu
(0%)
Barové židle, italské plastové židle
Firma z kraje Žatec

Opravdu jsme pečlivě naslouchali klientům a jejich potřebám a zjistili jsme, jak je důležité, aby sezení nebylo jen funkční - pohodlné, ergonomické, kvalitní nebo naopak estetické, stylové, zapadající do konceptu, ale aby v tom nejlepším případě splňovalo všechny požadavky v jednom úžasném produktu.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Zakázkové truhlářství
Firma z kraje Žatec

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, včetně montáže a dopravy. Vyrábíme kuchyňské linky, kuchyňský, bytový a kancelářský nábytek, dveře, obložení, schodiště, stoly a židle, bytové doplňky.

Zobrazeno: 338x Zobrazit firmu
(0%)
Stoly a židle Fajkus
Firma z kraje Česká republika

Najdete u nás širokou nabídku stolů a židlí. Stoly nabízíme rozkládací i pevné. Ke každému stolu si u nás můžete vybrat ze široké nabídky dezénů a u některých je možné vybírat z několik druhů noh a jejich barených kombinací.

Zobrazeno: 308x Zobrazit firmu
(0%)
Jana Plavinová
Firma z kraje Nový Jičín

Velkoobchod maloobchod hraček,kojeneckých a dětských potřeb,dárkovin,sportovních potřeb,kočárků,postýlek

Zobrazeno: 591x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme vestavěné skříně, rohové skříně, šatní skříně na míru, masivní skříně, skříně ve vysokém lesku s posuvnými i klasickými dveřmi. 3D návrh zdarma!

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Interier shop, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

V našem internetovém obchodu najdete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment v sekcích ložnice, dětský pokoj, sektorový nábytek, zahradní nábytek, dětské pokoje a dětské auto postele. Vlastní doprava po ČR.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
David Marek
Firma z kraje Chrudim

Provádíme návrhy interiérů, realizace interiérů, byty, kuchyně, vybavení bytu, zařízení bytu, školní nábytek, školy, interiéry škol, kancelářský nábytek, kanceláře, interiéry kanceláří, restaurační nábytek, restaurace, interiéry restaurací, hotelový nábytek, hotely, interiéry hotelů, recepce, posluchárny, speciální učebny, odborné učebny, vybave...

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní nábytek Donate
Firma z kraje Česká republika

Donate nabízí interiérový a zahradní nábytek z teaku a jiných exotických dřevin. Prodejnu naleznete v 2. patře nákupního centra Černá Růže, přímo v centru Prahy.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevěný nábytek z masívu
Firma z kraje Česká republika

Jelínek.eu se specializuje na výrobu moderního nábytku z masivního dřeva. Vaši ložnici vybaví luxusní postelí z bukového nebo dubového dřeva a pomůže vybrat vhodnou zdravotní matraci včetně roštů

Zobrazeno: 327x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek pro děti
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme dětský nábytek, nábytek do dětského pokoje na míru, patrové postele, postele se schůdky, dětské postele s úložným prostorem, dětské stoly, psací stoly, dětské vestavěné skříně. 3D návrh zdarma!

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Obývací pokoje - nábytek
Firma z kraje Česká republika

Vyrábíme obývací pokoje, obývací stěny, TV stolky, TV stěny, police, policové systémy, rohové skříňky, nízké skříňky, úložné prostory, nábytek pro hi-fi, konferenční stolky. Rozvoz pro Praze a Brně. 3D návrh zdarma!

Zobrazeno: 295x Zobrazit firmu
(0%)