( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0004372744Application->run( ).../index.php:21
30.0024431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0004372744Application->run( ).../index.php:21
30.0024431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0024432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bílá technika | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Šicí stroje shop
Firma z kraje Jihočeský kraj

E-shop sicistroje-shop nabízí šicí stroje, overlocky, coverlocky a příslušenství pro patchwork a quilting. Většina zboží skladem, krátké dodací lhůty, dodání do domu. Kvalitní servis, záruka. Akce, slevy, prodej na splátky. Janome, Brother, Strima.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
On-shop.cz - Internetové nákupní centrum
Firma z kraje Česká republika

On-shop.cz je internetové nákupní centrum s více než 10 000 položkami zboží, z kategorií jako audio, video, foto, domácí spotřebiče, hudební nástroje, kancelářská technika, telekomunikace nebo výpočetní technika.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro-nákupy.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod s bílým zbožím, velké slevy, dovoz zdarma po celé ČR. Prodáváme pračky, ledničky, mrazáky, myčky nádobí, mikrovlnky značek AEG, BEKO, Baumatic, Electrolux, BOSCH, Siemens, Whirlpool, Indesit, Fagor, Ariston, Gorenje, Zanussi.

Zobrazeno: 522x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro-kuchyně.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod - nabízíme pračky, myčky, sporáky, vestavěné spotřebiče a elektroniku všech světových výrobců. Skvělé ceny, rychlý dovoz spotřebiče až do bytu, platba až po kontrole zboží, nakupovat můžete na splátky, k dispozici je infolinka a super slevy jsou pro Vás připraveny každý den.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
Obchody-24.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetové obchody - prodáváme bílou techniku, elektroniku, fotoaparáty, počítače, elektrické nářadí a další sortiment. Poradenství, velkoobchodní ceny, infolinka, nákupy na splátky. Zboží rozvážíme po celé ČR i na Slovensko a to až k vám domů.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
A1gastro
Firma z kraje Kutná Hora

Prodáváme gastro vybavení, zařízení baru, výrobníky ledu, drtiče, šokery, konvektomaty UNOX, RETIGO, kávovary JURA, pizza pece, myčky, chladicí stoly, vitríny, digestoře. Servisujeme profi kuchyně. Jsme výrobci gastrotechnika nerezu.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
I-Domacky
Firma z kraje Česká republika

Maloobchodní prodej doplňků do domácnosti z pohodlí domova. Možnost nákupu také army, military

Zobrazeno: 770x Zobrazit firmu
(0%)
Luděk Fiala
Firma z kraje Tachov

Zabýváme se prodejem pásových pil a pilových pásů na kov. V naší nabídce naleznete dále pásové pily na kov a veškeré další příslušenství. Dále provádíme záruční i pozáruční servis.

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
Bielmeier - riešenie pre vašu domácnosť
Firma z kraje Klatovy

Internetový veľkoobchod a maloobchod domácich elektrospotrebičov Bielmeier Hausgeräte s.r.o. ponúka širokú paletu výrobkov od zavařovacích hrncov, cez odšťavovače, sušičky ovocia, domáce pekárne, až po varné dosky, kuchynské batérie. E-shop BIELMEIER umožňuje rôzne platobné varianty.

Zobrazeno: 641x Zobrazit firmu
(0%)
BGA group, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod zaměřený na výrobky z USA, tedy originální značkové oblečení, obuv a doplňky, spotřební elektroniku, domácí spotřebiče, počítače a notebooky, zahradní technika, a také chovatelské potřeby pro domácí mazlíčky...

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
Kramky.cz
Firma z kraje Česká republika

Online inzertní portál pro prodej nového i bazarového zboží. Využijte jedinečné možnosti založit si vlastní e-shop ihned a zdarma. Nabízíme podporu prodeje pro začínající i pokročilé prodejce.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Bílé zboží a spotřebiče BílýRáj.cz
Firma z kraje Česká republika

Elektronický obchod BílýRáj.cz nabízí široký výběr bílého zboží, spotřebičů, elektro spotřebičů a řadu dalšího vybavení pro domácnosti. Nabízíme široký výběr LCD televizí, plazmových televizorů, DVD rekordéry, satelity… Velkou část nabídky eshopu tvoří spotřebiče pro kuchyni a domácnost obecně - nespočet ledniček, mrazáků, praček či myček, vše v...

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
SlevyElektro.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod s kamennými pobočkami v sedmi městech. Nabízíme veškerý sortiment elektrospotřebičů (Televizory, DVD, Blu-ray, Audio, Foto, Videokamery, Domácí spotřebiče..) Prodáváme i na splátky.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Říha
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej vestavných a volně stojících spotřebičů,dřezů a baterií

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)
ELEKTROzalevno.cz
Firma z kraje Louny

Prodej černé a bílé techniky, PC sestav a komponentů, notebooků, mobilních telefonů, televizorů, DVD, audio-video, zahradní techniky, autorádií, navigací, fotoaparátů, dalekohledů a mnohé jiné... V našem e-shopu ELEKTROzalevno.cz získáte za registraci slevu na zboží a zároveň za každý nákup sbíráte body které proměníte za nové DVD filmy! Vyzko...

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Váhy-Pokladny-HARON
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme váhy, vážící systémy, registrační pokladny a nářezové stroje. Nabízíme záruční i pozáruční servis.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
VAHETA, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Výroba, prodej, servis a montáže vah a vážících systémů. Vyrábíme váhy můstkové, podlahové, paletové, nájezdové, visuté, dobytčí, jeřábové, mostové, dávkovací a průtočné pro různé odvětví průmyslu.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
ELEKTRO Nymburský - akumulační kamna, sporáky, bojlery
Firma z kraje Praha-východ

Akumulační kamna,bojlery,sporáky,prodej - servis - opravy,topná tělesa,náhradní díly pro domácí elektrospotřebiče,svářecí tecnika,ruční elektrické nářadí NAREX, PROTOOL, MAKITA, kotle - elektrokotle.

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)