( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0005372744Application->run( ).../index.php:21
30.0024431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362120{main}( ).../index.php:0
20.0005372744Application->run( ).../index.php:21
30.0024431976Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0024432608substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bílá technika | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Petr Jeníček
Firma z kraje Rakovník

Nově otevřený e-shop vycepni-zarizeni.cz nabízí široký sortiment zboží z oblasti výčepních zařízení a potřebného příslušenství. Je připraven uspokojit požadavky zákazníků, kteří chtějí kvalitní pivní chlazení za příznivé ceny.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Karcher – spolehlivá čisticí technika
Firma z kraje Ústecký kraj

Karcher je přední výrobce čistících strojů a úklidové techniky šetrné k životnímu prostředí. Nabízíme průmyslové a hotelové vysavače, parní čističe, zametací stroje, vysokotlaké myčky a další špičkové čistící stroje od světového výrobce Karcher.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
TECHNOLOGY DIGITAL spol. s r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Při brouzdání internetem je velice těžké držet se správného cíle a dojít k potřebnému výsledku. Každý se vás snaží atakovat a odvést od cíle..... Stejně jako ve sportu! Tak hraj! Dej gol! Dosáhni svého cíle! Vytvořili jsme pro Vás obchod, kde pokaždé vyhrajete! Nakupujte u nás a podporujte fotbal!

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Art of Cooking s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Síť kamenných obchodů a e-shop prémiových značek Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups a Lagostina - nádobí, pánve, parní hrnce, fritézy, domácí pekárny, mixéry, roboty, keramické nože, vysavače, žehličky. vše pro kuchyně, domácnosti i kanceláře.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Radka Pilná
Firma z kraje Česká republika

Bezsáčkový vysavač, nečistoty zachycuje do zásobníku s vodou. Čistí vzduch, skvrny, likviduje bakterie, pere koberce. Trochu jiný vysavač od německého výrobce. Nejúčinější čistící jednotka na trhu.

Zobrazeno: 691x Zobrazit firmu
(0%)
Kávovary- prodej kávovarů a překapávačů
Firma z kraje Praha-západ

Internetový obchod společnosti Mc TREE a.s., který se specializuje na prodej vysoce kvalitních a spolehlivých spotřebičů na výrobu té nejlepší kávy - kávovary, espressa, překapávače, kávomlýnky apod. Vše od výrobců předních světových značek.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
On-line prodej kuchyňských spotřebičů
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod Bielmeier.cz nabízí značkové kuchyňské a domácí elektrospotřebiče a doplňky. V naší nabídce najdete zavařovací automaty, sušičky ovoce, domácí pekárny, chlebové směsi, odšťavňovače, kávovary a další zboží. Výrobky značek BIELMEIER, SIEMENS, SILIT, RITTER, BLANCO a FRANKE.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Laboratorní technika - Unimed Praha s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Prodej laboratorní techniky, servis, validace a bezpečnostně technické prohlídky laboratorních zařízení a měřidel. Prodej zařízení pro bezpečné skladování nebezpečných a hořlavých látek v laboratořích, technických provozech, dílnách a skladech.

Zobrazeno: 686x Zobrazit firmu
(0%)
Pračky Sušičky - prodej kvalitních praček a sušiček
Firma z kraje Česká republika

Specializujeme se na prodej praček s vrchním i čelním plněním a sušiček

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Miele-elektro.cz – specializovaný e-shop Miele
Firma z kraje Žatec

Specializovaný e-shop s kompletní nabídkou produktů značky Miele. Nabízí chladničky a mrazáky, pračky a sušičky, myčky, vestavné spotřebiče, kávovary, mikrovlnné trouby, vysavače a příslušenství Miele. Doprava zdarma, dodání do 48 hodin po celé ČR i SK.

Zobrazeno: 647x Zobrazit firmu
(0%)
Levné Váhy CZ
Firma z kraje Pardubice

Váhy od zahraničních i tuzemských výrobců včetně vlastní zakázkové výroby. Váhy analytické, laboratorní, podlahové, můstkové, jeřábové, paletové, pásové, silniční a další. Kompletní záruční i pozáruční servis, montáže, kalibrace či úřední ověřování.

Zobrazeno: 824x Zobrazit firmu
(0%)
Šicí stroje Janome Brother Elna Singer Veronica
Firma z kraje Česká republika

šicí stroje,overlocky,prodej a servis šicích strojů.Krejčovské nůžky,krejčovské panny,žehlící a stříhárenská technika. Prodej šicích strojů Brother,Singer,Janome,Elna,Veronica.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
elektro Pelánovi
Firma z kraje Chrudim

Prodej elektroniky, bílého zboží a domácích elektrospotřebičů. Montáže satelitů a antén. Najdete u nás plazmové a LCD televizory, kamery, digitální foťáky, vestavné spotřebiče, pračky, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, žehličky a kuchyňské spotřebiče a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 717x Zobrazit firmu
(0%)
Shopping-USA - nákup a dovoz zboží z USA. Ušetřete až 80%
Firma z kraje Česká republika

Nákupy v USA jsou nyní tak snadné. Stačí si jen vybrat produkt v USA dle svého přání a o zbytek objednávky se postará zprostředkovatelská služba www.Shopping-USA.cz. Zboží v USA pro Vás objednáme, uhradíme a přepošleme na Vaši doručovací adresu. Vaše nákupy z USA můžete mít doma již během pouhých 5 dní

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)
North Lake s.r.o.
Firma z kraje Žatec

W-store.cz je e shop zaměření na elektroniku Whirlpool. Kvalitní pračky, myčky a další elekronika Whirlpool je u nás k dostání za velmi příznivé ceny. Neváhejte a navštivte W-store.cz a vyberte si svůj nový elektrospotřebič od firmy Whirlpool.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Gach - GAPA-IN
Firma z kraje Žatec

Specialista na kuchyňské spotřebiče Fagor a další bílé zboží. Prodáváme široký sortiment značky Fagor včetně zajištění poradenského a technického servisu. Dodáváme i kompletní zakázkové kuchyně na míru. Individuální přístup ke každému zákazníkovi je naší doménou.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro Chmelař
Firma z kraje Žatec

V našem internetovém obchodu naleznete nabídku bílého zboží a audio video techniky od renomovaných výrobců. Nabízíme vlastní dopravu, zboží skladem a možnost odběru v kamenných prodejnách za internetové ceny.

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Čističe koberců
Firma z kraje Žatec

Naše společnost Vám nabízí kvalitní,výkonné a spolehlivé čističe koberců. Servis a prodej náhradních dílů je nedílnou součástí naší činnosti. Na vybrané typy čističů poskytujeme záruku v délce 30 měsíců.

Zobrazeno: 794x Zobrazit firmu
(0%)