Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Alarmy - cz
Firma z kraje Žatec

Komplexní služby v oblasti elektronického zabezpečení. Alarmy,kamerové, přístupové a docházkové systémy.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Hlaváč - Kamerové systémy
Firma z kraje Karviná

RH System je kvalitní, českou, úspěšnou firmou poskytující široké spektrum kvalitních a cenově dostupných služeb spojených ze speciální zabezpečovací techniky a slaboproudých a silnoproudých instalací po České a Slovenské republice.

Zobrazeno: 914x Zobrazit firmu
(0%)
Hasicitechnika.eu
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme přenosné, práškové a sněhové hasicí přístroje pro váš domov a dílnu, které zajistí klid a ochranu před požárem vám a vašim nejbližším.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Fólie na okna | OKENSERVIS.cz | okenní zámky a mříže
Firma z kraje Žatec

OKENSERVIS.cz Jan Davídek nabízí kompletní servis oken - okenní bezpečnostní fólie, zámky, kliky, mříže, přídavná zabezpečení oken od firmy abus. Firma zajistí komplexní okenní zabezpečení. V prodeji jsou uzamykatelné kliky na okna, okenní teleskopické tyče, zámkové vložky a bezpečnostní zámkové vložky.

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Detektivní agentura I.D.A.
Firma z kraje Žatec

Společnost International Detective Agency s.r.o. Vám nabízí profesionální a diskrétní služby v oboru detektivní, informační a bezpečnostní činnosti. Pro naše klienty také zajišťujeme kompletní právní servis a poradenství při případném soudním nebo správním řízení.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Bullit s.r.o. - bezpečnostní, detektivní služby
Firma z kraje Žatec

Bullit s.r.o. je agentura, která nabízí své detektivní a především bezpečnostní služby. Nabízíme detektivní služby jako detektivní ochrana, sledování, pátrání, vyšetřování a zajišťování důkazů. Bezpečnostní služby jako ostrahu všech typů objektů, ochranu majetku a osob. Využíváme elektronické zabezpečovací systémy – EZS – hlavně kamerový systém ...

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Profesionální protipožární systémy s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nabídka lineárních hlásičů kouře a teploty, laserových a optickokouřových nasávacích systémů, OPPO, ústředen EPS a SHZ, sirén a majáků, automatických a tlačítkových hlásičů, řídících systémů, periferie, modulů a dalšího příslušenství.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Alseko s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Instalace, montáž, prodej, TV, SAT, DVB-T antén, kámerové systémy, IP kamery, alarmy, zabezpečovací technika EZS, přenos obrazu a zvuku GSM, GPRS, vzdálená správa PC, revitalizace STA, automatizace domu, IQ dům, prodejci UPC direct, Digi TV, Sky link, CS link, přístupové systémy, videotelefony OC Park Hostivař Parkoviště zahradní podlaží...

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Radim Janák – ELSLAB
Firma z kraje Olomoucký kraj

Zajišťujeme návrhy, projekty, montáž i servis zabezpečovacích a signalizačních zařízení, především (ale nejen): - Elektronická zabezpečovací signalizace - Systémy elektronická požární signalizace - Kamerové systémy CCTV, videotelefony - Telefonní ústředny - Elektronické ovládání dveří a vjezdů, evidence docházky (čipové karty) apod. - Osta...

Zobrazeno: 609x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentura ADRA group s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura ADRA group s.r.o. nabízí kamerové systémy, bezpečnostní služby a zabezpečovací systémy. Dále fyzická ostraha - zabezpečení ochrany objektů, osob a majetku. Specializace na monitoring firem, pult centralizované ochrany, pořadatelská činnost – pořádání sportovních událostí a ochrana administrativních budov a další firemní slu...

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Abel C&C Plzeň – kamerové  a docházkové systémy
Firma z kraje Česká republika

Dodáváme a zajišťujeme servis pro kamerové a docházkové systémy (CCTV systémy), přístupové systémy (vjezdy, závory, turnikety) a instalujeme satelitní a anténní zařízení.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
FOBOS - THOR s.r.o. - bezpečnostní a detektivní služby
Firma z kraje Česká republika

Agentura FOBOS - THOR s.r.o. nabízí bezpečnostní a detektivní služby. Zaměřujeme se na zabezpečení kulturních a společenských akcí, osobní ochranu, přepravu cenných zásilek, zjišťování pobytu a identifikace osob, sledování nevěrných partnerů a další služby.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
Zóna 24 média
Firma z kraje Nový Jičín

Provozování videoserveru, audiovizuálního studia a videokatalogu. Nabízíme prezentace firem a internetovou reklamu.

Zobrazeno: 757x Zobrazit firmu
(0%)
RB Agency
Firma z kraje Ústecký kraj

Poskytujeme profesionální detektivní služby a účinné vymáhání pohledávek. Našimi klienty jsou lidé a společnosti z celé České republiky, zejména se specializujeme na Plzeňský a Karlovarský kraj.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Doson s.r.o. - bezpečnostní agentura
Firma z kraje Česká republika

Společnost zajišťuje bezpečnostní služby, tzn. ochranu objektů, majetku a osob formou pevné i mobilní fyzické ostrahy, detektivní a také úklidové služby. Zabývá se rovněž poradenskou činností v oblasti PO a BOZP.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
NONSTOP zámečnictví | zámečníci a zámečnické práce Praha
Firma z kraje Žatec

NONSTOP zámečnictví nabízí nouzové otevírání dveří, automobilů, otevírání zabouchnutých i zamčených dveří, instalace zabezpečovacích zámkových systémů, instalace a prodej bezpečnostních dveří, prodej visacích zámků, závorových zámků, prodej a instalaci bezpečnostních vložek. Vše od firem MUL-T-LOCK, EVVA, GUARD, ROSTEX, BEDEX a jiných firem....

Zobrazeno: 742x Zobrazit firmu
(0%)
HACCP consulting
Firma z kraje Žatec

Zavádění Systému kritických bodů HACCP, ISO 22000, BRC, IFS a komplexní služby na úseku PO a BOZP, zpracování povinné dokumentace, nezávislé audity, poradenství a školení pracovníků. Kvalita za zajímavé ceny.

Zobrazeno: 666x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Drozda - bezpečnostní dveře a elektroinstalace Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Řemeslník, elektrikář, zámečník a technik se specializací na bezpečnostní dveře, elektroinstalace a prodej souvisejících produktů: mříže, zámky, závory, trezory, žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu, brány a vrata. Nouzové otvírání dveří a interiéry.

Zobrazeno: 696x Zobrazit firmu
(0%)