Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pochůzkový systém pro ostrahu objektů
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Patrol systém - pochůzkový systém provozovaný společností Torex security, spol. s.r.o. je unikátním systémem pro dohled Vašich pracovníků ostrahy objektu. Patrol systém je výjimečný v tom, že se v reálném čase zaznamenává stav pochůzky.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Kamerové systémy torex, bezpečnostní kamery
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Torex security, s.r.o. nabízí služby v oblasti bezpečnostních a komunikačních technologií a dodávek jejich montáží. Naše společnost vznikla v roce 1994 a v nynější době patříme mezi významné a osvědčené dodavatele kamerových systémů.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)
Ochranné pracovní pomůcky - Milan Bulák
Firma z kraje Pelhřimov

Maloobchodní prodej ochranných pracovních pomůcek. Ucelená nabídka pracovních rukavic, obuvi, oděvů, ochranných pomůcek hlavy, zraku, sluchu, dýchání a drogerie. Firma dále zajišťuje zakázkové šití a potisk pracovních oděvů dle přání zákazníka.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Čapek – ELSYS
Firma z kraje Pardubice

Prodej, montáž a servis zabezpečovacích systémů Jablotron.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Kontroly práce neschopných zaměstnanců
Firma z kraje Česká republika

kontroly práce neschopných zaměstnanců, kontrola neschopenek, opakovaná kontrola

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
BEPO - Služby BOZP a PO, software BOZP
Firma z kraje Česká republika

Bezpečnost práce (BOZP) a požární ochrana (PO) - komplexní služby včetně provádění školení a auditů systému řízení BOZP. Výkon koordinátora BOZP na staveništi. Nabídka software BOZP.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Elektronické zabezpečení EZS | EPS | Alarmy | Ochrana majetk
Firma z kraje Česká republika

Elektronické zabezpečení majetku EZS. Instalace elektrické požární signalizace EPS. Bezdrátové alarmy, volání na dané telefonní čísla v případě poplachu. Ochrana majetku moderním způsobem EZS. Výhodné ceny instalace alarmů.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
VST Engineering, spol. s r.o.
Firma z kraje Svitavy

VST Engineering vyrábí a dodává ochranné systémy pro zabezpečení proti výbuchu hořlavých prachů, plynů a par. VST Engineering také vyrábí a dodává ochranné systémy proti požáru kolejových vozidel. Antidet, Antidet Dumper, Antidet Suppressor, Antidet Barrier, Antidet Relief, Protiexplozivní pojistky SafExty. Služby (vypracování DOPV)....

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Stop riziku
Firma z kraje Česká republika

Formou outsourcingu zajišťujeme komplexní řešení ochrany životního prostředí, PO a BOZP, zpracování dokumentace v oblastech ochrany životního prostředí, PO a BOZP, servis, revize, montáž, poradenství požárních prostředků

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Nejedlý - Kontrola nemocných zaměstnanců
Firma z kraje Žatec

Detektivní agentura. Oddělení Kontrola nemocných provádí kontrolu nemocných zaměstnanců. Specializujeme se na provádění kontroly zaměstnance, který byl uznán dočasně práce neschopným.

Zobrazeno: 706x Zobrazit firmu
(0%)
Markon - kontroly nemocných
Firma z kraje Česká republika

Soukromá detektivní agentura zabývající se převážně kontrolu nemocných zaměstnanců v období prvních 14 dnů. Provedeme pro Vás bleskurychlou kontrolu Vašeho zaměstnance v den započetí pracovní neschopnosti. Kontroly provádíme i o víkendech a svátcích.

Zobrazeno: 638x Zobrazit firmu
(0%)
Požární technika Pavliš a Hartmann, spol. s r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem požární techniky. Základním kamenem výrobního programu jsou hydrantové systémy, požární armatury a příslušenství požárních vodovodů. Díky moderním technologiím a týmu specialistů vyrábíme i požární hadice.

Zobrazeno: 422x Zobrazit firmu
(0%)
TOP Security s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura - pohlídáme vaše auto, dum, firmu, společnost, trezor, zbraně, rodinu, ulici, podnik. Ostraha, monitoring, VIP servis, středisko PCO, security, zabezpečovací systémy pro váš klid a jistotu, EPS, EZS, certifikace kvality.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
safetyshop - Križan s.r.o.
Firma z kraje Nový Jičín

Široký sortiment výrobků z oblasti BOZP, PO. Bezpečnostní tabulky, značení, fotoluminiscenční značení, pásy a zábrany, protiskluzné pásky, dopravní značení. Všechno zboží skladem. Možnost návrhu vlastního značení. Okamžitá expedice objednávek. Rychlé jednání a poctivý přístup.

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
ELVIZ - Vratislav Žalud
Firma z kraje Kutná Hora

Návrh a realizace firemních řešení v oblastech průmyslové automatizace, kamerových systémů a IT. Kamery, Měřicí a regulační systémy, webové aplikace, služby v IT.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
Kamerové a bezpečnostní systémy
Firma z kraje Česká republika

Instalace kamerových systémů a zabezpečení objektů. Kamerové systémy online přes internet. Detekce pohybu, noční vidění, antivandal kamery. Zabezpečení objektů pohybovými čidly, zasílání alarmu na mobilní telefon.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Dodavatel CCTV komponent
Firma z kraje Česká republika

Dodavatel CCTV komponent - IP kamery, kamery s infra přísvitem, kamery v ANTIVANDAL provedení, speed dome kamery, dome kamery, nahrávací karty do PC, DVR. Projekce kamerových systémů na klíč.

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Kamerové systémy
Firma z kraje Česká republika

Projekce a instalace kamerových systémů po celé ČR. Kamerové systémy přes internet online. Dodavatel CCTV komponent - IP kamery, ANTIVANDAL provedení, skrytá technika, noční vidění.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)