( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0145432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0145432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0146432824substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bezpečnost a ochrana | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
ROK servis
Firma z kraje Česká republika

Software ke zpracování evidenci, revizím a tisku českých bezpečnostních listů (MSDS) podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1272/2008 a nařízení Komise (EU) č.453/2010. Aplikace automaticky klasifikuje vloženou směs podle zadaných klasifikačních kritérií uložených u jednotlivých obsažených látek. Klasifikace probíhá jak podle REACH,...

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
DETEKA – Detektivní kancelář
Firma z kraje Jihočeský kraj

Detektivní kancelář DETEKA nabízí profesionální a diskrétní detektivní služby. Dále zajistíme vymáhání pohledávek nebo kontroly nemocných zaměstnanců. O vše se postarají detektivové s dlouholetou praxí a zkušenostmi.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentura
Firma z kraje Olomoucký kraj

Profesionální služby v oblasti bezpečnosti Vám zajistí bezpečnostní agentura Čechymen. Nabídka komplexních služeb zahrnuje fyzickou ostrahu objektů a majetku, detektivní služby i osobní bodyguardy.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zdeněk Hradecký
Firma z kraje Žatec

Zajišťování plnění zákonných povinností zaměstnavatelů v oblasti bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana a požární prevence na pracovištích zaměstnavatele.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Pekárna a cukrářská výroba Frýdek-Místek
Firma z kraje Karviná

Pekárna a cukrářská výroba ve Frýdku-Místku nabízející vlastní pečivo, chlazené listové těsto, výrobky z listového těsta a cukrovinky. Na zakázku vyrábíme svatební dorty, dětské dorty, narozeninové dorty a zákusky na oslavy a večírky. Zajišťujeme také odvoz zboží do Vaši firmy, nebo na Vaši oslavu.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
601 s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

eLokátor NU.M8 je 1. GPS zařízení na světě určené k monitorování a lokalizaci dětí s přesností na 3m po celé Evropě. Pokud dítě opustí \'Bezpečnou zónu\' nebo dojde-li k sundání hodinek, budete o tom neprodleně vyrozuměni!

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentury a úklidové firmy Plzeň
Firma z kraje Česká republika

Na webové prezentaci bychom Vás rádi seznámili se čtyřmi předními bezpečnostními a úklidovými agenturami Plzeň. Bezpečnostní agentury Plzeň Vám zajistí komplexní bezpečnostní služby.

Zobrazeno: 333x Zobrazit firmu
(0%)
Pořadatelské služby
Firma z kraje Česká republika

Agentura D.I.SEVEN,a.s. poskytuje komplexní bezpečnostní služby, jejichž součástí jsou i pořadatelské služby. Nabízí zabezpečení akcí a různých kulturních a sportovních událostí.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentury Ústí nad Labem
Firma z kraje Česká republika

Přehled kvalitních bezpečnostních agentur a úklidových firem v Ústí nad Labem, které jsou schopné Vám nabídnout, širokou škálu poskytovaných služeb v daném oboru.

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentury a úklidové firmy Ostrava
Firma z kraje Česká republika

Přehled kvalitních bezpečnostních agentur a úklidových firem v Ostravě, které jsou schopné Vám nabídnout, širokou škálu poskytovaných služeb v daném oboru.

Zobrazeno: 341x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentury a úklidové firmy Olomouc
Firma z kraje Česká republika

Webová stránka Vám nabízí nejen přední bezpečnostní agentury, ale i úklidové agentury z města Olomouce, které poskytují, širokou škálu služeb v daném oboru.

Zobrazeno: 326x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnostní agentury a úklidové firmy Brno
Firma z kraje Česká republika

Bezpečnostní agentury a úklidové služby Brno jsou stránky , které Vám nabízejí několik předních bezpečnostních agentur a úklidových firem Brno, z nichž některé poskytují i správu nemovitostí.

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Bartek
Firma z kraje Česká republika

Alarmy do domu, bezpečnostní fólie na okna a domácí telefony Tesla. Montáž a servis elektronických zabezpečovacích systémů.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)
Obexia
Firma z kraje Žatec

Jsme oficiálním distributorem francouzského výrobce značek PROCITY, VITINCOM a VIALUX. Prodej mestskeho mobiliaru, zabezpeceni vjezdu, vintrin a panelu a bezpecnostnich zrcadel

Zobrazeno: 382x Zobrazit firmu
(0%)
Služby v PO a BOZP
Firma z kraje Mladá Boleslav

Revize a prodej hasicích přístrojů,revize hydrantů,revize požárních klapek,protipožárních ucpávek a dalších systémů (např.Promat,Intumex,Hilti..),zpracování dokumentace PO/BOZP, školení zaměstnanců o PO a BOZP,preventivní požární prohlídky,značení.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
CORTEC
Firma z kraje Jihočeský kraj

Antikorozní ochrana Cortec. VpCI jsou těkavé inhibitory koroze vytvářející molekulární vrstvu na povrchu železných i neželezných kovů a spolehlivě je tak chrání proti korozivnímu vlivu vlhkosti, SO2 a H2S. Inhibitory koroze poskytuji dočasnou ochranu před korozí, nemění strukturu materiálu ani jeho vlastnosti a po odstranění VpCI obalu nebo jin...

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Věroslav Žaloudek - agentura D.I.SEVEN FACILITY
Firma z kraje Česká republika

Ve vedení společnosti D.I.SEVEN FACILITY působí odborný manažer Věroslav Žaloudek, který je zároveň ředitelem této společnosti a zajišťuje její stoprocentní chod.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Matěj Chlasták - bezpečnostní a úklidová agentura B7U
Firma z kraje Česká republika

Matěj Chlasták je obchodním ředitelem bezpečnostní agentury B7U s.r.o. od roku 2009. Svým profesionálním přístupem zajišťuje obchodní chod společnosti.

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)