( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0021432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0021432192Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432824substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Bezpečnost a ochrana | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
VSV connect, spol. s.r.o.
Firma z kraje Náchod

Nabízíme telefonní ústředny, kamerové systémy, docházkové systémy, stravovací, zabezpečovací, protipožární systémy. Dodáváme telekomunikační zařízení jako mincovní automaty, tarifikace, GSM brány, UPS, ISDN, ozvučení, EZS, EPS. Prodej, montáž a servis.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
UPS záložní zdroje – Alpha-ups
Firma z kraje Náchod

Prodej a velkoobchod záložních zdrojů UPS. Internetový obchod s širokým sortimentem záložních zdrojů jsou nabízeny v několika provedení. Nabídka jednofázových, třífázových a venkovních UPS. Pro většinu typů záložních zdrojů UPS v naší nabídce nabízíme náhradní nebo přídavné záložní baterie. Poskytujeme kompletní energetické systémy pro komunika...

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Česká bezpečnostní agentura, a.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme komplexní bezpečnostní a úklidové služby. Dále nabízíme facility consulting a bezpečnostní poradenství. Veškeré námi poskytované služby zajišťujeme prostřednictvím poboček na území celé České republiky.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
HAK CS – technika proti pádu
Firma z kraje Praha-západ

Nabízíme kvalitní ochranné prostředky proti pádu z výšky – zachycovací postroje, lana, karabiny, tlumiče pádu, záchytná zařízení, kotvící prostředky. Naší další specializací jsou protipádové záchytné systémy.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
TZK s.r.o.
Firma z kraje Praha-východ

Nabízíme kompletní bezpečnostní služby k ochraně majetku a služby soukromých detektivů.

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
2 Max +, s.r.o.
Firma z kraje Přerov

Instalujeme anténní a satelitní systémy, satelity, EZS zabezpečovací, CCTV kamerové, EPS požární a ozvučovací systémy, datové rozvody, LAN, WAN, kamery. Provádíme montáž, servis společné TV antény, rekonstrukce a revize STA, digitální DVB-T příjem.

Zobrazeno: 636x Zobrazit firmu
(0%)
SAFE HOME europe s.r.o.
Firma z kraje Šumperk

Nabízíme požární zabezpečení: hlásiče požáru a kouře, detektory CO a plynu, požární signalizace a detekce požáru. Výhradní dovozce Kidde pro ČR a SR. Velkoobchod, maloobchod. Montáže zabezpečení pro komerční a průmyslové objekty, byty, rodinné domy.

Zobrazeno: 677x Zobrazit firmu
(0%)
Mobilní zábrany 3C SYSTEMS
Firma z kraje Kladno

Široká nabídka zábran pro ohraničení prostoru, vymezení plochy, zamezení vstupu a usměrnění pohybu osob. Možnost využití ve finančních institucích, obchodních centrech a výstavištích i ve výrobních a skladovacích halách či průmyslových podnicích.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Lenka PRŮŽKOVÁ
Firma z kraje Žatec

Prodej a kontroly hasících přístrojů,revize hydrantů,BOZP

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Merunka
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Nabízíme prostředky pro ochranu zdraví při práci i volnočasových aktivitách. S těmito výrobky se můžete setkat při outdoorových aktivitách, v průmyslu, u bezpečnostních sborů např. hasiči, policie, armáda atd. Našimi zákazníky jsou převážně hasičské sbory, ale i soukromé osoby.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Elektroinstalace, revize a  EZS - Elektrotech
Firma z kraje Hradec Králové

Rozvody elektroinstalace, revize elektroinstalace, montáž zabezpečení EZS, kamerové systémy, hromosvody, počítačové rozvody.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Bedimex s.r.o. - trezory, zbraňové skříně, textilní materiál
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Nabízíme bezpečnostní trezory do zdi i nábytku, trezory na zbraně a zbraňové skříně s uzamykatelnou schránkou. Trezory mají certifikáty odolnosti. A poskytujeme materiály a služby pro výrobce galanterie. Např. dělení a zatavení popruhů a suchých zipů.

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
Safety Agency, s.r.o.
Firma z kraje Hradec Králové

Bezpečnostní agentura. Poskytujeme fyzickou ostraha objektů, ochranu osob, pořadatelskou a pořádkovou činnost. Provozujeme Pult centrální ochrany (PCO). Zajišťujeme montáž a revize elektronických zabezpečovacích a kamerových systémů EZS, EPS, CCTV… Společnost Safety Agency, s.r.o. je provozovatelem e-shopu www.militarytrade.cz...

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
MINIMAX ÖFS org. složka
Firma z kraje Žatec

S ohledem na požadavky zákazníka zajistíme instalaci a údržbu stabilních hasicích zařízení a elektrické požární signalizace. Dále nabízíme speciální hasicí systémy, hasiva, přenosné hasící přístroje, protipožární předěly aj.

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Kristýna Siudová
Firma z kraje Frýdek-Místek

DEZIDERA.CZ: Krnov Dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Likvidace obtížného hmyzu (VOSY, SRŠNI, FARAONI, ŠTĚNICE), hubení hlodavců (POTKANI, MYŠI) - KRNOV, JESENÍK, BRUNTÁL. Vyklízecí práce na půdách a sklepích. Úklid bytu po zemřelých. Další služby: ZABEZPO.CZ - činnost v oblasti požární ochrany, revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej a se...

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Livechat.cz  - Nonstop on-line live chat
Firma z kraje Česká republika

24 hodin denně jsou tu pro Vás krásné dívky on-line, které Vám splní i to nejtajnější přání. Eroticky Vás naladí a vzruší tak, jako nikde jinde. Udělají skoro vše co si budete přát, jsou tady zkrátka pro Vás…Sexuálním fantaziím se při sexu po webce meze nekladou.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Iron Tiger – vymáhání pohledávek, detektivní činnost
Firma z kraje Česká republika

Detektivní agentura Iron Tiger Company a.s. se zabývá vymáháním pohledávek, detektivní činností, ochranou osob a majetku.

Zobrazeno: 394x Zobrazit firmu
(0%)
Milan ZETEK - HESTIA
Firma z kraje Žatec

Revize a opravy hydrantů a hasicích přístrojů, tlakové zkoušky hydrantových hadic, požárně preventivní prohlídky, zpracování dokumentace požární ochrany, školení o požární ochraně, poradenství v oblasti požární ochrany

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)