( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0021432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0002372936Application->run( ).../index.php:21
30.0021432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432792substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Audit a účetnictví | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ing. Hana Karmazínová
Firma z kraje Chrudim

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, přiznání k dani z příjmu, DPH, silniční dani, výkazů pro zdravotní pojišťovnu, OSSZ. Svoz dokladů si zajistím. Dle dohody je možné účtovat i ve Vaší firmě.

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
JiViŠ, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Komplexní správa nemovitostí a vedení účetnictví pro společenství vlastníků, bytová družstva a administrativní budovy - Praha a okolí

Zobrazeno: 664x Zobrazit firmu
(0%)
Institut Svazu účetních - certifikace účetních
Firma z kraje Žatec

Certifikace účetních zahrnuje vzdělávací a ověřovací proces odborné způsobilosti v oboru účetnictví a finance, koncipovaný podle Mezinárodních vzdělávacích standardů IFAC - Mezinárodní federace účetních. Diplomy: Certifikovaný účetní a Účetní expert.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Jitka Machová - vedení účetnictví
Firma z kraje Žatec

Vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mezd pro malé a střední firmy. Nabízíme individuální přístup, profesionální jednání a jistotu ve formě pojištění profesní odpovědnosti. Přenechte nám své starosti s účetnictvím!

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)
BILANCE 2008 s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Účetní firma nabízející dvým klientům založení firmy zdarma. Vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové poradenství. Zajištění sídla v Praze.

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
Account adviser s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vedení účetnictví, daňová evidence, daňová přiznání, mzdy a personalistika pro malé a střední firmy z celé Jižní Moravy. Dle domluvy možno i z celé ČR. Vzdálený přístup k Vašemu účetnictví z pohodlí Vaší kanceláře.

Zobrazeno: 725x Zobrazit firmu
(0%)
GSE spol. s r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Poskytnutí sídla pro firmy i živnostníky. Provoz virtuální kanceláře a sídlo v Praze. Ready made společnosti a vedení účetnictví.

Zobrazeno: 1340x Zobrazit firmu
(0%)
EKONOM - účetní a evidenční systém
Firma z kraje Česká republika

Společnost produkuje účetní program Ekonom jehož obsahem je podvojné účetnictví, daňová evidence, fakturace, sklady, mzdy, personalistika pro malé i velké organizace, maloobchod, internetový obchod a další moduly. Ekonom je komplexní účetní program.

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
Vedení účetnictví Praha
Firma z kraje Česká republika

Zahlceni papíry? Přenechte účetnictví nám. Ideální pro živnostníky a malá s.r.o. z Prahy a okolí. Zpracováváme jednoduché i podvojné účetnictví.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
EKK Servis s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Zpracování, poradenství, vedení, kontrola: kompletní účetnictví, vč. účetních závěrek, výkazů a daňových přiznání, archivace dokladů, mzdy, DPH, účetní audity, ekonomické poradenství, založení firmy, konkurzy a likvidace. Zastupování klienta na úřadech, zdravotních pojišťovnách, správě sociálního zabezpečení a při kontrolách finančního úřadu....

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Deus s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vedení daňové evidence a účetnictví

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Admio s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vedení účetnictví (podvojné účetnictví i daňová evidence). Zpracováváme mzdy a kompletní účetní i personální agendu pro mzdové účetnictví. Účetnictví vedeme průběžně s pravidelnými účetními uzávěrkami. Při účetnictví poskytujeme účetní poradenství.

Zobrazeno: 714x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 2 3 4 5 ››