( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0006372936Application->run( ).../index.php:21
30.0026432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362312{main}( ).../index.php:0
20.0006372936Application->run( ).../index.php:21
30.0026432160Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0028432792substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Audit a účetnictví | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Účetnictví David Strouhal
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy a další služby s tím spojené. Dále také přiznání k dani z příjmu, zpracování přehledů, měsíční i kvartální přiznání k DPH (daň z přidané hodnoty).

Zobrazeno: 639x Zobrazit firmu
(0%)
Target Finance s. r. o.
Firma z kraje Český Krumlov

Firma se zabývá podvojným účetnictvím, daňovou evidencí, personalistikou a daňovým poradenstvím. Samozřejmostí je zpracování ekonomických analýz a výročních zpráv podle potřeb klienta.

Zobrazeno: 740x Zobrazit firmu
(0%)
Daňový poradce ing. Miroslav Ćmok
Firma z kraje Třebíč

Zpracování přiznání k daním z příjmů právnických i fyzických osob. Možnost odložení termínu pro podání daňového přiznání. Zpracování přiznání k dani z nemovitostí, dani silniční. Poradenství v oblasti ostatních daní. Zastupování klienta při jednáních s finančním úřadem. Daňový audit – vyhledání možností legálních úspor na daních. Vypracová...

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
QFaktury - evidence, správa a vytváření
Firma z kraje Jihočeský kraj

Online fakturační program určený pro správu a vytváření faktur zdarma - kdekoli a kdykoli - bez instalace. Mějte své faktury pod kontrolou!

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
AEK120. a.s.
Firma z kraje Náchod

účetní a poradenská kancelář.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
AA mzdy
Firma z kraje Žatec

Mzdy, zpracování mezd, externí mzdová účtárna.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
AAmzdy
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme mzdy a zpracování mezd (outsourcing mezd - externí zpracování mezd),personalistiku,smlouvy na mzdy,mzdové statistiky,komunikace s úřady ). Kompletní mzdové účetnictví = externí,mzdová účtárna.Elektronické mzdy - projekt e-mzdy. www.aamzdy.cz

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Vrobel, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

vedení účetnictví, daňové poradenství, daňové přiznání, zpracování mezd, audit, osobní přístup

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Účtovníctvo, mzdy - Account Studio, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Účtovníctvo, mzdy - Spoločnosť Account Studio, s.r.o. ponúka služby v oblastach: účtovníctvo, daňové poradenstvo, účtovné a ekonomické poradenstvo, mzdy, mzdové poradenstvo a kontrola pre domácich i zahraničných partnerov.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
TaxEkon, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Komplexné spracovanie účtovnej agendy jednoduchého a podvojného účtovníctva, DPH, personalistika, mzdy, kniha jázd, dane z príjmov.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Účetnictví ve Zlíně
Firma z kraje Česká republika

Vedení daňové evidence a související služby pro Zlín a okolí (podél trasy Napajedla, Otrokovice, Zlín). Pro klienty zajistím celý průběh od vedení daňové evidence až po odevzdání daňového přiznání.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Profesionální vedení účetnictví
Firma z kraje Žatec

Nabízíme online vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové a personální agendy, zúčtování pracovních cest, audit, daňové poradenství a skladové hospodářství. Online účetnictví je nenáročné a šetří Vaše finance.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
AP - účetnictví, finance s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Kompletní služby v oblasti účetnictví. Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, mzdy a personalistika. Služby pro firmy, neziskové organizace, soukromníky, družstva a společenství vlastníků. Účetní poradenství, ekonomické informační systémy a další.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Nové byty Plzeň Sladkovského
Firma z kraje Ústecký kraj

Nové byty Sladkovského Plzeň na prodej nabízí Plzeňský servis s.r.o..Byty v bytovém domě v Plzni na Slovanech. Dům bude umístěn ve stávající řadové zástavbě činžovních domů ve Sladkovského ulici.

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
R-audit s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše společnost poskytuje ekonomické a organizační poradenství, daňové a účetní poradenství a auditorskou činnost. Dále pak asistenci při prodeji společnosti (oceňování, due-deligence), případně zajistíme efektivní likvidaci společnosti.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Květa Vejvodová - vedení účetnictví a související služby
Firma z kraje Nymburk

Zpracování podvojného a jednoduchého účetnictví, daňové evidence a přiznání pro daň z příjmu, vypracování DPH, silniční daně, daně z nemovitosti, darovací daně.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Petra Trnková
Firma z kraje Jihlava

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Kompletní zpracování účetnictví, daňových přiznání. Ekonomické a finanční poradenství. Lektorská činnost

Zobrazeno: 678x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Petra Langhammerová
Firma z kraje Litoměřice

Účetnictví online, komplexní nabídka ekonomických služeb, vedení účetnictví, mzdová a personální agenda, daňová evidence se všemi náležitostmi, účetní supervize, zprostředkování celkového daňového poradenství a účetního auditu, zpracování finančních analýz průběžných či konečných hospodářských výsledků, sofistikovaný informační systém....

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)