Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Trombocytopenie - nemoc krve
Firma z kraje Česká republika

Trombocytopenie je snížení počtu krevních destiček v krvi. Základní informace o léčbě i projevech.

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
Protinikotinové centrum
Firma z kraje Benešov

Odvykání kouření - biorezonance. Vysoce úspěšná metoda odvykání kouření. Zanechat kouření a přestat kouřit je s naší pomocí jednodušší. Počítačová metoda odvykání kouření je v našich centrech prováděna pomocí přístroje BICOM 2000.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
Paintball Hradec Králové
Firma z kraje Trutnov

Paintball pro východní Čechy,Týniště nad Orlicí,Hradec Králové a okolí.Military a speed hřiště.Vybavení pro 80hráčů.Profesionální přístup,ubytování,catering,firemní akce,sportovní dny.Výuka hraní paintballu,paintballové tréninky.

Zobrazeno: 988x Zobrazit firmu
(0%)
Luna Rossa - lezecké stěny a chyty
Firma z kraje Česká republika

Výroba a pronájem umělých horolezeckých stěn z překližky a z laminátu. Výroba a prodej umělých lezeckých chytů ve třech materiálových variantách. Montáž lanových překážek. Lezecké chyty je možné zakoupit v našem e-shopu.

Zobrazeno: 903x Zobrazit firmu
(0%)
Osobní trenér fitness Jakub Hamáček
Firma z kraje Žatec

Osobní trenér Jakub Hamáček Vám sestaví správný jídelníček a tréninkový plán, který Vám pomůže snížit tělěsnou hmotnost, zajistí nárůst svalové hmoty a síly a uleví Vašim zádům od bolesti.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
MUDr. Pavel Krejzlík - Exte, estetické centrum
Firma z kraje Jihočeský kraj

Mezi naše hlavní služby patří laserové odstranění chrápání, titanové zubní implantáty - náhrada ztracených zubů, bělení zubů, ošetření v celkové anestesii, botox a kolagen - odstranění mimických vrásek a odstranění nadměrného pocení.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
BILLIARD CLUB YELLOW FISH
Firma z kraje Česká republika

YELLOW FISH billiard club & coctail bar je nový luxusní club v Brně Kohoutovicích, Vaňhalova 2. Přijďte vyzkoušet naše profesionální stoly PROSTAR! Rezervace na tel.: 547 213 562

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní implantáty Brno
Firma z kraje Česká republika

Provádíme bezbolestné ošetření chrupu - zákroky v oblasti zubních implantátů.Zubní implantáty jsou umělá náhrada zubního kořene, která je upevněna v čelisti a ve spojení s pilířem tvoří základ pro připevnění nového zubu.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Moira Růžička
Firma z kraje Žatec

Prodej kompletního sortimentu funkčního termoprádla Moira a dětského oblečení Moira, cyklistického oblečení Castelli, brýlí Rudy Project a běžkařských rukavic Toko. Oblečení na kolo a běžky.

Zobrazeno: 800x Zobrazit firmu
(0%)
Top-sporty
Firma z kraje Ostrava

Sportovní e-shop zaměřený na fitess. Především sportovní výživa a posilovací stroje

Zobrazeno: 746x Zobrazit firmu
(0%)
Exté - estetické centrum s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Poskytujeme stomatologické a stomatochirurgické služby bělení zubů, zubní implantáty, bezbolestné ošetření zubů v celkové anestesii a zubní šperky. Dále služby plastické chirurgie, operace prsou, nosu, víček, odstranění chrápání.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
MUDr. Sylvie Saifrtová
Firma z kraje Louny

Soukromá ortodontická ordinace poskytující kompletní ortodontickou léčbu pro děti a dospělé. Pokud potřebujete rovnátka, obraťte se na nás s důvěrou. Vizí naší ordinace je poskytovat odbornou péči v příjemném prostředí a přátelské atmosféře.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
běžecký web o běhání a tréninku
Firma z kraje Jihočeský kraj

Specializovaný portál určený běžcům o běhu a o všem, co s ním souvisí. Běžecký trénink, tréninkové tipy pro začátečníky i pokročilé, tréninkové plány, informace o výživě, prevenci a zdraví obecně

Zobrazeno: 877x Zobrazit firmu
(0%)
Refrakční Centrum Praha s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995.U nás naleznete nejen unikátní technické vybavení, ale i kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí v centru Prahy. Konzultace před operací zdarma.Provádíme také estetickou chirurgii a aplikaci kontaktních čoček....

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Slimcentrum
Firma z kraje Hradec Králové

Slimcentrum Turnov je klinika estetické medicíny, estetická chirurgie a plastická chirurgie. Provádíme komplexní výkony formování postavy mezi něž patří bezbolestná a nekrvavá liposukce, léčba celulitidy, redukce tuku. Náš salón krásy Turnov nabízí omlazování pleti, vyhlazení vrásek, odstranění vrásek botoxem i kyselinou hyaluronovou, lymfodrená...

Zobrazeno: 735x Zobrazit firmu
(0%)
Ginkgo Wellnes, s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Naše studio Ginkgo Wellness Brno pro vás zajišťuje tyto služby: solná jeskyně, masáže, ájurvéda, detoxikace, kosmetika a prodej potravinových doplňků

Zobrazeno: 308x Zobrazit firmu
(0%)
Konský shop
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod Konský shop, jezdecké potřeby. Nabízíme kompletní sortiment zboží jezdeckých potřeb. Vše pro chovatelé a milovníky koní.

Zobrazeno: 812x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Stanislav Pařízek
Firma z kraje Česká republika

Tenisový klub Rapid Praha se čtyřmi antukovými dvorci se nachází v příjemném prostředí Vinohrad. Tato tenisová škola má široký záběr od nejmenších až po závodní hráče. Tenisová výuka je vedena kvalifikovanými trenéry s mnohaletou zkušeností.

Zobrazeno: 686x Zobrazit firmu
(0%)