Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Bowling Bělá pod Bezdězem
Firma z kraje Nymburk

Bowling a Billiard v Bělé pod Bezdězem. K dispozici jsou dvě dráhy. Na každé dráze může hrát až 6 hráčů. Sezení pro hráče je na stejné úrovni a umožňuje příjemnou a pohodlnou konzumaci. V bowlingu je umístěn 1 kulečníkový stůl pro Billiard. Bowling Bělá je ideálním místem pro konání firemních akcí, rautů a oslav. V rámci firemních akcí je možné ...

Zobrazeno: 940x Zobrazit firmu
(0%)
NAP Sports Tips - tipy na výsledky zápasů
Firma z kraje Žatec

NAP Sports Tips dodává sázejícím tipy na výsledky zápasů. Tipuje na základě spolupráce s odborníky z fotbalového i hokejového prostředí, bývalými a současnými sportovci působícími v zahraničních ligách a s redakčně zpravodajským týmem.

Zobrazeno: 650x Zobrazit firmu
(0%)
PojdHrat.cz - najdi si spoluhráče!
Firma z kraje Žatec

PojdHrat.cz - najdi si spoluhráče na svůj oblíbený sport - badminton, beach volejbal, squash, ... Pravidla, spoluhráči, trenéři, seznam sportovišť, zakládání vlastních lig a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 885x Zobrazit firmu
(0%)
MARTEK MEDICAL a. s. - distribuce zdravotnického materiálu
Firma z kraje Karviná

Společnost MARTEK MEDICAL a. s. se zabývá distribucí zdravotnického materiálu včetně přístrojové techniky, dezinfekčních a čistících prostředků, potřeb pro inkontinenci do nemocnic a ostatních zdravotnických zařízení.

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
Osobní trenér fitness - Martin Komárek
Firma z kraje Žatec

Profesionální osobní trenér fitness nabízí vedení při budování Vaší postavy, snižování nadváhy. Doporučí jídelníček, dozorem nad cviky zajistí, že budete lépe vypadat a ještě lépe se cítit. Cvičením posílíte svalstvo, odstraníte bolest zad a krku.

Zobrazeno: 838x Zobrazit firmu
(0%)
Rekonektivní léčení - Romana Němcová
Firma z kraje Žatec

Používám rekonektivní léčení, což je bezdotykové energetické léčení. Napojením na léčebné frekvence dochází k léčení na fyzické, mentální, emocionální a spirituální úrovni. Vyléčení je možné během jediného sezení, někdy trvá trochu déle.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Hubnutí - zdravá výživa a péče o tělo
Firma z kraje Ústecký kraj

Naší prioritou je komplexní program hubnutí s individuální péčí. Naše Studio Vám pomůže nejen s redukcí hmotnosti, ale naučíte se jak si dosaženou váhu také udržet. Dozvíte se čeho se vyvarovat během redukční diety a co Vám naopak prospěje.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
Portál ProfiTenis.cz
Firma z kraje Česká republika

Aktuální výsledky grandslamů, Davis Cupu i menších tenisových turnajů spolu s mužskými i ženskými žebříčky najdete na serveru ProtiTenis.cz. Nechybí ani analýzy pro sázkaře, rubrika hráč dne nebo profily nejlepších světových tenistů.

Zobrazeno: 637x Zobrazit firmu
(0%)
Portál proBasket.cz
Firma z kraje Česká republika

Jste fanouškem NBA či NBL? Sledujete Euroligu? Nebo se snad zajímáte o španělskou ACB ligu? Tak jste na správné adrese - Probasket.cz. Česká basketbalová jednička dále přináší zpravodajství ze slovenské extraligy, Adriatické ligy či polské nejvyšší soutěže.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Portál vFotbal.cz
Firma z kraje Česká republika

Zpravodajský server se zaměřením na čtyři nejvyšší české soutěže (Gambrinus ligu, II. českou ligu, MSFL, ČFL) a stejný počet elitních evropských lig (Premier League, Serie A, Bundesliga a La Liga). Nechybí ani pravidelné rozhovory nebo soutěže.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Liga mistrů UEFA
Firma z kraje Česká republika

Zápasy Ligy mistrů, rozpis zápasů, výsledky zápasů, skupiny, statistiky, zprávičky.

Zobrazeno: 333x Zobrazit firmu
(0%)
BIGfotbal.cz
Firma z kraje Žatec

Fotbal shop nabízí fotbalové dresy, kopačky, sportovní tašky, termo prádlo a jiné fotbalové a sportovní potřeby. Vyberete si u nás kopačky Nike, kopačky Adidas, fotbalové míče, vybavení pro trenéry a rozhodčí.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Squash Centrum Ostrava - Mariánské Hory
Firma z kraje Olomoucký kraj

Squash Centrum Ostrava Mariánské Hory nabízí 3 plně klimatizované squashové kurty, turbosolárium, školu squashe, shop se sportovníma potřebama, vyplétání raket, sportbar, možnost pořádání soukromých akcí.

Zobrazeno: 686x Zobrazit firmu
(0%)
Lékárna u Asklepia s.r.o.
Firma z kraje Chrudim

Lékárna on-line - internetový prodej potravinových doplňků, čajů, kosmetiky a zdravotnických potřeb. Nakupujte v lékárně z pohodlí Vašeho domova!

Zobrazeno: 672x Zobrazit firmu
(0%)
Bowling Nevada Bar Čejkovice
Firma z kraje Vyškov

Pronájem a prodej výherních automatů. Vybavení heren a barů jukeboxy, musicboxy, stolním fotbálkem. Pronájem kulečníkových stolů, šipek, boxerů, mp3 jukeboxů.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Paintball team Milovice
Firma z kraje Praha-východ

Chcete prožít nevšední den plný napětí, zážitků, ale i adrenalinu? Přijďte se k nám odreagovat a zahrát si s námi paintball do areálu Tankodrom Milovice! Nabízíme zapůjčení vybavení, pronájem hřiště a mnoho dalších zajímavých činností!

Zobrazeno: 778x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Kateřina Mocová
Firma z kraje Žatec

Mgr. Kateřina Mocová - klinický psycholog a psychoterapeut poskytující psychologickou pomoc, poradenství a psychoterapii v Praze.

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Kde se co děje
Firma z kraje Česká republika

Vítáme Vás na nových stránkách informačního portálu pro volný čas, www.kdesecodeje.cz Doufáme, že každý zde najde to co hledá, ať už vkládáte, nebo hledáte akce pro Váš volný čas. Vítáme každou připomínku. Pracovníci portálu

Zobrazeno: 784x Zobrazit firmu
(0%)