Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
UNCARIA ČR, s.r.o. - PERUÁNSKÉ BYLINY
Firma z kraje Česká republika

Peruánské byliny - Uncaria Dovážíme peruánské byliny (Vilcacora, Maka atd.) od roku 2001. Vznik naší společnosti předcházela cesta do Peru a celá naše filozofie podnikání je založena na dodání výrobků vysoké kvality. Spolupracujeme s českými i peruánskými lékaři. E-shop.

Zobrazeno: 622x Zobrazit firmu
(0%)
Vaše ortodoncie - rovnátka, bělení zubů a vše pro Váš úsměv
Firma z kraje Česká republika

Provádíme kvalitní a profesiónální služby v oblasti ortodoncie jako rovnátka pro Vaše zuby, bělení zubů a mnohé další pro Váš perfektní úsměv.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Sportklinik - Privátní chirurgické centrum
Firma z kraje Jičín

Privátní chirugické centrum zaměřené na komplexní péči o pohybový aparát běžných lidí, rekreačních i vrcholových sportovců. Poskytujeme pacientům ambulantní ošetření, proktoporadnu, léčbu bolesti a zánětů kloubů Orthokine, rázovou vlnu a další.

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Masáže Most - Fyzio a masážní studio Topolová
Firma z kraje Česká republika

Nabízím fyzioterapeutické služby při problémech s pohybovým aparátem(bolest zad,hlavy,kloubů atd).Současně si můžete vybrat z bohaté nabídky masáží - klasické, anticelulitidní,čokoládová, lymfatická,medová,lávovými kameny.Nabízíme také dárkové poukazy.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Poradna pro zdraví - institut zdraví a krásy
Firma z kraje Česká republika

Institut zdraví a krásy – poradenství jako alternativní medicína, kosmetika, formování těla, detoxikace, masáže, nehtový design a další. Institut zdraví a krásy nabízí svým zákazníkům ucelený systém pro zdraví v oblasti odborného poradenství i komplexní péči v celé škále standardních postupů celostní medicíny, prověřené léčebnými postupy dlouhým...

Zobrazeno: 364x Zobrazit firmu
(0%)
Air hit Morava - tandemový seskok padákem
Firma z kraje Karviná

Jsme profesionální tým s praxí 35 let. Tandem pilot - inspektor pro tandemové seskoky ČR. Tandemový seskok z výšky 4000m je originální dárek. Nabízíme seskoky pro firmy i jednotlivce. Video + foto v digitální kvalitě, viz galerie. Profi padáková technika z USA.

Zobrazeno: 707x Zobrazit firmu
(0%)
GlaxoSmithKline, s. r. o.
Firma z kraje Česká republika

Přípravky řady Coldrex působí současně na více příznaků chřipky a nachlazení. Řada Coldrex obsahuje i přípravky, které léčí specifické příznaky jako např. kašel a bolest v krku. Uvolňuje ucpaný nos, odstraňuje bolest hlavy a horečku.

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
Půjčovna lyží Nové Město na Moravě, Ski Shop & Půjčovna, Vys
Firma z kraje Chrudim

Půjčovna sjezdových lyží, běžeckých lyží, snowboardů, bot, helem a dalšího vybavení. Prodej nových i bazarových lyží, bot, snowboardů a doplňků. Seřízení a montáž vázání, broušení bruslí. Otevřeno každý den do 21:00! Nové Město na Moravě, pod nemocnicí.

Zobrazeno: 782x Zobrazit firmu
(0%)
Cyklozájezdy
Firma z kraje Česká republika

Přehledné zobrazení velkého množství cyklozájezdů v ČR i do zahraničí pro všechny věkové i výkonnostní kategorie cyklistů. Cyklovýlety pro školy a firemní akce nejen na kole. Cyklozájezdy na objednávku. Půjčovna turistického a vodáckého vybavení.

Zobrazeno: 699x Zobrazit firmu
(0%)
Psycholog Brno – PhDr. Roman Hytych
Firma z kraje Jihočeský kraj

Psycholog, Brno-Židenice. Psychoterapie pro hledání cest ze slepých uliček života. Rozvoj osobního potenciálu, relaxace, supervize a koučink.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Lékárna Komenského Přerov
Firma z kraje Česká republika

Nabídka lékárenské péče včetně poradenství.

Zobrazeno: 690x Zobrazit firmu
(0%)
Rouška ActiProtect
Firma z kraje Česká republika

Acti Protect ochranná rouška – „dýchací maska“ s protivirovou ochrannou vrstvou „virucoat“. Ochranná vrstva prokazatelně zahubí až 99,99 % virů typu H1N1 (prasečí chřipky) a efektivně chrání i před dalšími typy chřipkových virů.

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
Martina Grošupová – monitor dechu dítěte Respisense
Firma z kraje Česká republika

Monitor dechu Respisence je zařízení pro hlídání dechu novorozenců, který se používá jako prevence proti syndromu náhlého umrtí novorozenců - SIDS.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
masaznipotreby.cz
Firma z kraje Žatec

Dodáváme široký sortiment masážních, rehabilitačních potřeb, přístrojů, pomůcek a příslušenství pro odborné i domácí využití. Najdete u nás masážní i kosmetická lehátka, židle, stoly a masážní přípravky. Věříme, že budete našimi spokojenými zákazníky.

Zobrazeno: 391x Zobrazit firmu
(0%)
IGUANA CZ s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Iguana - geniální produkt, který nesmí chybět ve vašem sportovním šatníku. Zimní bundy, zimní kalhoty, mikiny a svetry, snowboardové a lyžařské oblečení.

Zobrazeno: 974x Zobrazit firmu
(0%)
Golfová hřiště, akademie, golf indoory  v ČR a SR
Firma z kraje Česká republika

Kompletní přehled golfových zařízení na území ČR a SR, fotogalerie hřišť, ceníky, scorekarty, články pro golfové začátečníky, informace pro hráče golfu, zprávy z hřišť, golfové vybavení, golfová videa, přehled ubytování v okolí hřišť a golf resortů.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
Institut Galenus
Firma z kraje Česká republika

Institut Galenus - Informační server zaměřený na zdraví, nemoci, těhotenství, výživu, nadváhu, diety, biogenetiku a cvičení. Databáze objektů působících ve zdravotnictví

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
FC Démoni Česká Lípa
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Úspěšný futsalový klub českolipska, účastník několika soutěží Futsal-FIFA a poháru ČMFS, klub pořádající turnaje ve futsalu.

Zobrazeno: 768x Zobrazit firmu
(0%)