Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
JIPAST a.s.
Firma z kraje Jičín

Jipast je výrobce zdravotních potřeb, sportovního a rehabilitačního vybavení. V našem eshopu nabízíme anatomické polštáře, antidekubitní podložky a matrace, dezinfekce, hygienické přípravky, terapeutické a fyzioterapeutické rehabilitační pomůcky.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Studio Thajských Masáží Thai Fit
Firma z kraje Žatec

Vyzkoušejte tradiční thajské masáže a reflexní masáže chodidel a prožijte tak příjemné chvíle relaxace pro tělo i duši ve studiích Thai Fit. V nabídce je dále olejová, čokoládová, peelingová, bylinná a masáž lávovými kameny. Jako dárek lze zakoupit dárkový poukaz, kosmetiku či využít saunu.

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Stöger - masáže
Firma z kraje Jihočeský kraj

Kvalitní masáže v Brně, Klasické olejové masáže, Thajské masáže, Lávové kameny, Dornova metoda, Autotrakční lehátko, Baňky a Dárkové poukazy

Zobrazeno: 866x Zobrazit firmu
(0%)
MAXIS a.s.
Firma z kraje Zlín

Naše společnost je největším českým výrobcem zdravotního kompresivního zboží. Nabízíme kompresivní punčochy a pažní návleky, podpůrné punčochy k prevenci vzniku křečových žil, speciální sortiment pro péči o bercové vředy a lymfedémy.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Tandemové seskoky - paraškola
Firma z kraje Žatec

Tandemový seskok je nejrychlejší, nejsnadnější a nejbezpečnější cesta jak zažít volný pád. Díky kvalifikovanému instruktorovi tandem-pilotovi a špičkovému vybavení si můžete bezstarostně vychutnat volný pád a let na padáku ze 4000 m.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Expreska s. r. o.
Firma z kraje Žatec

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový fitness klub pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Tento intenzivní kruhový trénink probíha na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou. Rozložení strojů v kruhu šetří čas a vytváří přátelskou a motivační atmosféru. Během půl hodiny pro...

Zobrazeno: 710x Zobrazit firmu
(0%)
performer09, s.r.o.
Firma z kraje Sokolov

Komplexní služby v oblasti zubního lékařství - teleskopické korunky a protézy, galvanoprotetika, metalokeramika, celokeramika, primární konusové korunky z keramiky, konusové protézy, teleskopické můstky, celkové protézy zhotovené Eclipse technologií.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
MHP - Medical Home Products s.r.o.
Firma z kraje Žatec

MHP s.r.o. - Medical Home Products, partner německé společnosti hhp, která vyrábí lékařská masážní lehátka. Prodej a servis pro ČR a SR.

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
Segway - pronájem, prodej
Firma z kraje Jihočeský kraj

Segway - pronájem, prodej. Jsme autorizovaným prodejcem vozítek Segway pro ČR. Máte-li zájem o koupi SEGWAY, prezentaci nebo konzultaci kontaktujte nás, uděláme Vám dobrou nabídku. Půjčovna, prodej Segway

Zobrazeno: 616x Zobrazit firmu
(0%)
Tenisová hala, škola, tenisové haly, tenisový trenér, tenis
Firma z kraje Žatec

Tenisová škola Vyoral provozuje tenisové haly, tenisové kurty v oblasti Praha 9 a Praha 10. Tenisoví trenéři trénují tenis děti, začátečníky i pokročilé hráče. Přetlaková tenisová hala přes zimní sezónu. Otevřené tenisové kurty v letní sezóně.

Zobrazeno: 574x Zobrazit firmu
(0%)
Avicentrum s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Ideální spojení - internetová lékárna + kamenné lékárny v Praze a středních čechách. Možnost osobního převzetí a lékové poradenství. Objednávky můžete realizovat NON STOP - 24 hodin denně

Zobrazeno: 619x Zobrazit firmu
(0%)
Julie - vaše osobní trenérka
Firma z kraje Žatec

Jmenuji se Julie a jako osobní trenérka a instruktorka fitness vám nabízím profesionální spolupráci a vedení při formování vaší postavy, snižování nadváhy a získání dobrého pocitu z cvičení. Specializuji se na dojíždění za klienty a cvičení v domácím prostředí. Také mohu cvičit a tancovat s vašimi dětmi a dopřát vám čas na kávičku, nebo pokec s ...

Zobrazeno: 820x Zobrazit firmu
(0%)
Lázně Mšené, a.s. – Oáza klidu a pohody nedaleko Prahy
Firma z kraje Louny

Oáza klidu a pohody nedaleko Prahy nabízí týdenní a víkendové regenerační či relaxační pobyty s masážemi, zábaly, koupelemi a možností využití wellness centra (sauna, solárium, posilovna, kadeřnické či kosmetické služby). Lázně jsou zaměřeny na léčbu pohybového ústrojí, léčí se zde záněty nervů, nemoci z povolání, osteoporóza, funkční onemocnění...

Zobrazeno: 843x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Šmidt - armynet.cz
Firma z kraje Louny

Outdoor&military shop se zbožím pro volnočasové aktivity. V nabídce jsou mj. oblečení, tábornická výbava, stany, spacáky, výstroj pro bezpečnostní služby, taktická výstroj a taktické vesty.

Zobrazeno: 656x Zobrazit firmu
(0%)
Recens, s.r.o. - fyzioterapie a ortopedie Brno
Firma z kraje Česká republika

Nestátní zdravotnické zařízení zaměřené na ambulantní léčbu v oblasti ortopedie a rehabilitace. Komplexní péče o pohybový aparát.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
e-Léčiva.com
Firma z kraje Česká republika

Internetový prodej léčiv a doplňků stravy za nejnižší ceny na českém internetu.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Optika-Šimůnková Teplice s.r.o
Firma z kraje Česká Lípa

K našim hlavním činnostem patří měření zraku optometristou,aplikace a prodej kontaktních čoček,prodej roztoků na kontaktní čočky,prodej zvlhčujících kapek do očí,prodej brýlí,zhotovení a servis brýlí,prodej dalekohledů a zvětšovacích lup.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Škola paraglidingu, motorové létání
Firma z kraje Beroun

Provozujeme školu a kurzy motorového a bezmotorového paraglidingu a seznamovací tandemové lety. Vyrábíme rámy, podvozky a tříkolky poháněné motory Rotax. Kurzy bezmotorového létání, servis paramotorů.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)