Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Výroba léků
Firma z kraje Česká republika

výrobce léků, doplňků stravy a kosmetiky

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Mandík
Firma z kraje Žatec

osobní trenér, trenér fitness

Zobrazeno: 1117x Zobrazit firmu
(0%)
Oční optika Dioptrické brýle
Firma z kraje Jihlava

Vadí vám vysoké ceny očního optika?Pak jste u nás dobře.Prodej dioptrických brýlí za velmi nízké ceny.Moderní kovové i plastové obroučky již za 450 kč.Možnost zábrusu vašich dioptrií také za velmi nízké ceny.Uvidíte že levněji to opravdu nejde.

Zobrazeno: 787x Zobrazit firmu
(0%)
Wittex - lékařská technika - chirurgické nástroje on-line
Firma z kraje Ústecký kraj

On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Česká greyhound dostihová federace
Firma z kraje Žatec

Pořádáme chrtí dostihy, výstavy chrtů greyhoundů a soutěže.

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
Luděk Drábek, pořádání školení, masáže
Firma z kraje Česká republika

Masáže, léčitelství, spirituální medium při řešení problémů: peníze, nízké sebevědomí, deprese, životní ztráty, strachy, potlačené emoce, hledání vhodného partnera, bolesti v těle. Léčení na dálku, rituály, léčba minulými životy, Ho\'oponopono.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
FYZIOplus s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

wellness centrum, rehabilitace, regenerační a rekondiční masáže, podvodní masáže, sauny, vířivky, perličkové koupele, lymfodrenáže, elektroléčba, teploléčba

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Platební terminál pro výběr poplatků u lékaře
Firma z kraje Chrudim

Platební terminál byl navržen a vyroben za účelem zjednodušení výběru poplatků u lékaře v nemocnicích a jiných zdravotnických zařízeních. Dozvíte se, proč je naše elektronická pokladna pro výběr poplatků vhodná i pro Vás.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Gynekologická klinika Maxima, gynekologie
Firma z kraje Česká republika

Gynekologie Maxima je privátní gynekologická klinika v samotném centru města Brno. Všestranně vybavené ordinace. Provádíme zákroky od preventivní gynekologické prohlídky až po sexuologickou poradnu. Antikoncepce, těhotenská poradna.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Kamil Pienčák - masáže Ostrava
Firma z kraje Česká republika

Nabídka masáží a relaxačních technik pro Ostravu a okolí. Nejzákladnější i méně známé masážní techniky v příjemném prostředí masážního studia s esenciálními vůněmi a uklidňující hudbou. Léčebný systém The Reconnection®.

Zobrazeno: 642x Zobrazit firmu
(0%)
BIODENT-TUR s.r.o - Stomatologická ordinace Praha 2
Firma z kraje Žatec

Moderní zubní ordinace BioDent v Praze 2 nabízí stomatologické služby v moderním prostředí privátní stomatologické kliniky.

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Alghero
Firma z kraje Žatec

Estetická medicína je obor, který nám pomáhá pečovat o naše tělo a zlepšovat jej tak, aby zůstalo dlouho zdravé a krásné. V našem studiu naleznete nejmodernější přístroje ve svém oboru.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Janico s.r.o.
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Jestliže přemýšlíte o změně vašeho dosavadního životního stylu, chcete se cítit lépe, zpevnit postavu, shodit nadbytečná kila, zmírnit celulitidu a předejít řadě onemocnění, tak navštivte ficentrum a wellness Liberec.

Zobrazeno: 804x Zobrazit firmu
(0%)
Institut přirozené cesty ke zdraví
Firma z kraje Jihlava

Poskytujeme masáže, meditace, EFT, reiki, autopatii, hypnózu, neurolingvistické programování, semináře a přednášky. Vše v příjemném rodinném prostředí.

Zobrazeno: 899x Zobrazit firmu
(0%)
ALPINA – cyklistické přilby a brýle – Cyklo Trading s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Cyklistické přilby a sportovní brýle německé značky Alpina. Exkluzivní distributor do ČR nabízí MTB, silniční, sjezdové i dětské přilby na kolo a sportovní brýle. Cyklistické helmy Alpina zaručují kvalitu použitých materiálů a maximální bezpečnost.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Veterinární klinika – M
Firma z kraje Česká republika

M - Veterinární klinika je moderním a prostorným zařízením, které poskytuje kompletní péči pro malá zvířata .Veterina a ordinace se nachází blízko hlavní komunikace Zlín-Malenovice.

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
Tenisový klub, oddíl, Praha
Firma z kraje Žatec

Tenisový klub, oddíl v Praze, Brně, Plzni, Příbrami a Mladé Boleslavi vám nabízí kurzy tenisu. Tenisová škola Tallent vyučuje děti i dospělé v individuálních i skupinových kurzech pod dohledem trenérů po celý rok.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
Věra Vojtěchová
Firma z kraje Žatec

V našem domě jógy vám poradíme jak začít s jógou. K dispozici vám jsou profesionální lektoři jógy, kteří se vám budou plně věnovat. Jóga uvolní svaly, ale i mysl a ducha, a dodá vám pozitivní pohled na svět.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)