Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Sportovni-Vikendy.cz
Firma z kraje Liberec

Organizátor sportovních a fitness pobytových programů pro jednotlivce i firmy po celé České republice. Zaměřujeme se na kombinaci nejrůznějších indoor a outdoor aktivit, jako jsou velice populární Zumba, dynamická Power Yoga, Aerobic Dynamic Kick Box, Fitbox, Horské kolo, Horská turistika a další. To vše pod dohledem našich zkušených lektorů....

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Plastická chirurgie Brno - Exté
Firma z kraje Jihočeský kraj

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání.

Zobrazeno: 419x Zobrazit firmu
(0%)
Lyžování v Itálii
Firma z kraje Česká republika

Itálie je lyžařský ráj. To si asi pomyslí každý milovník zasněžených svahů, který zavítá do italských Alp. Především v posledních 15 letech, se těší Itálie stále většímu zájmu lyžováníchtivých turistů z celého světa.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)
Adrenalínové zážitky
Firma z kraje Česká republika

Agentura zabívající se prodejem adrenalinových, sportovních, relaxačních a extrémních zážitků. Zážitek je ten pravý originální dárek!!!

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
AXON CRO s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Česká společnost poskytující servis v oblasti managementu klinických studií, podpory farmakovigilance, kontroly kvality klinických studií. Zajišťujeme klinické hodnocení od fáze výběru center až po schválení produktu.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
ZeMě o.s. - Poradenské a terapeutické centrum pro děti a dos
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme individuální, skupinovou a rodinnou terapii pro závislé osoby, jejich příbuzné a blízké. Dále nabízíme individuální a rodinnou terapii pro zkvalitnění vztahů a komunikace a terapii craniosakrální biodynamikou.

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Šubrt
Firma z kraje Opava

Zabýváme se prodejem značek: Shimano, Daiwa, King,Byron, Zebco, JRC,Shakespeare, Sage Airflo, 3M, Redington, Mepps, Optima, Mikado, Stroft, Nikl, Těšínský, Rapala, Minkota, Lovy, Lowranc, Eagle, Humminbird, DOC, Hends, Hayabusa, Omoto, Loomis, Quantum, Vision, Cormorán a další.

Zobrazeno: 676x Zobrazit firmu
(0%)
MS PROMOTION, spol. s r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost MS PROMOTION, spol. s r.o. je výhradním distributorem špičkových laboratorních rukavic společnosti SHIELD Scientific. Rukavice jsou určeny do laboratoří, přičemž reflektují veškeré specifické požadavky práce v tomto náročném prostředí.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní ordinace Brno - MUDr. Pavel Krejzlík
Firma z kraje Česká republika

Mezi naše hlavní služby patří stomatologie, titanové zubní implantáty,bělení zubů. Dále pak odstranění mimických vrásek a nadměrného pocení - botox. Naše ORL centrum se zabývá ostraněním chrápání.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
DK Dent, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zubní ordinace Arbes Dent poskytuje komfortní stomatologické ošetření v moderně vybavené zubní ordinaci všem klientům, kteří očekávají vysokou profesionalitu. Dentální hygiena Praha, profesionální péče o Váš chrup.

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Petra Freudlová -  rekonektivní léčení
Firma z kraje Český Krumlov

Rekonektivní léčení® je obvykle zkušenost, která mění život. Nyní můžete vůbec poprvé přistoupit k novému, více obsažnému spektru léčení, než bylo kdy dostupné až dodnes.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Eurozorbing.eu
Firma z kraje Znojmo

Prodej a pronájmem zorb koulí, aquazorb a dalších zábavných nafukovacích hraček pro dospělé i děti.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Aerobic cl - Andrea Loulová
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Provoz sportovního klubu s nabídkou -zumba,aerobicu, step aerobicu, dance aerobicu, free aerobicu a interval aerobicu, kalanetiky a pilates.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Jirásek
Firma z kraje Kolín

Nabízíme kompletní doplňky jako bivaky,které jsou ideální pro dlouhé rybářské výpravy i v chladném a deštivém období. Máme pro Vás i speciální oblečení k rybolovu, spacáky, lehátka, židličky, stojany a různé druhy polstrovaných obalů na pruty.

Zobrazeno: 574x Zobrazit firmu
(0%)
Mge. Richard Gessner
Firma z kraje Žatec

Internetový prodej originálních afrických trubek a rohů - Vuvuzela a ZaZu z J.A.R. Nejedná se o žádnou lacinou imitaci z Číny, jsme přímí dovozci z J.A.R. V našem sortimentu najdete originální Vuvuzely a africké rohy ZaZu v základních barvách. Prodáváme Vuvuzely a ZaZu za internetové ceny.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Psychologická ordinace - Mgr. Natália Čavojcová
Firma z kraje Žatec

Soukromá ordinace klinického psychologa - komplexní nabídka psychologických služeb – psychoterapie, psychodiagnostika, psychologické poradenství, krizová intervence. Přímá platba, smluvní partner zdravotních pojišťoven – 205 a 209.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
Bezbolestne.eu - zubní ordinace
Firma z kraje Česká republika

Našim pacientům poskytujeme komplexní stomatologickou péči za využití nejnovějších poznatků a moderní techniky. Kvalitní a především bezbolestné ošetření zajišťuje v našich zubních ordinacích zkušený tým zubních lékařů a sester, včetně dentální hygienistky.

Zobrazeno: 369x Zobrazit firmu
(0%)
Power Plate Centrum
Firma z kraje Žatec

Power Plate Centrum Praha - fitness se specializuje na cviční na vibračním stroji. Power Plate to je zvýšení kondice, hubnutí a odbourání celulitidy. Cena Power Plate lekce je vypsána na našem webu.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)