Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
A-ORTO - Ortopedická protetika Zlín
Firma z kraje Benešov

A-ORTO s.r.o. - ortopedická protetika ve Zlíně vyrábí jako jediná firma v krajském městě ortopedicko - protetické pomůcky, pro tělesně postižené spoluobčany na míru dle individuálně odebraných měrných podkladů.

Zobrazeno: 1007x Zobrazit firmu
(0%)
DZO - ortopedická a individuální obuv
Firma z kraje Benešov

DZO s.r.o. je česká společnost, která se zabývá výrobou kvalitní ortopedické obuvi, individuální obuvi pro děti a dospělé a v neposlední řadě také speciální obuvi pro diabetiky. Naše obuv může být využívána pro celou řadu diagnóz v ortopedii, neurologii a pro rehabilitaci.

Zobrazeno: 599x Zobrazit firmu
(0%)
Hanibal
Firma z kraje Žatec

Obchod s potřebami pro svobodné cestování. Nabízíme rodinné stany, spací pytle, karimatky, funkční prádlo, sportovní a outdoorové oblečení, pohorky, sandály a boty pro děti. Prodává také horolezecké vybavení jako lana, lezačky, úvazy a karabiny.

Zobrazeno: 872x Zobrazit firmu
(0%)
Lékárna.cz
Firma z kraje Pardubice

První internetová lékárna v ČR nabízí vše pro zdraví a krásu - léky, kosmetiku, parfémy, zdravou výživu, zdravotnické potřeby, dětské zboží, vitamíny a minerální přípravky, přípravky na hubnutí, potravní doplňky. Prodej čajů, veterinárií, homeopatik.

Zobrazeno: 690x Zobrazit firmu
(0%)
Lázně Dolní Lipová
Firma z kraje Česká republika

Klimatické lázně specializované na léčbu kožních onemocnění (lupenka, ekzémy), nadváhy a diabetu. Lázně Dolní Lipová v Jeseníkách nabízí lázeňské pobyty, relaxační pobyty, dárkové balíčky.

Zobrazeno: 901x Zobrazit firmu
(0%)
Allinsport.cz
Firma z kraje Liberec

Internetový obchod se sportovním zbožím, nabízíme otdoorové zboží, horolezecký materiál, skákací boty,ale i tenisouvé a squashové rakety, brusle, lyže a to všech od značek, Salewa, ferrino, K2.

Zobrazeno: 855x Zobrazit firmu
(0%)
Tandemy KANTOR - tandemové seskoky a propagační seskoky
Firma z kraje Žatec

Paraškola KANTOR, Tandemy KANTOR a Tandemové centrum Praha nabízí seskoky z letadla na padáku v tandemu s tandem-pilotem, pilotování letadla s instruktorem, poznávací lety po České republice a poznávací lety do Zell am See do Rakouska. Dále natočení seskoku z letadla handy kamerou. K dispozici jsou hlavně padáky typu křídlo a sportovní letoun zn...

Zobrazeno: 768x Zobrazit firmu
(0%)
STEP BY STEP FITNESS
Firma z kraje Jihlava

STEP BY STEP FITNESS je značkově vybavené fitness centrum v Havlíčkově Brodě. Naše fitnesscentrum se nachází na dobře dostupném místě v centru Havlíčkova Brodu s možností bez problémů zaparkovat. Nacházíme se v prvním patře, společný vstup se solnou jeskyní Oáza a bazarem Niki.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
Medicana - lázeńské centrum
Firma z kraje Česká republika

Léčba Lupénky a atopických ekzému s rybičkami Garra Rufa. Lázeňské centrum doveze lázeňské soupravy až k Vám domů.

Zobrazeno: 375x Zobrazit firmu
(0%)
čínská medicína
Firma z kraje Česká republika

Čínská medicína je nejznámějším léčebným systémem, stojícím paralelně k soudobým biomedicínským postupům.

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Lyže, běžky a snowboardy
Firma z kraje Česká republika

Na tomto serveru se dozvíte jak vybrat správné lyžařské vybavení odpovídající vašim lyžařským schopnostem, váze a výšce postavy.

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
Hubněte zdravě, bezpečně a hlavně dlouhodobě.
Firma z kraje Česká republika

Nabídka programů a produktů zdravé výživy. Atestováno v ČR. Všechny produkty jsou vyvinuty týmem lékařů, 100% na přírodní bázi. Poskytujeme poradenství po celou dobu užívání programů s 30ti denní garancí vrácení produktů.

Zobrazeno: 391x Zobrazit firmu
(0%)
Cockyshop.cz = kontaktní čočky do 24 hodin
Firma z kraje Žatec

Kontaktní čočky, roztoky a pouzdra na kontaktní čočky výjimečně rychle! 95% objednávek doručíme do 24h po celé ČR, do 3h kurýrem po Praze nebo ihned připravíme k osobnímu odběru. Cockyshop.cz jako jedniný garantuje expresní vyřízení Vaší objednávky! Navštivte naše aplikační středisko. Prodáváme a aplikujeme kontaktní čočky Acuvue Oasys, Acuvue A...

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
ETC SPORT s.r.o. - Lyžařská a snowboardová škola
Firma z kraje Blansko

Lyžařská a snowboardová škola, půjčovna lyží, snb, úschovna sportovního vybavení \"Depot\", skiservis včetně servisního automatu CSA, prodej sportovních potřeb.

Zobrazeno: 705x Zobrazit firmu
(0%)
Cviky na míči
Firma z kraje Česká republika

Jelikož míč působí velice dobře na naše zádové svalstvo, jsou cviky na míči vhodné zejména pro bolavou páteř. Cviky na míči jsou vhodné pro kažého, od dětí po důchodce i pro těhotné ženy.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Cviky na boky
Firma z kraje Česká republika

Cviky na boky - boky jsou problémovou partií nejen mnoha žen, ale i mužů. Toužíte mít také krásné dokonalé křivky Vašich boků? Na stránkách Cviky-na-boky.cz uvádíme základní cviky na boky, které by Vám k vyplnění Vašeho snu měly dopomoci.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Pears Health Cyber - Lékárna.cz
Firma z kraje Pardubice

Internetová lékárna nabízí vše pro zdraví a krásu - léky, kosmetiku, parfémy, zdravou výživu, zdravotnické potřeby, dětské zboží, vitamínové a minerální přípravky, přípravky na hubnutí, čaje, veterinária a homeopatika. První internetová lékárna má v nabídce asi 28 tisíc položek od 2.500 tisíc výrobců. Denně zavádí až 50 nových produktů....

Zobrazeno: 608x Zobrazit firmu
(0%)
Cviky na záda
Firma z kraje Česká republika

Cviky na záda - k chronickým bolestem zad a krční páteře dochází z velké části u lidí se sedavým zaměstnáním. Cviky na záda, které zde uvádímé, by Vám měly, při jejich správném a pravidelném procvičování, od bolesti zad ulevit nebo Vás jí úplně zbavit.

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)