Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pavel PETRÁŠEK - KATOLO
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Prodej železářského zboží, elektrického a brusného nářadí,aplikace stříkaných izolačních materiálů

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
BP profi – Výstavba a rekonstrukce domů
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost BP profi, spol. s r. o. provádí rekonstrukce bytových domů, zateplování fasád, výstavbu nízkoenergetických a pasivních rodinných domů a další stavební práce. Dodáváme modifikovatelný stavební systém na klíč.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
4eco s.r.o - Odvoz odpadu a suti Praha
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme odvoz a odstraňování odpadu, sutí a biologicky rozložitelného odpadu, pronájem kontejnerů, poradenství v oblasti nakládání s odpady, vyklízecí a bourací práce, prodej a dopravu písků, štěrků a kameniva na území hl. města a stř. Čech.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Weton – vše pro sanaci vlhkého zdiva
Firma z kraje Česká republika

Kompletní dodávka prací a služeb v oblasti sanací vlhkého zdiva. Weton je odborníkem pro vysušování zdiva metodou aktivní elektroosmózy, podřez diamantovým lanem a injektážemi. Profesionální dodavatel prací a služeb za nízké ceny.

Zobrazeno: 331x Zobrazit firmu
(0%)
Stavby a opravy plotů
Firma z kraje Jičín

Provádíme nové výstavby a opravy plotů dle přání zákazníka.Oplocení zahrad RD,hřišť a průmyslových objektů,nabídneme nejjednodušší řešení.Stavíme v nejkratší možné době s ohledem na poctivou práci.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Sanace a vysoušení staveb
Firma z kraje Česká republika

Provádíme izolace zdiva podřezáním, injektáže, elektroosmozu ,vzduchoizolační systémy, sanační omítky, kompletní sanace staveb. Prodáváme vlastní sanační materiály. Dále nabízíme návrhy, projekty a realizace po celé ČR. 25 let zkušenosti v oboru.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
DOLEŽAL - NB s.r.o
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Provádíme výstavbu inženýrských sítí, recyklaci stavebních odpadů a geodetické práce.

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Hájek - Venkovní dlažby
Firma z kraje Jindříchův Hradec

Nabízím pokládku venkovní dlažby. Pokládku provádím z kamenných a betonových dlažeb v okresech Český Krumlov a České Budějovice.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
LP|FORMA design&engineering - Idea Pura, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Návrhy a realizace interiéru na klíč, Ostrava, projekce staveb, rodinných domů, nábytek, design, komplexní služby

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Olbest – výroba a prodej bazénů
Firma z kraje Karviná

Nabízíme plastové bazény, žumpy a čističky. Vyrábíme a dodáváme zařízení pro moření oceli i žárových zinkoven či zastřešení bazénů z polykarbonátu.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
NOVERA, spol. s r.o.
Firma z kraje Příbram

Specializujeme se na výstavbu a prodej rodinných domů a bytů na klíč. Prodáváme nízkoenergetické, pasivní a montované domy. Nabízíme hotové prefabrikované garáže ZAPF. Prodej veškerého stavebního materiálu pro koncového zákazníka i pro stavební firmy. Provádíme zateplení domů a zateplení fasád. Developerské projekty....

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
GRESS CZ, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Společnost GRESS CZ s.r.o. se zabývá prodejem plastových oken, plastových a dřevěných dveří, dřevěných eurooken, hliníkových oken, zimních zahrad a dalších produktů v tomto oboru v Brně a okolí. Kvalitní plastová okna v Brně - to je společnost GRESS CZ s.r.o.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Ondřej Bartoš - Stavby
Firma z kraje Žatec

Výstavba zděných plotů z betonových tvarovek, kamene a cihel. Zpevněné plochy ze zámkové a kamenné dlažby. Provádíme rekonstrukce a asanace dvorků a zahrad. Návrh, studie, projekt, realizace. Praha a střední čechy.

Zobrazeno: 396x Zobrazit firmu
(0%)
Andrea Formánková
Firma z kraje Česká republika

Provádíme nové výstavby a opravy plotů dle přání zákazníka.Oplocení zahrad RD,hřišť a průmyslových objektů.Nabídneme zboží od více dodatavelů k porovnání cen a poradíme nejjednodušší řešení.Stavíme v nejkratší možné době s ohledem na poctivou práci.

Zobrazeno: 317x Zobrazit firmu
(0%)
Benofin, likvidace odpadu, pronájem aut
Firma z kraje Český Krumlov

Zemní práce České Budějovice a okolí. Výkup a likvidace stavebních odpadů, pronájem stavebních strojů, aut a nákladních vozidel, výkopové zemní práce a terenni úpravy včetně odvozu materiálu. Bagr, minibagr, traktor, jeřáb, JVC, deponie, demolice.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
PROLIZARDS
Firma z kraje Žatec

Provádíme veškeré práce horolozeckou technikou. Mytí oken, čištění okapů, opravy fasády, nátěry fasády, opravy střech, nátěry střech, prořezávání stromů a rizikové kácení, montáže reklam, zábrany proti ptactvu, postřiky proti ptactvu, zábrany proti sněhu, mytí tlakovou vodou, mytí fasády, shazování sněhu a ledu, montáže těžkých konstrukcí, nátěr...

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
ALMA stav s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Stavební firma provádí kompletní stavební činnosti, především rekonstrukce všech typů fasád, vč. historických domů. Dále se specializujeme na rekonstrukce plochých a šikmých střech. Firma též provádí zateplování všech typů domů

Zobrazeno: 219x Zobrazit firmu
(0%)
Svět dřevostavby.cz
Firma z kraje Jičín

Magazín o dřevostavbách. Najdete tu sruby, roubenky, nízkoenargetické domy i moderní dřevostavby. Dále články, diskusi, poptávky, katalog dřevostaveb, dřevostavby na klíč a katalog dodavatelů dřevostaveb.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)