Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
PRO-ENERGY s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Předmět podnikání poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost zprostředkování obchodu a služeb inženýrská činnost v investiční výstavbě činnost technických poradců v oblasti energetiky zednictví izolatérství

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
IZOTOM
Firma z kraje Pelhřimov

Provádíme foukané izolace objektů jako novostavby, průmyslové budovy, izolace rodinných domů, dále duté stropy, šikminy, stěny, zahradní domky.

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
RGSB s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Prodej fasádního lešení, bednění, stavebních systémů, zastoupení rakouského výrobce RINGER.

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
HD group - rekonstrukce památek,  dřevostavby na klíč
Firma z kraje Karviná

Skupina Hdgroup sdružuje a zastupuje vybrané specializované firmy. Nabízí komplexní služby a dodávky stavebních celků na klíč: dřevostavby, rekonstrukce památek, roubenky, venkovní terasy, dřevěné pergoly, umělecké kovářství a truhlářství.

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Derek Nott - Kanadske sruby masiv
Firma z kraje Opava

V Masivu budujeme dřevěné sruby nejstarším způsobem a to je “full scribe “ což znamená přesné orysování stromů jednoho po druhém a přesného zasazení do sebe, tím jsou naše domy odolné proti počasí , pronikání vzduchu i zvuku.

Zobrazeno: 504x Zobrazit firmu
(0%)
výškové práce Plaček
Firma z kraje Ústecký kraj

Zaměřujeme se především na rizikové kácení,dále provádíme natěračské práce,demolice,úklid sněhu,čištění oken a okapů atd.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Kubját
Firma z kraje Zlín

Provádíme zemní práce rypadlonakladačem, např. výkopy základů, přípojek, kanalizace, bazénů, svahování terénů a skrývky, úprava stok, lesní cesty, úprava a zpevnění krajnic, demolice staveb, nakládka hlíny, štěrku, kameniva atd...

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Nosálek
Firma z kraje Zlín

Projekce a provádění moderních dřevostaveb a pasivních domů.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Andrea Králová - Projektová dokumentace
Firma z kraje Rakovník

Nabízíme vypracování projektových dokumentací pro stavební povolení i ohlášku stavby. Naší hlavní pracovní náplní je zpracovávání stabvebně-technické části dokumentace, v individuální případech je možné projekt doplnit i o jiné části, např. vodovod, kanalizace atd.. Převážně se specializujeme na projekci menších objektů jako jsou přístavby,...

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
WGW - minigolf, realizácia stavba ihrísk
Firma z kraje Pardubický kraj

Staviame minigolfová ihriska v špičkovej kvalite s parametrami závodných ihrísk. Ponúkame rôzne druhy minigolfových ihrísk od finančne aj priestorovo nenáročného záhradného minigolfu až po adventure golfové ihrisko.

Zobrazeno: 333x Zobrazit firmu
(0%)
Projektová dokumentace - Filip Valtr
Firma z kraje Rakovník

Nabízíme vypracování projektových dokumentací pro stavební povolení i ohlášku stavby. Naší hlavní pracovní náplní je zpracovávání stabvebně-technické části dokumentace, v individuální případech je možné projekt doplnit i o jiné části, např. vodovod, kanalizace atd.. Převážně se specializujeme na projekci menších objektů jako jsou přístavby,...

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
OBKLADY-DLAŽBY-Stavební práce-LIBOR HŮLKA
Firma z kraje Plzeňský kraj

Obklady-dlažby-mozaiky,stavební a zednické práce

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
Stavby, Rekonstrukce, Pronájem lešení, Fasády
Firma z kraje Karviná

Provádíme stavby a rekonstruujeme-RD na klíč, fasády, střechy, koupelny, bytová jádra, demolice, zámkové dlažby, střešní konstrukce, zemní práce.

Zobrazeno: 341x Zobrazit firmu
(0%)
Lukáš Bednařík
Firma z kraje Brno-venkov

Provádíme výkopové práce, demoliční práce - bourání. Levná pracovní síla

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Výškové práce Nyk spol s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Společnost Výškové práce Nyk provádí veškeré výškové práce stavebního charakteru.Staňte se jedním z mnoha našich spokojených zákazníků. Přesvěčte se na www.nyk.cz

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
Nejrychlejsi rekonstrukce Praha a malirske prace
Firma z kraje Česká republika

Jak muzete videt i na teto letme fotodokumentaci, vsechny rekonstrukce paneloveho bytu jsou provedeny od A az do Z. V praci to znamena, ze po sdeleni Vasich potreb a nazoru Vam vystavime najlepsi vychodisko realizace bytoveho bytu nebo dalsich objektu, ktere bude obohaceno o podrobny financni rozpocet.

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
Foukaná tepelná a zvuková izolace - PVB spol.s r.o.
Firma z kraje Svitavy

Foukaná tepelná a zvuková izolace. Zateplování novostaveb, opravy chybné a nedostatečné izolace všech typů budov, protikondenzační nástřiky v průmyslových objektech. Odhlučnění diskoték, sportovních hal, provozů i nahrávacích studií.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
Krby a krbová kamna
Firma z kraje Chomutov

Hledáte krbová kamna nebo krb? Zabýváme se stavbou a montáží krbů, zahradních krbů, bio krbů a krbových kamen. V našem e shopu můžete zakoupit nejen krby a krbová kamna, ale také krbové vložky, nebo krbové příslušenství.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)