( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362232{main}( ).../index.php:0
20.0003372856Application->run( ).../index.php:21
30.0021432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362232{main}( ).../index.php:0
20.0003372856Application->run( ).../index.php:21
30.0021432088Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432720substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Sportovní služby | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Koupaliště Královo Pole
Firma z kraje Jihočeský kraj

Čistá voda, skvěle upravené trávníky, profi plavčíci a řada atrakcí pro malé i dospělé - to je Koupaliště Královo Pole nedaleko centra Brna. 2x25m bazény, dětské brouzdaliště s přihřívanou vodou, pískoviště s prolézačkami a houpačkami, multifunkční hřiště na volejbal, basketbal, nohejbal a badminton, 100 lehátek k zapůjčení zdarma, dvoje občerst...

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Lamba Kite Technology, s.r.o.
Firma z kraje Brno

Mistr republiky v buggykitingu a dlouholetý vývojář Michal Voženílek, spolu se skupinou dalších nadšenců, uvádí na trh tažné draky Lamba Kite Technology.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Sport Šefčík - SKI Centrum, lyže, kola
Firma z kraje Česká republika

Prodej, půjčovna, servis, bazar lyží a kol v Benešově. Jsme přímí dovozci lyží. Prodej doplňků pro snowboardy, běžky a brusle. Brýle, helmy, oděvy. Lyže Atomic, Fisher, Head, Rosignol, Voelkl, Salomon, Elan, Blizzard. Kola Scott, KTM, High Colorado.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Příměstské tábory, letní tábory, Praha
Firma z kraje Žatec

Příměstské tábory v Praze a Brně, letní tábory, tenisové tábory, to vše a mnohem více vám nabízíme za lákavé ceny. Zveme Vás na tábory pro všechny holky i kluky, bez ohledu na věk. Nabízíme spoustu sportu, zábavy a kamarádů.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
TRANSKOL s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Oficiální distributor sportovní výživy pro Českou Republiku. Najdete zde články o výživě, tréninkové plány a tipy, jak správně trénovat. V naší nabídce naleznete kompletní nabídku produktů - energetické tyčinky, gely a nápoje i výživa pro kulturistiku (kreatin, protein).

Zobrazeno: 738x Zobrazit firmu
(0%)
Sport Závora
Firma z kraje Česká republika

Prodej  veškerého vybavení pro lyžování, snowboarding a další zimní aktivity od renomovaných výrobců (FISCHER, ROSSIGNOL, ATOMIC, HEAD, ALPINA, TECHNICA, SALICE, NUGGET, FLOW, GRAVITY, K2) a veškeré vybavení pro tenis, cyklistiku a volný čas.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Sportovní areál Harrachov a.s.
Firma z kraje Hradec Králové

Sportovní areál v Harachově - krásné lyžařské středisko pro zimní sporty v ČR, skokanské můstky, večerní lyžování, skibus do Harrachova. Koupání v přírodním bazénu a v horském potoce, lanová dráha na Čertovu horu, výlety na kole, horské túry.

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Kunc
Firma z kraje Pelhřimov

Hudební nástroje, příslušenství, noty, zpěvníky, knihy aj. Dále nabízíme ladění a servis pian, prodej a pronájem, poradenství aj.

Zobrazeno: 827x Zobrazit firmu
(0%)
Neutral Shop s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Neutral Shop s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem sportovních potřeb světových značek. Nabízíme možnost podílet se na konečných cenách, aby to vyhovovalo Vašim možnostem a představám. Vaše náměty a požadavky nám umožní rozšiřovat nabídku.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Tandemový seskok padákem
Firma z kraje Žatec

Tandemové seskoky, Vám umožní zkusit si volný pád a let na padáku tak, jak to mohou pouze zkušení parašutisté. Bez jakékoliv námahy a rizika se podíváte na svět z výšky 4000 metrů. K tandemovým seskokům používáme nejmodernější systémy.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Snakesub
Firma z kraje Nymburk

Potápěčské potřeby, škola potápění, servis, půjčovna

Zobrazeno: 793x Zobrazit firmu
(0%)
Icepeak - Lyžařská a snowboardová škola Bíla Beskydy
Firma z kraje Olomoucký kraj

Lyžařská a snowboardová škola Bíla Beskydy, půjčovna lýží a snowboardu pro děti i dospělé. Provozujeme také víkendovou školu lyžování a snowboardingu s dopravou z Ostravy. Vhodná především pro děti od 5 do 18 let. Vyučujeme podle moderních metod lyžování a snowboardingu. Náš kolektiv tvoří mladí kantoři a instruktoři, kteří Vám rádi předají své ...

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Koření Rossk
Firma z kraje Znojmo

Rossk - Specializovaná prodejna koření. U nás nakoupíte levné koření, bylinky, kořenící směsi, kořenící přípravky, ochucovadla a speciality pro gurmány.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Bikram Jóga Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Nově otevřené studio Bikram Jógy Ostrava, Bikram Hot Jóga, nyní na Moravě.

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
Tandemové seskoky Praha - Letiště Kolín
Firma z kraje Žatec

Tandemové seskoky ze 4 km na letišti v Kolíně. Pro tandemový seskok používáme moderní vybavení. Tandemový seskok, seskoky padákem, Kurz AFF a vyhlídkové lety dostanete od nás za skvělou cenu. Výborné zázemí ve středních Čechách.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
Ekodrill - vrtané studny
Firma z kraje Benešov

Jsme specialisté na získávání podzemní vody a jsme připraveni Vám pomoci při zajištění vlastní vrtané studny. Poskytujeme kompletní servis v oboru včetně poradenství.

Zobrazeno: 612x Zobrazit firmu
(0%)
Sdružení Czech team 96
Firma z kraje Žatec

Cílem sdružení je získání prostředků pro charitativní účely, podpora nadací, organizování zápasů, turnajů, benefičních a veřejně prospěšných sportovních akcí za účelem propagace fotbalu. Zakladatelé - Pavel Kuka, Petr Kouba, Jan Suchopárek.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Bowling Praha - BOWLING Bar | rauty a firemní večírky
Firma z kraje Žatec

Firma Drake Bowls, s.r.o. provozuje bowlingový bar, který obsahuje i další společenské hry jako kulečník nebo ping pong. Bowlingbar nabízí zajištění soukromých i firemních oslav, rauty, večírky a narozeninové párty. Ceny služeb jsou za přijatelné ceny.

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)