( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362472{main}( ).../index.php:0
20.0002373096Application->run( ).../index.php:21
30.0021432360Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362472{main}( ).../index.php:0
20.0002373096Application->run( ).../index.php:21
30.0021432360Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432992substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Společenské služby, zážitky | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Fashion Show Production s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

FS Production je modelingová a produkční agentura, zajišťující komplexní servis služeb v oblasti modelingu. Zajišťujeme modelky, hostesky, přehlídky, choreografie, castingy, osvětlení a ozvučení, přehlídkové molo, catering, moderátora a VIP osoby.

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Slatr s.r.o. organizace kulturních akcí
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme kompletní služby v oblasti organizace kulturních a společenských akcí, jako je provozování prodejních trhů, poutí, jarmarků, slavností a doprovodných kulturních akcí včetně zajištění technického zázemí, vybavení a účinkujících.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
CZECH-IN
Firma z kraje Česká republika

CZECH-IN s.r.o. je vedoucí společnost v oblasti kongresových služeb, asociačního managementu a firemních akcí. Tým 35 lidí zajišťuje více než 50 akcí za rok v celé Evropě a poskytuje stálý sekretariát několika evropským asociacím. Znalosti a kompletní řada řešení jsou klíčové hodnoty pro naše spokojené klienty.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Striptýz Brno, striptéři, striptérky
Firma z kraje Pardubický kraj

Zajistíme striptýzová vystoupení v Brně a v jihomoravském kraji. Délka trvání standardního vystoupení je 7-10 minut. Pánský striptýz, dámský striptýz, strip, strip show, striptéři, striptérky, travesti show, ladies party. Brno, Vyškov, Boskovice.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební salon Perla Sposa Ostrava
Firma z kraje Olomoucký kraj

Půjčovna a prodej svatebních a společenských šatů, obuvi a doplňků. Nabízíme profesionální spolupráci a poradenství při přípravě svatby.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební fotograf - Josef Moravec
Firma z kraje Česká republika

Profesionální svatební fotograf, Reportážní i aranžované svatební fotografie z interiérů i exteriérů. Individuální přístup ke každé svatbě.

Zobrazeno: 403x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební salon R0SALIE
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťování svatebních oslav, včetně zapůjčení svatebních šatů a šatů pro družičky. Zajistíme svatební přání a kytice, ozdoby na auto. Nabídka snubních prstenů a šperků z našeho zlatnictví

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Startproduction s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme technické zajištění kulturních, sportovních a firemních akcí. Pronajímame pódia, pojízdná pódia, party stany, vytápění, mobilní zastřešení, ground supporty, mobilní tribuny.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Svoji.cz
Firma z kraje Česká republika

Portál WWW.SVOJI.CZ nabízí SMS chat s kontakty na sexy dívky a muže. Stačí si jen vybrat svého sms partnera toužícího po lásce, flirtu, nebo nezávazném dovádění a hned se můžete pustit do komunikace.

Zobrazeno: 702x Zobrazit firmu
(0%)
Brixton Gastro, s.r.o.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Brixton gastro, s.r.o. je cateringová společnost. Zajišťuje gastroservis po České republice. Pořádá tradiční i originální oslavy (ochutnávky vín, koktejly). Zabezpečí doprovodné služby (mailing, dopravní servis, atd). Vybere vhodné prostory.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Bohemia Guide
Firma z kraje Teplice

prohlídky s průvodcem - výběr z mnoha tématických a netradičních okruhů - kompletní incomingové služby - transfer, ubytování, stravování - VIP prohlídky pro uzavřenou společnost - výlety, okružní jízdy a poznávací okruhy - jednodenní autobusové výlety - teambuildingové firemní akce - například za víny jižní Moravy - školní výlety a exkurze ...

Zobrazeno: 654x Zobrazit firmu
(0%)
Bowling Praha - BOWLING Bar | rauty a firemní večírky
Firma z kraje Žatec

Firma Drake Bowls, s.r.o. provozuje bowlingový bar, který obsahuje i další společenské hry jako kulečník nebo ping pong. Bowlingbar nabízí zajištění soukromých i firemních oslav, rauty, večírky a narozeninové párty. Ceny služeb jsou za přijatelné ceny.

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Venesis-svatební a společenský salon
Firma z kraje Žatec

Půjčovna svatebních šatů a doplňků.Svatební šaty,doplňky,obleky,šaty pro družičky.Vše nové a z nových kolekcí předních světových značek.Vše za úžasné ceny půjčovného!od 1990Kč–7990Kč.U nás najdete profesionalitu a spolehlivost.Přijďte si k nám vybrat

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
Marie Palíková
Firma z kraje Pardubický kraj

Poskytování služeb - facepainting, bodypainting, airbrush tattoo, UV bodypainting - show. Pokud máte zájem o tyto služby na Váš firemní večírek, karneval, ples, svatbu nebo jinou oslavu, neváhejte mne prosím kontaktovat

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Marek Holý
Firma z kraje Náchod

Zastupujeme skupinu Apple Pine a pořádáme kulturní akce.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
Catering Praha, konferenční prostory Praha, rauty
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme cateringové služby, rauty, bankety na zakázku. Nabízíme konferenční prostory, reprezentativní prostory pro firemní akce, konference, školení, semináře, oslavy, svatby. Zajistíme doprovodný program. Catering Praha a okolí - doprava zdarma.

Zobrazeno: 444x Zobrazit firmu
(0%)
G-Art
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zajišťujeme živou hudbu pro různé příležitosti: hudební doprovod k obřadům, hudbu k poslechu i k tanci. Naši hudebníci interpretují všechny hudební žánry od klasické hudby přes jazz až po evergreen pro svatby, rodinné a společenské oslavy, firemní eventy, a v neposlední řadě hudbu smuteční. Využijte našich služeb za velmi dobré ceny. Online obje...

Zobrazeno: 716x Zobrazit firmu
(0%)
Seznamovací večery - seznamka naživo, rychlé rande
Firma z kraje Žatec

Během večera Vás seznámíme s 10-ti až s 15-ti protějšky. Vše probíhá ve stylovém prostředí restaurace Historie. Nabízíme solidnost, autenticitu, diskrétnost a prožití báječného večera v příjemné atmosféře. Fungujeme pro starší, mladší, gaye i lesbičky. Dejte si větší šanci nezůstávat sami!

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)