( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0023432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362344{main}( ).../index.php:0
20.0002372968Application->run( ).../index.php:21
30.0023432232Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0023432864substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Rekreace a turistika | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ubytování – penzion Pohoda Brno
Firma z kraje Česká republika

Penzion Pohoda Brno nabízí ubytování v Brně v příjemném prostředí v blízkosti lesů,cyklostezky, MOTO GP,BVV. Penzion Brno poskytuje komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením s možnosti relaxačních balíčků.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Oáza Třeboňsko
Firma z kraje Písek

Nabídka ubytování v Třeboni v penzionu Oáza, kde se budete cítit opravdu jako v oáze. Ubytování ve 2 až 3 lůžkových pokojích, mezonetových apartmánech pro rodiny s dětmi. Víkendové pobyty, masáže, bazén, kosmetik. ošetření nebo tzv. milenecký azyl.

Zobrazeno: 455x Zobrazit firmu
(0%)
HOTROCK s.r.o. - Svět zážitků
Firma z kraje Jeseník

Sníte o fantastickém dobrodružství? Vyzkoušejte některé naše zážitky – dárky. Vyberte si zážitek ať už na zemi, na vodě, nebo ve vzduchu.Příval adrenalinu - prožitkové dárky jako sestup do nitra země, lukostřelba nebo kurz přežití jsou opravdu populární. Nabízíme kvalitní kurzy lezení, horolezectví, ledovcový i lavinový kurz, jízdu na raftu na d...

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Chata Fanynka, Jeseníky, ubytování na horách
Firma z kraje Olomouc

Kvalitní a levné ubytování v klidné části Jeseníků s možností pronajmutí celé chaty. V okolí je krásná příroda pro milovníky sjezdového lyžování a snowboardingu, na své si díky rozsáhlým běžeckým tratím, přijdou i běžkaři. Sjezdovka 500 m od chaty.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupa JANA
Firma z kraje Náchod

Prostorná vybavená chalupa k ubytování pro zimní i letní sezónu, rozlehlá zahrada a parkování až pro 3 auta. Objekt se nachází v klidné vesničce v Podkrkonoší nedaleko hlavní silnice Praha - Krkonoše.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Chaty a chalupy k pronajmutí
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme luxusní horské chaty k pronajmutí Uhorčík, Ilčík a Rajnoha v obci Těrchová, Slovensko. Pronájem chaty nebo jednotlivých pokojů pro rodiny s dětmi, víkendové pobyty a firemní akce. K dispozici rekreační prostor, dětské hřiště, krboviště, wellness.

Zobrazeno: 301x Zobrazit firmu
(0%)
Vila Josefina
Firma z kraje Liberec

Vila Josefína je secesní vila z roku 1905 s pěti nově rekonstruovanými apartmány a interiérem (ústřední topení, elektrika, vnitřní vybavení apartmánů). V každém apartmánu je k dispozici vlastní kuchyň s vybavením (lednice, dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), sprcha a oddělené WC na pokoji, jídelní kout, TV, internet. Může...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Beskydy – chalupa v Beskydech
Firma z kraje Zlín

Ubytování v pravé roubené stylové Valašské dřevěnici na okraji obce Zašová 8 km od Rožnova pod Radhoštěm se zastřešeným posezením, internetem (WIFI) a ohništěm, na kterém lze i grilovat.

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Moje pobyty - romantické pobyty, víkendy
Firma z kraje Ústí nad Labem

Moje-pobyty.cz je specialista na romantické víkendové pobyty pro dva. Romantický víkend pro dva od nás poskytne každému přesně to, po čem touží. Nabízíme víkendové pobyty pro dva, které osloví všechny věkové kategorie, jak mladé páry, tak i seniory.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Gól
Firma z kraje Česká republika

Hotel Gól svým klientům nabízí služby na vysoké profesionální úrovni s velmi výhodnou polohou v blízkosti centra města, v klidném prostředí, poblíž sportovního areálu SK Sigma. Kapacita našeho ubytování v Olomouci je 87 lůžek. Pokoje hotelu disponují koupelnou s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a telefonem. Velké m...

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování v chatkách Máchovo jezero
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Ubytování v chatkách nebo na pokoj s vlastní koupelnou a WC. Příjemná letní dovolená Máchovo jezero. Romantická okolní krajina Máchova jezera s písečnými plážemi. Stravování formou polopenze. Vhodné i pro výlety a firemní akce aj. Vše za výhodné ceny.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytovna TJ TATRAN
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Levné ubytování za 150,- Kč, s možností sportovního vyžití, v Lužických horách.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Aquapark Staré Splavy
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Aquapark ve Starých Splavech na břehu Máchova jezera, ubytování v Hotelu na pláži, jedinečné nafukovací atrakce.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Dovolená na Lipně
Firma z kraje Český Krumlov

Nabízíme pronájem patrové chaty v obci Lipno nad Vltavou, v chatové osadě Kobylnice. Chata se nachází 300 m od jezera.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Tropic Hukvaldy
Firma z kraje Česká republika

Tropic Hukvaldy pro Vás má připravenou skvělou podívanou na exotické rostliny a zvířata. Uvidíte zde např. skleníky s tropickýma a subtropickými rostlinami, asijskou zahradu, ale i mluvící papoušky, tukany, malou ukázku pavouků, motýlů, brouků a další.

Zobrazeno: 331x Zobrazit firmu
(0%)
SMS Group s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Pronájem luxusního katamaránu s profesionální posádkou. Okružní plavby na míru po Karibských ostrovech přesně dle Vašich přání, představ a požadavků. Netradiční dovolená, potápění, yachting, pěší turistika, rybolov, programy pro rodiny (tento typ lodi je bezpečný i pro menší děti), firmy i VIP klientelu, možnost pořádání teambuildingů, školení, ...

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Turistický info server Infoturistika.cz
Firma z kraje Nový Jičín

Turistický info server Infoturistika.cz Vám nabízí přehled nejlepšího ubytování v České republice a kromě toho i všech památek pro Váš výlet.

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Wellness a relax - wellness a relaxační pobyty
Firma z kraje Česká republika

Informační server o wellness, relaxačních pobytech a zdravém životním stylu. Zároveň zprostředkováváme tipy na ucelené nabídky konkrétních projektů, které se této tematiky týkají.

Zobrazeno: 309x Zobrazit firmu
(0%)