( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362232{main}( ).../index.php:0
20.0004372856Application->run( ).../index.php:21
30.0027432048Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362232{main}( ).../index.php:0
20.0004372856Application->run( ).../index.php:21
30.0027432048Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0027432680substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Právnické služby | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Advokátní kancelář Praha JUDr. PhDr. Oldřich Choděra
Firma z kraje Žatec

Advokátní kancelář Praha JUDr. PhDr. Oldřich Choděra nabízí veškeré právní služby, bezplatná právní poradna. Náš právník či advokát Vám poskytne právní služby nejen v Praze.

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
AK Lisse & partneři
Firma z kraje Žatec

AK Lisse & partneři je advokátní kancelář s převážně tuzemskou klientelou, ve spolupráci s předními českými překladatelskými a tlumočnickými agenturami je však schopna zajistit poskytování právních služeb ve vícero jazycích.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Leform s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Vydavatel nového právního internetového portálu

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Zdeněk Rumplík, advokát
Firma z kraje Benešov

Právní služby, advokacie. Právo občanské a obchodní, vymáhání pohledávek vč. zajištění exekuce, rozhodčí řízení, smlouvy obchodní a občanské, převody nemovitostí, zastupování firem a podnikatelů.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Detektivní agentura I.D.A.
Firma z kraje Žatec

Společnost International Detective Agency s.r.o. Vám nabízí profesionální a diskrétní služby v oboru detektivní, informační a bezpečnostní činnosti. Pro naše klienty také zajišťujeme kompletní právní servis a poradenství při případném soudním nebo správním řízení.

Zobrazeno: 622x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Mgr. Marie Smolíková
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Advokátní kancelář poskytující právní služby fyzickým i právnickým osobám v oblastech rodinného a občanského práva, obchodního práva i práva trestního, a to tuzemským i zahraničním klientům. Sídlo Hrušovany nad Jevišovkou, Nádražní 550, okr. Znojmo, pobočky Přibice 36, okr. Brno venkov a Na jámě 40, Mikulov, okr. Břeclav. Možnost jednání v němec...

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
MLINGUA
Firma z kraje Žatec

Překladatelská agentura MLINGUA - specialista na právní a ekonomické překlady. Rychlé, kvalitní a levné překlady z/do NJ, AJ.

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
JUDr.Lucie Štursová, advokátní kancelář
Firma z kraje Jihočeský kraj

Nabídka služeb brněnské advokátní kanceláře se všeobecným zaměřením, přijatelnými cenami a pohodlným parkováním. Kancelář se zabývá zejména poskytováním služeb v oblasti práva rodinného (majetkové poměry manželů, registrovaných partnerů, rozvod, otázka výživného), pracovního (pracovní smlouva, pracovněprávní spory), trestního (komplexní právní z...

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář JUDr. Neuwirthová
Firma z kraje Olomoucký kraj

Tým kanceláře má bohaté zkušenosti z úspěšného zastupování klientů před soudy všech stupňů a před orgány státní správy. Kancelář poskytuje právní pomoc v trestních věcech včetně obhajoby v trestním řízení, a to i u zvlášť závažných trestných činů.

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Unie profesních mediátorů ČR
Firma z kraje Žatec

Unie profesních mediátorů České republiky, o.s. sdružuje mediátory advokáty a další spolupracující odborníky v České republice i zahraničí, kteří preferují alternativní mimosoudní řešení sporů. Unie udržuje kontakty s přednímy světovými mediátorskými centry, zejména ve Francii, SRN a Velké Británii.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Fani Trade s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Poskytování financí, úvěrů, právní služby a odborný právní servis a zastupování v případě vzniklých exekucí, zástavy nebo jiných jednání s věřiteli. Poskytujeme: Expres půjčky, Půjčky na vyplacení exekucí, Půjčky se zástavou družstevního bytu

Zobrazeno: 902x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Yvona Hájková
Firma z kraje Žatec

Ing. Yvona Hájková - Soudní znalec - dendrologie, sadovnictví, květinářství, pro základní obor zemědělství, pro odvětví ovocnářství a zahradnictví se specializací dendrologie, sadovnictví, květinářství

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Beneš Coufalová
Firma z kraje Žatec

Advokátní kancelář a advokáti se zaměřením na obchodní a trestní právo. Dále poskytujeme právní služby: fúze a akvizice, Due Diligence, rozhodčí řízení, sportovní právo, telekomunikační právo, reklamní a mediální právo.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Mgr. Jan Matějíček
Firma z kraje Žatec

Advokátní kancelář poskytuje svým klientům právní služby ve všech významných oblastech práva, a to jak na území České republiky, tak i pro Evropskou unii ve spolupráci s partnerskými zahraničními kancelářemi.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
JUDr. Horák
Firma z kraje Přerov

Advokátní kancelář zahájila činnost v r. 1993 a to formou sdružení advokátů. Od roku 1997 pracuje každý z advokátů samostatně ve své kanceláři. Advokáti zajišťují klientům právní pomoc ve všech oblastech práva, s výjimkou práva trestního.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Advokát JUDr. Zdeněk Novák - Domažlice
Firma z kraje Klatovy

Poskytujeme právní služby ve oblastech trestního, občanského, rodinného, obchodního, pracovního a správního práva v okrese Domažlice a okolí.

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
Firmyeu.cz
Firma z kraje Liberec

Kompletní převzetí Vaší ZADLUŽENÉ SPOLEČNOSTI Převeďte svou problémovou firmu a nechte Vaše starosti na nás. Kvalitně, rychle a za velmi zajímavé ceny. Výše zadlužení nerozhoduje a cenu prakticky nezvyšuje. Nebojte se zeptat, můžete jen získat. • -převzetí závazků • -převzetí povinností daňových, pracovněprávních, obchodních • -změn...

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář on-line - Pravnik.org
Firma z kraje Česká republika

On-line advokátní kancelář, právní poradenství, služby advokáta - sepsání smluv, listin a podání soudu, právní analýzy v oblasti práva občanského, rodinného, pracovního, obchodního, správního, internetového, právo informačních technologií.

Zobrazeno: 384x Zobrazit firmu
(0%)