Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Hry na PC  a konzole - Avaris Games
Firma z kraje Vsetín

Avaris Games je internetový obchod prodávající videoherní software. V našem obchodě najdete hry na pc, hry na XBOX 360 a hry na Playstation 3 ve stovkách titulů. Tento obchod byl vytvořen videoherními nadšenci a hráči stejnými jako jsou naši zákazníci. U každé hry z naší nabídky zpravidla můžete využít možnosti shlédnout seznamovací video nebo ...

Zobrazeno: 754x Zobrazit firmu
(0%)
Kinemag
Firma z kraje Česká republika

Internetový magazín, jehož autoři přináší osobité filmové či seriálové recenze, komentují aktuální události a odhalují připravované počiny kinematografie.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Kocifaj
Firma z kraje Český Krumlov

Tvorba webových stránek, tisk a montáž velkoplošné reklamy, příprava tiskovin a grafických podkladů

Zobrazeno: 556x Zobrazit firmu
(0%)
ASTRIN PLUS s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Zaměřujeme se na prodej a servis hardwarového vybavení, správu firemních sítí, především však vlastním vývojem software.Základním produktem je obchodně výrobní informační software eCompany systém se zaměřením na strojírenskou výrobu, který je určen pro řízení a ukládání podnikových informačních toků ve středně velkých a malých společností, vyhov...

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Čermák
Firma z kraje Kolín

Servis, prodej a údržba výpočetní techniky, software, správa a budování sítí, internet, zakázkové stavby PC, tvorba www, reklamní a grafická činnost

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Hlava, s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Kompletní IT outsourcing, správa serverů a sítí, servis SW&HW, vzdálená správa, strukturovaná kabeláž, e-shop. Vedení účetnictví a daňové poradenství. Mzdy

Zobrazeno: 831x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Neumannová NBcomp
Firma z kraje Česká republika

Prodej počítačů, jednotlivých komponentů, příslušenství a náhradních dílů. Sestavování počítačů na míru dle přání a potřeb zákazníka.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
TASTEVIN s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme vše o víně – aktuality, hodnocení vín, degustace, poradenství o víně, ale především kvalitní vína francouzská, moravská i jiná. Vína pro znalce i vína jako dárky. V sortimentu červená vína, bílá vína, sekty, suchá i sladká vína.

Zobrazeno: 516x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Šomek - tvorba webových stránek a programování aplikací
Firma z kraje Česká republika

Tvorba webových stránek, implementace redakčních systémů, programování aplikací pro Windows a internet. Kompletní služby, od návrhu designu, přes implementaci až po nasazení.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Lizard Software s.r.o.
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Zakázkový vývoj software, vývoj a výroba hardware, automatizace, programování PLC a průmyslových automatů, konzultace IT a odborné posudky, bezpečnostní řešení pro firmy.

Zobrazeno: 904x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Aujezdský - Internetové vydavatelství
Firma z kraje Česká republika

Zabýváme se tvorbou a provozem e-magazínů,zhotovením reklamních a Public relations článků, tvorbou reklamních bannerů, zveřejňováním reklamy a poradenstvím

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Titulkování.cz
Firma z kraje Česká republika

Titulkování.cz nabízí video-editační služby, titulkování filmů, spotů a možnost správy vašeho Youtube kanálu.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Pixio | Internetová agentura
Firma z kraje Karviná

PIXIO - To je profesionální tvorba internetových stránek, originální webdesign, návrhy letáků, vizitek, fotografické a reklamní služby, SEO optimilizace.

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
Plakátky.cz
Firma z kraje Opava

Plakáty, obrazy, malířské plátna. Velkoformátový tisk za bezkonkurenční ceny!

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
manola video s.r.o.
Firma z kraje Praha-východ

Jsme reklamní společnost, která se zabývá prodejem vysílacího času v LCD monitorech, pronájmem reklamních ploch, výrobou reklamních spotů, firemních prezentací a reportáží.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
iT-bezpecnost.eu
Firma z kraje Plzeňský kraj

Cílem je nabídnout Vám, klientům z řad domácích a firemní uživatelů počítačů, služby, týkající se zabezpečení Vašich počítačů, komunikačních prostředků jako jsou bezdrátové WiFi a kabelové LAN sítě a jejich aktivních prvků. A opravy počítačů.

Zobrazeno: 601x Zobrazit firmu
(0%)
Casablanca INT
Firma z kraje Česká republika

Casablanca INT je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb a provozovatelem datových center. Již delší dobu patří mezi top 5 dodavatelů na telekomunikačním trhu. Od svého založení v roce 1996 si Casablanca INT vybudovala široké portfolio služeb a komplexních řešení pro firemní zákazníky i veřejný sektor.

Zobrazeno: 840x Zobrazit firmu
(0%)
VT DATA, a.s.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Firma se zabývá dovozem a distribucí výpočetní techniky, zejména notebooků a jejich příslušenstvím. Zde vám nabízíme hlavně baterie do notebooků, fotoaparátů, videokamer, mobilů atd. K dispozici jsou také tašky na notebooky, kufry a další zavazadel.

Zobrazeno: 661x Zobrazit firmu
(0%)