( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362136{main}( ).../index.php:0
20.0004372760Application->run( ).../index.php:21
30.0030431984Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000362136{main}( ).../index.php:0
20.0004372760Application->run( ).../index.php:21
30.0030431984Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0030432616substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Počítače a Internet | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Mobile Solutions s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Společnost Mobile Solutions se věnuje především vývoji mobilních aplikací pro platformy iOS (iPhone, iPad), Android a Windows Phone 7.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
zdarma-levne
Firma z kraje Zlínský kraj

Soutěž o ceny na internetu a vyhrávej úžasné ceny za pouhou jednu SMS zprávu. Pošli SMS zprávu s textem a vyhraj senzační ceny. Za jednu SMS vyhrajete nesrovnatelně hodnotnější ceny. U nás se to vyplatí!

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
PLAKÁT s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Výlep plakátů na plakátovacích plochách ve 134 městech po celé ČR a na Slovensku. Grafická tvorba, výroba a levný tisk plakátů. Reklamní firma zabývající se venkovní reklamou již 14 let, zejména v oblasti plakátování na reklamních výlepových plochách a válcích. Navrhujeme a realizujeme účinné plakátovací kampaně. Ceny tisku a lepení plak...

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
Superlogo.cz
Firma z kraje Liberecký kraj

Náš tým se specializuje na kreativní webdesign a tvorbu loga.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Počítače, notebooky, netbooky, tiskárny
Firma z kraje Plzeňský kraj

Kamenná prodejna, e-shop, servis Pardubice. Prodáváme počítače, notebooky, PDA, navigace, servery, monitory, projektory, komponenty, síťové prvky, software, telefony, faxy, fotoaparáty, kamery, MP3 a další.

Zobrazeno: 526x Zobrazit firmu
(0%)
ABRATICA s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Návrhy a realizace síťových řešení, analýza a řešení síťových problémů, poskytování služeb v oblasti Cisco Systems, konzultací, školení, outsourcingu.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Aljančič
Firma z kraje Karlovarský kraj

Provádíme registrace do katalogů. Každá registrace do katalogu je vkládána ručně do vybraných kategorií katalogu pro zaručení nejvyšší SEO účinnosti.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Mareš
Firma z kraje Jičín

Shangrila Factory - tvorba webu a reklamy. Komplexní reklama na internetu i mimo něj. Vytváříme kreativní webové stránky a www prezentace na míru. Reklamní grafika, propagační tiskoviny a multimedia. Vytváříme pro vás reklamu jako nástroj propagace vaší značky a snažíme se tak podtrhnout její kvalitu.

Zobrazeno: 672x Zobrazit firmu
(0%)
Potisk Palát, s. r. o.
Firma z kraje Česká republika

Reklamní a průmyslový potisk jakýchkoli výrobků, reklamních předmětů, textilu... Výroba plakátů, vizitek, samolepek, hliníkových štítků aj. Nejmodernější technologie v oblasti potisku. Odběratelům můžeme poskytovat náhradní plnění.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Dagmar Korbová Krůzová
Firma z kraje Česká republika

Tvorba e-shopu na klíč. Vybudujeme e-shop kompletně podle specifikace klienta. Zajistíme kvalitní softwarové řešení a uděláme také všechnu práci spojenou s výstavbou, provozem a propagací internetového obchodu.. Vypracujeme analýzu projektu, naplníme e-shop zbožím, popř. vyhledáme vhodného dodavatele, pomůžeme vytvořit strategii prodeje, vytvoří...

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
AVE Soft, s.r.o.
Firma z kraje Olomoucký kraj

Firma AVE Soft, s. r. o. se sídlem v Ostravě se specializuje na vývoj a prodej CRM informačního systému Evolio, který zahrnuje řadu oborových verzí splňujících náročné požadavky (Datové schránky, Advokátní kancelář, Správa pohledávek, Exekutorský úřad atd.), které uspokojují potřeby menších i větších podniků.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Zoom Tech s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Provádíme záchranu a obnovu dat, servis počítačů a notebooků. IT podpora pro jednotlivce a firmy, stavby PC sestav na míru, tvorba webových stránek.

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
WebVisio
Firma z kraje Česká republika

Jsme tým nezávislých programátorů a grafiků zabývající se tvorbou www stránek, prezentací, aplikací, e-shopů, grafiky a částečně internetovým marketingem. Moderní technologie a stále nové trendy nás baví. Vaše projekty zpracováváme s radostí. .

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Tvorba webových stránek
Firma z kraje Česká republika

Firma Xerno.cz v Karlových Varech poskytuje širokou škálu služeb z oboru tvorby webových stránek. Našimi hlavními aktivitami jsou SEO, webdesign a copywriting (tedy tvorbu originálních textů pro weby), ale nabízíme i tvorbu aplikací, konfigurace serverů, poradenství, PPC kampaně a více. Tvoříme webové stránky všeho druhu: e-shopy, osobní i fire...

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Tvorba a pronájem  e-shopů od inMarket
Firma z kraje Česká republika

Software pro e-shopy inMarket lze provozovat formou měsíčního pronájmu či jednorázově odkoupit. Pronájem e-shopu je možný u všech nabízených variant již od 590 Kč za měsíc.

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
eNEXT
Firma z kraje Česká republika

Našim klientům nabízíme tvorbu webových stránek a eshopů na míru s kvalitním redakčním systémem.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
ICTsystem, a.s.
Firma z kraje Jihočeský kraj

Implementace informačních systémů Altus Vario a QI. Vývoj aplikací pro Android. Správa informačních technologií. Vývoj aplikací na zakázku.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Toman
Firma z kraje Blansko

Nabízím komplexní služby v oblasti tvorby webových stránek: návrh a zpracování grafického designu, kódování v jazycích (X)HTML a CSS, tvorba skriptů, optimalizace pro vyhledávače (SEO), zajištění domény a webhostingu.

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)