( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0002372808Application->run( ).../index.php:21
30.0020432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362184{main}( ).../index.php:0
20.0002372808Application->run( ).../index.php:21
30.0020432040Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0021432672substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Klenoty, hodinky | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Marre.cz
Firma z kraje Česká republika

Marre Style nabízí internetový prodej šperků z chirurgické oceli, kvalitního piercingu, šperků Swarovski a dalších módních doplňků. Nabízíme také snubní prsteny s možností rytí. Rytí je také možné do šperků z chirugické oceli! Více na marre.cz

Zobrazeno: 313x Zobrazit firmu
(0%)
Stříbrné šperky, ocelové šperky, stříbro
Firma z kraje Česká republika

Prodáváme celou škálu stříbrných a ocelových šperků jako jsou prsteny,náušnice, náramky, řetízky a přívěsky za velmi příjemné ceny.Prohlédněte si naše stříbrné i ocelové šperky, zjistíte proč se vám vyplatí nakupovat šperky z chirurgické oceli a stříbrné šperky právě u nás.

Zobrazeno: 306x Zobrazit firmu
(0%)
Zlaté a stříbrné šperky - Gaze.cz
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

V naší nabídce najdete mnoho rozmanitých stříbrných a zlatých šperků. Při jejich výrobě neexistují žádné hranice, a proto stačí, abyste si už jen vybrali ten pravý originál, který Vám bude sedět nejlépe.

Zobrazeno: 349x Zobrazit firmu
(0%)
Lenka Bauerová - HAGON
Firma z kraje Český Krumlov

Prodej Bižuterie

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Petra Hlavatá - on-line prodej hodinek
Firma z kraje Česká republika

Internetový obchod TipHodinky.cz nabízí hodinky nejvýznamnějších světových výrobců s garancí nejnižší ceny - pokud zákazník najde nižší cenu hodinek u konkurenčního e-shopu, TipHodinky.cz mu po ověření ceny udělají výhodnější nabídku. Hodinky jsou zasílány i do zahraničí.

Zobrazeno: 294x Zobrazit firmu
(0%)
Zlatnictví Markéta Veverková
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme ručně dělané šperky, provádíme zakázkovou výrobu, předělávky a opravy šperků. Pracujeme se čtrnácti karátovým zlatem bílé, žluté i červené barvy. Nabízíme také široký výběr šperků z chirurgické oceli

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
České zlatnictví a hodinářství
Firma z kraje Jihočeský kraj

Zlatnictví, stříbrnictví a hodinářství. Opravujeme šperky, vyrábíme na zakázku a vykupujeme zlomkové zlato. Dále pak investiční zlato, zlaté/stříbrné medaile, mince. Hodiny, hodinky Brno.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Jitka Brožová - Piercing4U.eu
Firma z kraje Česká republika

Internetový prodej piercingových šperků jako jsou piercing do pupíku, piercing do nosu, labreta, roztahováky do ucha, tunely. Piercingy jsou vyrobeny z chirurgické oceli 316L.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Šperky - Internetové klenotnictví Hodonín
Firma z kraje Česká republika

Prodej šperků Swarovski, Tribal Piercing, Tecalli a Zero Collection. V našem sortimentu najdete prsteny, piercing, ocelové náramky, USB flash šperky i šperky z chirurgické oceli. Nově otevřená prodejna v Hodoníně.

Zobrazeno: 319x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečný nákup na internetu – Ferbuy.cz
Firma z kraje Žatec

S Ferbuy.cz můžete nakoupit už dnes a zaplatit až za 21 dní. Jednoduše si vyberete produkt ke koupi, zvolte možnost platby pomocí Ferbuy a zboží Vám přijde do 2-3 dní Českou poštou. Spolupracujeme pouze s prověřenými e-shopy.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Stylové-šperky.cz
Firma z kraje Uherské Hradiště

Stylové-šperky.cz internetové klenotnictví nabízí šperky z chirurgické oceli, šperky z titanu a moderních materiálů. Naleznete zde také stylové modní doplňky.

Zobrazeno: 504x Zobrazit firmu
(0%)
www.fimo-koralky.cz
Firma z kraje Česká republika

Internetový prodej bižuterie z fimo materiálu, ze dřeva a další. Roztahováky, náušnice, korále, maskáče.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Zlatnictví & Hodinářství - Růžičková Lenka
Firma z kraje Karlovy Vary

Zlatnictví a Hodinářství - Růžičková Lenka. Internetová i kamenná prodejna šperků, luxusních hodinek, náramků, přívesků, řetízků ze zlata a stříbra či chirurgické oceli. Perlové či kamenové produkty taktéž skladem. Věhlasné značky Swarovski, Storm apod.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Infinity šperky
Firma z kraje Plzeňský kraj

Online prodej zlatých šperků s brilianty a drahými kameny, stříbrných šperků, zlatých šperků se zirkony, perlových šperků, šperků s cz crystaly,swarovskeho krystaly,ocelových šperků,hodinek. Veký výběr zboží , dobré ceny, slevy,akce,dárky .

Zobrazeno: 458x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Daniel Jurášek
Firma z kraje Česká republika

V e-shopu můžete zakoupit bižuterii, stříbrné a ocelové šperky, náušnice, řetízky, přívěsky a zrcátka Swarovski. Spíše mladým slečnám se může hodit pouzdro na mobil nebo zdobený přívěsek s USB flashdiskem.

Zobrazeno: 423x Zobrazit firmu
(0%)
Coolsperky.cz
Firma z kraje Hodonín

Největší online eshop zabývající se dovozem,prodejem,maloobchod a velkoobchod s chirurgickou ocelí a luxusní bižuterií, na výběr je kolem 9000 ks šperků z oceli, wolfrámových šperků, keramických, kožených, gumových, hodinek a šperky Swarovski.

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Zlaté šperky s brilianty
Firma z kraje Plzeňský kraj

Online prodej zlatých šperků s brilianty,safíry,rubíny,smaragdy,stříbrných šperků,zlatých šperků se zirkony,nízké ceny,velký výběr

Zobrazeno: 437x Zobrazit firmu
(0%)
Bizu-Outlet.sk - šperky
Firma z kraje Liberec

Skutečný outlet bižuterie a šperků vyrobených z CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements a Preciosa krystalů. Internetový obchod s bižuterií a šperky s komponenty od společností Swarovski a Preciosa.

Zobrazeno: 388x Zobrazit firmu
(0%)