Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Studio Meredia
Firma z kraje Žatec

Kosmetické studio poskytující služby - manikúra, pedikúra, zdobení nehtů, thajské masáže,kosmetika a další

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
studio Berenika, s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Rekondiční lehátka, masáže - masírování: rolletic, proti celulitidě, klasické, reflexní, lymfatiská, aromatická, reflexní. Dornova metoda + Breussova masáž. Redukce nadváhy. Turbo solárium.

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
Salón Novodvorská
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme komplexní služby spojené s péčí o tělo a relaxací. Nabízíme kadeřnictví, kosmetiku a vizážistiku, masáže, nehtové studio, depilaci a rejuvanci a prodlužování vlasů. Poradenství zdarma.

Zobrazeno: 796x Zobrazit firmu
(0%)
Kosmetický a relaxační Salon Miracles
Firma z kraje Sokolov

Kosmetický salon provádí ošetření obličeje s okamžitým viditelným efektem francouzským přístrojem Duolift Expert. Prodlužování a zhušťování řas Jane Beauty. Odstranění celulitidy ultrazvukem US2A, peeling, zábaly Thalaslim a lymfatická masáž. Hubnutí a zeštíhlení v anticelulitidním programu. Čokoládové masáže, medové masáže a masáže pro dva. Dep...

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
Salon CHIC
Firma z kraje Liberec

Profesionální prodlužování vlasů - kadeřnictví Hair Expert Studio L´ORÉAL. Specializujeme se na prodlužování metodou Hairdreams, kvalitní metodu v oboru prodlužování a zhušťování vlasů. Exkluzivně, jako jediní v Libereckém kraji využíváme metodu Hairdreams. Naše kadeřnictví pracuje s produkty L´ORÉAL a Hairdreams. Profesionálně proškolený tým na...

Zobrazeno: 737x Zobrazit firmu
(0%)
Bomton Studia, a.s.
Firma z kraje Žatec

Síť renomovaných pražských studií s tradicí od roku 1995 poskytuje svým zákazníkům kompletní servis s garancí špičkové péče a služeb.

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Nástřik na tělo - Classictan
Firma z kraje Sokolov

Nabízíme nástřikové opálení těla bez UV záření za pomocí samoopalovacího prostředku DHA ve zcela privátní automatické kabince s 20 tryskami.Dále nabízíme permanentní makeup,bělení zubů,trvalou fotodepilaci,fotoomlazení,masáže,mezoterapii a kavitaci.

Zobrazeno: 800x Zobrazit firmu
(0%)
Kosmetické studio, Výživové poradenství
Firma z kraje Žatec

Jsme kosmetické studio zdánlivě mnoha směrů, avšak takových, které spolu úzce souvisí. Který zajímá nejvíce vás? Nabízíme také služby v oblasti zdraví, výživy, výživového poradenství.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Pedikúra a manikúra Česká Třebová
Firma z kraje Česká republika

Docházková služba pro město Česká Třebová - manikúra a pedikúra. Levné služby pedikúry a manikúry v okolí České Třebové a Ústí nad Orlicí. Neúčtuji cestu, orientační ceny služeb na webu.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Anabella Praha – kosmetické a nehtové studio Renáty Dudákové
Firma z kraje Žatec

Kosmetické a nehtové studio Anabella nabízí kosmetické ošetření pleti,depilace,tělové zábaly,modeláž nehtů,manikúru,pedikúru,masáže.V našem studiu pracujeme s kosmetikou SynCare,Germaine de Capuccini a Kennwell,kosmetické přípravky lze zakoupit ve studiu. Objednávky na info@anabella.cz nebo tel.čísle 775644940,602944940.Vše na http://www.anabell...

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
Elemental - Tetování, piercing, make up a kadeřnictví
Firma z kraje Česká republika

Tetování, piercing, permanentní make up a kadeřnictví Elemental v Ústí nad Labem

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Bio Ionic - kadeřnické potřeby
Firma z kraje Žatec

Bio Ionic vyvinul a patentoval komplex elektricky nabitých minerálů, které se nacházejí hluboko v zemi. Tyto přírodní minerály a negativní ionty jsou jádrem a základem všech produktů Bio Ionic a umožňují hluboké ošetření vlasů a jejich hydrataci.

Zobrazeno: 419x Zobrazit firmu
(0%)
Salon Elixír
Firma z kraje Česká republika

Kadeřnictví, kosmetika, pedikérské a manikérské služby, sauna, bylinková lázeň, trvalá na řasy, depilace, permanentní Make-up, P-Schine, účesy na svatby, plesy, promoce.

Zobrazeno: 596x Zobrazit firmu
(0%)
Kadeřnice Jana - společenské účesy v kadeřnictví Praha
Firma z kraje Česká republika

Kadeřnice Jana Vám poskytne profesionální kadeřnické služby včetně poradenství o péči vlasů a pokožky. V kadeřnictví v Praze provádím barvení vlasů, melírování, stříhání, společenské účesy, extravagantní střihy a mnoho dalšího dle Vašich představ.

Zobrazeno: 707x Zobrazit firmu
(0%)
Salon Novodvorská
Firma z kraje Žatec

Provozování turbosolária a prodej solární kosmetiky.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Studio 5 - Permanentní make-up – Mikropigmentace
Firma z kraje Česká republika

Naše studio v centru Prahy nabízí permanentní make-up, mikropigmentaci, kosmetické služby, IPL laser, mikrodermabrazi a modelář nehtů.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Tattoo Dragoon
Firma z kraje Česká republika

Tetování černobílé i barevné na vysoké profesionální úrovni. K tetování používáme jen jednorázové sterilní materiály a barvy s certifikátem. Nabízíme poradenství v tetování, piercingu a permanentního make-upu. Provádí tatérka s certifikací. Nabízíme motivy a vzory tetování, zpracování návrhu i předělávky tetování....

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
Bio Ionic eshop - Iontová péče o vlasy
Firma z kraje Česká republika

Bio Ionic představuje exkluzivní patentovanou technologii přirozených iontů, které prospívají vlasům. Přírodní minerály a negativní ionty jsou jádrem všech produktů: iontové žehličky na vlasy, kartáče, kulmy a fény, které můžete zakoupit v e-shopu.

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)