Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
kadeřnictví Lucie
Firma z kraje Žatec

Nabízíme veškeré kadeřnické služby a navíc soutěže o dárkové poukazy a výhodné akce. Pozor, akce a soutěže jsou časově omezené! Přijímáme poukázky \"ticket\".

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Iveta Kopřivová
Firma z kraje Česká republika

Kosmetický salon v lokalitě Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Přelouč a další města nabízí – péče o pleť a tělo, manikůra, pedikůra apod.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Šťáhlavský
Firma z kraje Kolín

Opalujeme na strojích Ergoline a Megasun. Provozujeme služby modeláž nehtů, masáže, kosmetika a kadeřnictví. Naše provozovny jsou na Kladně, ve Slaném a v Novém Strašecí.

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Nehtové studio Ronie
Firma z kraje Žatec

Nehtové studio nabízí manikúru, nehtovou modeláž gelem i akrylem, nail art, SPA manikúru, P-Shine, používáme kvalitní značky Platinum, Young Nails, O.P.I. Studio je 5 minut od metra Rajská zahrada ve squash centru v kadeřnictví Any.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Lenka Malčíková
Firma z kraje Jihočeský kraj

LM nehtové studio Brno nabízí služby manikúry, modeláže nehtů a rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Kosmetika Mona
Firma z kraje Česká republika

Provádíme kompletní kosmetické ošetření přípravky vyráběnými na přírodní bázi včetně ošetření kosmetickým laserem.

Zobrazeno: 306x Zobrazit firmu
(0%)
Nailproduct.CZ - Martin Baier
Firma z kraje Česká republika

Nailproduct.cz- velmi kvalitní nehtový materiál za výborné ceny, prodej Uv gelů, Odsávaček, UV lamp, Pilníků, Ozdob na nehty atd.Všechny naše produkty používáme i v našem salonu NAILPRODUCT OD TESCO HAVÍŘOV, což zaručuje 100% kvalitu našeho materiálu

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
BOMBAYERE s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Thajský Ráj / Originální Thajské masáže v Praze Vážení návštěvníci, dovolujeme si vás pozvat do našich specializovaných salonů originálních thajských masáží v Praze. Připravili jsme pro vás příjemné a tradiční prostředí Thajska, vybaveno masážními salony, kde se vám budou věnovat školené masérky. Náš personál jsou studované a učené masérky přev...

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
Salon Iveta
Firma z kraje Teplice

Manikúra, pedikúra, depilace, nehtová modeláž, poradenství

Zobrazeno: 514x Zobrazit firmu
(0%)
Kadeřnictví PICASSO
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme komplexní kadeřnické a kosmetické služby, manikuru a pedikuru, depilaci. Provádíme klasické, thajské, japonské a korejské masáže, prodáváme široký sortiment přípravků LOREAL. Poradenství zdarma.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Pevonia Botanica
Firma z kraje Žatec

Kosmeticko-dermatologický salón Pevonia Botanica sídlící v centru Prahy. V Celnici 10, Praha 1. tel.: +420 221 033 435. Veškeré služby na www.pevonia.cz

Zobrazeno: 401x Zobrazit firmu
(0%)
Vlasové studio Brno
Firma z kraje Jihočeský kraj

Naše vlasové studio nabízí široký výběr z kadeřnických služeb. Najdete nás v centru Brna, v příjemném prostředí Domu Pánů z Lipé. Nabízíme prodloužení vlasů, zhušťování vlasů či melírování, dámské moderní střihy, barvení, přelivy.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Masáže Brno Irena Psotová
Firma z kraje Jihočeský kraj

Masáže rekondiční, regenerační a sportovní

Zobrazeno: 379x Zobrazit firmu
(0%)
Aest dermoestetika
Firma z kraje Žatec

Nabízíme kosmetickou péči o pleť, analýzu pleti, pěstící a dekorativní kosmetiku, trvalou epilaci, pleťové a tělové masky, tvarování a formování postavy, zmírňování projevů celulitidy, lipomasáže, lymfomasáže a program efektivní hubnutí bodystat.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
Kadeřnictví Sami Nell
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme kadeřnické služby a poradenství, zahušťování a prodlužování vlasů, pánský a dětský střih, barvení, trvalou, přeliv, melír. Prodlužování provádíme metodou BOND PLUS a používáme vlasy různých kvalit.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
Studio Johanka
Firma z kraje Ostrava

Pánské, dámské a dětské kadeřnictví, manikúra, pedikúra, zábaly, permanentní make-up turbosolárium ULTRASUN SOLARWIND 5000/19, moderní kosmetický salon. To vše najdete na jednom místě. Dopřejte svému tělu profesionální péči.

Zobrazeno: 453x Zobrazit firmu
(0%)
Kosmetika - Vališová Irena
Firma z kraje Žatec

Nabídka kompletního kosmetického ošetření kvalitní českou kosmetikou. Moderní ošetření kosmetickým Laserem-Panorama. Odstranění nežádoucích chloupků špičkovým přístrojem IPL.

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
Prodlužování vlasů, kadeřnictví Praha, prodloužení vlasů
Firma z kraje Žatec

Studio Sonja nabízí prodlužování či zhušťování vlasů i na splátky pomocí pravých evropských vlasů už od délky 5cm a úpravu do konečného účesu. Provádíme i výkup vlasů a ostatní kadeřnické práce.

Zobrazeno: 309x Zobrazit firmu
(0%)