Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ubytovani v Piešťanoch, lázne Piešťany
Firma z kraje Česká republika

Ubytovani rodinného typu v centre lázenskeho mesta Piestany už viac ako 10 rokov. Ubytovanie je vhodné pre rodiny s deťmi, ale i pre páry alebo skupinku, mladých ľudí. Ubytovanie v súkromí v centre kúpeľného mesta Piešťany.

Zobrazeno: 635x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Kampa Garden
Firma z kraje Česká republika

Hotel Kampa Garden, otevřený v září 2005, je příjemný tříhvězdičkový hotel, který nabízí klidné ubytování přímo v srdci Prahy na ostrově Kampa, který je už po mnoho staletí Pražany využíván k odpočinku a příjemným procházkám po břehu Vltavy.

Zobrazeno: 292x Zobrazit firmu
(0%)
Monika Pellova
Firma z kraje Jihočeský kraj

Vítejte na stránkách netradičního romantického penzionu v nečekaně klidné lokalitě téměř ve středu Brna. Pokud zavítáte do jihomoravské metropole, města Brna, najdete u nás absolutní soukromí a domácí péči s nadstandardními hotelovými službami.

Zobrazeno: 320x Zobrazit firmu
(0%)
Koleje a menzy JU
Firma z kraje Český Krumlov

V letním období nabízíme levné ubytování o celkové kapacitě až 2000 lůžek. Dále celoroční stravování, cateringové služby, pronájem sálu s av technikou.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Fantazie Třeboň - ubytování jižní Čechy
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme celoroční ubytování ve dvoulůžkových pokojích, vlastní sociální zařízení, 4 km od Třeboně v jižních Čechách. Krásná příroda Třeboňska, rybníky (Rožmberk) vybízí k rekreaci aktivní tak i k relaxaci. K dispozici je krbovna, sauna, fitness, terasa, zahrada, parkování.

Zobrazeno: 303x Zobrazit firmu
(0%)
Apartmány Tunka Zdeněk - Český ráj
Firma z kraje Česká republika

Ubytování Malá Skála, region Český ráj – chalupa, apartmány určené k celoroční rekreaci. Dovolená s dětmi. Ubytování pro páry i skupiny. Pěší a cykloturistika, sport.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
Bulharsko - Černomorec
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme ubytování v penzionu rodinného typu v malebném městečku Černomorec na pobřeží Černého moře v Bulharsku.

Zobrazeno: 353x Zobrazit firmu
(0%)
Chata Bystré
Firma z kraje Česká republika

Chata Bystré se nachází v malebném údolíčku na okraji obce Bystré u místního koupaliště a lesa. Nabízí příjemné ubytování pro 20 osob v 5 pokojích s možností až 4 přistýlek. v chatě je velmi dobře vybavená kuchyňka pro vlastní vaření s jídelnou. V létě je možné posezení na terase s možností grilování. Ceny: za pronájem celé chaty v zimě:3800,- ...

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Děčín - Hotel Faust
Firma z kraje Česká republika

Nabízíme pohodlné a příjemné ubytování v 5 jednolůžkových, 25 dvoulůžkových a 8 apartmá. Na všech pokojích sociální zařízení se sprchovými kouty, 26 pokojů s televizí včetně satelitních programů. Jeden dvoulůžkový pokoj s vybavením pro vozíčkáře. Při návštěvě hotelu FAUST nemůžete opomenout naši skvělou restauraci. Po dobrém jídle co třeba tro...

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Šumava, Penzion V Lukách na Šumavě
Firma z kraje Plzeň

Rodinný penzion s restaurací na okraji lesa a řeky Otavy. Nabízíme ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV. Letní terasa, parkoviště, WiFi internet. V našem penzionu je Vám k dispozici 26 lůžek (možnost přistýlek) ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích se samostatnými sprchovými kouty, WC, TV a předsíňkami....

Zobrazeno: 630x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Špindlerův Mlýn - Pension Monika
Firma z kraje Česká republika

V pensionu Monika jsou hostům k dispozici dvoulůžkové, třílůžkové pokoje nebo apartmá, které mají dvě oddělené ložnice, každá má své TV, SAT, Všechny pokoje i apartmá mají svoje WC, koupelnu se sprchou nebo vanou. Pokoje jsou dále vybaveny internetovým připojením a trezorem, obě tyto služby jsou pro naše hosty zdarma.

Zobrazeno: 531x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Antýgl
Firma z kraje Česká republika

Jsme hotel otevřeného typu ležící v samém srdci Šumavy. Hotel má třináct pokojů s celkovou kapacitou 42 lůžek. K dispozici je restaurace s celodenním provozem.

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel - Ubytování - Teplice
Firma z kraje Česká republika

Hotel Zlatý kříž - ubytování Teplice.

Zobrazeno: 325x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Alessandria Hradec Králové
Firma z kraje Česká republika

Hotel Alessandria nabízí moderní a klidné ubytování v Hradci Králové.

Zobrazeno: 328x Zobrazit firmu
(0%)
Luxury Park Apartments
Firma z kraje Ústecký kraj

Dlouhodobé i krátkodobé pronájmy luxusních bytů formou ubytování v apartmánech hotelového typu. Stylově zařízené luxusní byty o dispozici 2+KK až 4+KK s obytnou plochou 50 m2 až 170 m2 splňují veškerý komfort, který vyžaduje náročnější klientela. Právě pro ni je zde připraveno nepřeberné množství komplexních služeb, možnost stravování v komplexu...

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Na Mostech
Firma z kraje Česká republika

Nově postavený a nadstandardně vybavený dům k pronájmu - 100m². V obci Dlouhý Most sousedící s Libercem. Výhled na Ještěd a Jizerské hory. Jedna z nejatraktivnějších lokalit České Republiky pro letní i zimní období. Místo konání MS v lyžování 2009. (celý k pronájmu) Na cyklotrase Liberec Sychrov. 10 minut autem do Aquaparku Babylon nebo k la...

Zobrazeno: 284x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupy Libošovice - ubytování v Českém ráji
Firma z kraje Česká republika

Poskytujeme ubytovací služby v Českém ráji.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Brno
Firma z kraje Česká republika

Portál brněnských hotelů pro zvýšení návštěvnosti hotelu

Zobrazeno: 315x Zobrazit firmu
(0%)