Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Satelitní komplety
Firma z kraje Chrudim

Satelitní komplet je soubor ověřených komponent. Satelitní komplet obsahuje: příjmač, parabolu, kartu pro příjem programů, konvertor, koax, F-konektory. Jsme specialisté na satelitní komplety. Satelitní komplety podrobné informace – jak fungují, výhody, nevýhody a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
ELBEZ
Firma z kraje Chrudim

Vyrábíme a prodáváme kondenzační sušicí agregáty, vhlkoměry dřeva, vlhkoměry stavebních materiálů, vlhkoměry vzduchu, teploměry vzduchu. Nabízíme technologie sušáren dřeva a regulace v sušárnách dřeva. Měření, řízení, regulace. Datalogery.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
LED žárovky - LED světla - LED osvětlení
Firma z kraje Žatec

Led žárovky, led světla, led pásky, auto led světla i mnoho jiných dalších produktů za velmi výhodné ceny. Obrovská úspora energie pro Vás až 80%. Prodáváme také led žárovky, led světla, led pásky a ostatní LED produkty pro velkoodběratele.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Satelit
Firma z kraje Chrudim

Satelit-návod k montáži. Jak vyhledat ten správný satelit? Jsme specialisté na satelit CS Link Satelitní komplety za akční ceny, včetně karty na české programy bez časového omezení.. Satelitní příjmače prověřené mnoha uživateli.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Gital
Firma z kraje Chrudim

Gital karta pro neomezený příjem českých programů. Satelitní komplety za akční ceny včetně karty Gital na české programy bez časového omezení. Gital karta Vám zajistí příjem programů v digitální kvalitě. Jsme specialisté na satelitní komplety CS Link.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
J.S.Mercor s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Velkoobchod s pohony na vjezdové brány BENINCA. Prodej produktů z oblasti elektromateriálu a audio-video příslušenství.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Kabelmánie
Firma z kraje Jihočeský kraj

Internetový obchod - Datové kabely, servisní kabely, baterie pro mobilní telefony, baterie do videokamer a digitálních fotoaparátů, baterie do notebooků, baterie do RC modelů, baterie do aku nářadí, MP4 přehrávače, handsfree

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Prodej a servis vah Škornička
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej profesionálních vah a závaží, vážní systémy, opravy, montáže, modernizace mechanických vah na digitální, servis, kalibrace, cejchování, ověření, justáž použité váhy, váhy průmyslové, zdravotnické, laboratorní, na nákladní auta a na vagóny.

Zobrazeno: 639x Zobrazit firmu
(0%)
Dream Plus s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Zabýváme se již celou řadu let prodejem, montáží a servisem průmyslových kamerových systémů.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
ARNNEX.CZ a.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Kuchyňské spotřebiče, elektro, LCD, video, foto, mp3, počítače, tiskárny, monitory, notebooky, pda,faxy, kopírky, TV, GPS, mobilní telefony, meteorologické stanice, paměťová media, zahradní technika

Zobrazeno: 334x Zobrazit firmu
(0%)
Fotomobil.cz
Firma z kraje Žatec

FOTOMOBIL.CZ - prodej mobilních telefonů a příslušenství se zaměřením na kryty pro mobilní telefony. V nabídce navigace a digitální fotoaparáty, pouzdra, nabíječky, paměťové karty, služby operátorů T-mobile a O2. Kamenná prodejna s více než 10-ti letou tradicí.

Zobrazeno: 350x Zobrazit firmu
(0%)
AAA satelitní montáže
Firma z kraje Ústecký kraj

Montáže a servis satelitní techniky a antén digitálního pozemního signálu

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
ELKO EP, s.r.o.
Firma z kraje Uherské Hradiště

Společnost ELKO EP, s.r.o. je ryze českou firmou s 15 letou tradicí a dynamickým rozvojem. Již od samého začátku se firma specializuje na vývoj a výrobu elektronických modulových přístrojů. Díky tomu dnes nabízí široké portfolio více jak 400 typů produktů pro moderní řešení elektroinstalace v oblasti domovních i průmyslových aplikací....

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
Levné počítače
Firma z kraje Benešov

Prodej značkových a kvalitních notebooků a počítačů za super ceny + široký sortiment příslušenství

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Irmann CS, spol. s r.o. - UV desinfekce
Firma z kraje Česká republika

Firma vyrábí UV lampy pro desinfekci pitné i užitkové vody a vzduchu pomocí ultrafialového (UV) záření. Veškeré vyráběné typy zařízení jsme schopni přizpůsobit dle přání zákazníků. Nabízíme i montážní a servisní služby. Exportujeme do celého světa.

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
H-mobil.cz - mobilní telefony a příslušenství
Firma z kraje Žatec

H-MOBIL.CZ to je prodej mobilních telefonů a příslušenství: Nokia, Samsung, SonyEricsson, Motorola. Odblokování na počkání. Bazar mobilních telefonů. Skvělé ceny na mobilní telefony to je H-MOBIL.CZ !

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
Váhy a vážicí systémy – Petr Hepnar
Firma z kraje Moravskoslezský kraj

Váhy pro všechny provozy - internetový obchod s vážicí technikou. Nabízíme komplexní řešení v oboru měření hmotnosti a metrologie. Prodáváme kvalitní a osvědčené váhy s komplexním servisem. Provádíme kalibrace, ověření, přípravy vah na audit a ISO.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Jindřich Kreis - Elektrokola, Travní traktory
Firma z kraje Ostrava

Zabýváme se alternativními druhy pohonů jízdních kol a tříkolek. Distribuce a servis travních traktorů. Další aktivity v oboru opravárenství, stavebního zámečnictví, výroby elektronických zařízení a doplňků k elektrokolům.

Zobrazeno: 518x Zobrazit firmu
(0%)